Frank Lammers blijft ook in 2020 cashen als Jumbo-man

Frank Lammers blijft ook in 2020 flink cashen als het gezicht van de tv-reclames van Jumbo. Dat vertelt de acteur in de Veronica Magazine. Lammers verdient enorm veel geld als het gezicht van de supermarktketen. Voor zo’n Jumbo-jaarsalaris zou hij anders twintig films moeten draaien, onthulde hij een keertje. Gelukkig voor de 47-jarige acteur is Jumbo hem nog niet zat. “De reclames voor Jumbo gaan gewoon door, dus het wordt sowieso een druk jaar“, zo laat hij weten.

Het lijkt erop dat de Jumbo-reclames zijn acteerklussen niet heel erg in de weg zitten. Zo bemachtigde hij een rol in de Netflix-serie Undercover. “Het is heel moeilijk om zoiets als Undercover te maken in Nederland. De productiemaatschappijen willen wel, maar je krijgt zoiets gewoon niet gefinancierd.

Het Filmfonds kan toch wat in het potje doen? “Bij het Filmfonds zitten een paar dinosauriërs met opvattingen uit de jaren vijftig: alles wat origineel, lelijk of hard is blokkeren ze. Iets met een randje krijg je er niet doorheen en dus maken we hier in Nederland nagenoeg alleen maar romantische komedies.”

Lammers is trots op Undercover. “Het succes ligt voor negentig procent aan Netflix. Je kunt kijken wanneer je wilt en je krijgt mond-tot-mond reclame die onbetaalbaar is. Iedereen heeft het erover bij de koffieautomaat.”

Lees ook:
Frank Lammers loopt binnen met tv-reclame Jumbo (januari 2016)
Frank Lammers geneert zich niet voor Jumbo-reclames (mei 2017)

Foto: Jumbo

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen