Timur Perlin krijgt ondanks uitglijder nieuw contract

Geplaatst op vr 06 dec 2019 om 10:00

Timur Perlin heeft een nieuw contract getekend bij BNNVARA. Daarmee is hij in elk geval een jaar langer te horen met zijn radioshow op NPO Radio 2. Dat heeft de dj bekendgemaakt op Twitter. Perlin kwam in juli negatief in het nieuws nadat hij op de radio volledig ontspoorde tegen een luisteraar, met wie hij telefonisch contact had. De Volkskrant riep hem uit tot mediaflop van de week en noemde de presentator een ‘nare man’. Uiteindelijk ging de radiopresentator diep door het stof.

De radiomaker besloot de kritische luisteraar Dave de huid vol te schelden. Bizar, vond de Volkskrant. “Radio-dj’s denken nog weleens dat ze God zijn.

Het was niet de eerste keer dat Perlin zijn zelfbeheersing verloor op de radio. Vorig jaar september ging hij helemaal los op kritiek van luisteraars op een Nederlandstalig liedje van Anouk. “Godverdegodver, Gijs. Ja, er zit dan weer iemand te appen… Ik word hier heel boos om!“, riep hij.

Kennelijk vindt BNNVARA de dj nog wel hartstikke leuk, want hij mag gewoon verder met zijn radioshow op NPO Radio 2. “HOERA!!! Bijgetekend bij BNNVARA
voor een jaar #TimurTimurShow op NPO Radio 2. Mijn baas is ook een beetje blij 😁“, twittert hij.

Lees ook:
NPO Radio 2-dj verliest controle: ‘Godverdegodver’ (13 september 2018)
Volkskrant vindt ‘nare man’ Timur Perlin mediaflop (12 juli 2019)
BNNVARA roept ontspoorde dj Timur Perlin op matje (13 juli 2019)
Mark Labrand uit kritiek op radiocollega Timur Perlin (26 juli 2019)

Foto: BNNVARA
33 Reacties op “Timur Perlin krijgt ondanks uitglijder nieuw contract”


 1. Ben Zine

  Waardeloze nietszeggende presentator, wist niet dat zijn achternaam Perlin was, zo snel ren ik naar de afstandsbediening als hij op de radio komt om een andere zender op te zetten. NPO Radio 2 heeft veel betere presentatoren, weg met deze nitwit!

 2. Bert Braamhaar

  Het blijft een aso.
  Contract of geen contract.
  Deze actie van Perlin was niet goed te praten.
  Merkwaardig dat ze hem terug willen, deze kleine psychopaat.

 3. Victoria

  Volkomen terecht dat zijn contract verlengd wordt! Fantastische radioman. Ik mag graag naar hem luisteren.

 4. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ..

  Al die omhooggevallen idioten die bij de radioverkeer hebben een compleet en totaal gebrek aan zelfreflectie. De één zit te janken over een depressie, de ander filmt en livestreamt een dodenrit in het stadsverkeer en is er nog trots op ook en dan weer een scheldende psychopaat die een keurige Dave een trap na geeft met een bandopname van een telefoongesprek.
  Welk deel van hun verstandelijke vermogens missen deze malloten?
  (en waarom moet dat op de radio?)

 5. Leo knots

  Belachelijk. Belastingbetaler (luisteraar) de huid vol schelden en dan nog beloond worden ook. Ga werken

 6. Timo

  Contract voor duizenden euro’s per week en 3 uur per dag een beetje slap praten over niks. Deze man kan helemaal niets en heeft narcistische persoonlijkheidsstoornis zo’n beetje uitgevonden.

 7. Boxel Terror

  PSV!!!

 8. Kritische Huisvrouw

  Timmer hoort in een gesticht en niet op de radio.
  Kansloos opdondertje met gebrek aan fatsoen.
  Dat moeten we met z’n allen niet willen!

 9. kritisch avro-lid

  Die “luisteraar” was wel een beetje een raar eikeltje hoor. Dus de frustratie van Timur begreep ik prima. Desalniettemin was het natuurlijk niet netjes de telefoongesprekken uberhaupt uit te zenden. In die zin is de eindverantwoordelijke voor het radioprogramma grotendeels verantwoording schuldig. Die had tussentijds moeten ingrijpen

 10. Luisteraar

  Hier reageren weer kippen zonder kop die het fragment niet gehoord hebben. Timur speelde dat hij boos was. Hij is de beste presentator van Radio 2 met leuke rubrieken. Geen dertien in een dozijn zoals Gijs en Ruud. Voorspelling van mij: door de promotieacties van Radio 2 komt Danny Vera op 1 in de Top 2000. Over beïnvloeding gesproken… Wat een kansloze lijst.

 11. Dirk

  Als vaste Radio 2-luisteraar vind ik dit slecht nieuws. Samen met OneSy of hoe ze ook mag heten de enige dj waarvoor de radio afzet. Kan technisch niks, weet niks van muziek en kan niet mensen omgaan. Geen idee wat BNNVARA in hem ziet.

 12. oijoepio

  Rare en beschamende uitglijder, maar dit is wel echt een goede radio-dj/presentator. Dus zand erover, wat mij betreft: iedereen maakt fouten.

 13. Fox Mulder

  Best of less.

 14. tonio

  BIJ DE VARA KRIJG JE EEN CONTRACT ALS EEN BROOD BIJ DE BAKKER…………..

 15. Paul

  Drie maanden na die radiorel trapt die Perlin nog na. Dave slaat weer fraai terug. Overigens scheldt die man Perlin ook op Internet. Geen woord te veel gezegd door meneer Dave dus hieronder op radio.nl. En ja, die antisemiet hoefde toch ook niet weg? “Wat nou Joden? Wat nou luisteraars? Wij zitten in onze arrogante bubbel.’ http://radio.nl/819588/boze-radio-2-luisteraar-dave-niet-blij-met-recente-uitspraken-timur

 16. Paul

  @kritisch avrolid: een raar eikeltje? Die man is tot op het bot middels verknipt opnames geframed. De niet geframed Dave kun je lezen in zijn integrale reacties op Geenstijl en Radio.nl. wat nou raar eikeltje?

 17. Bart

  @Luisteraar Als dat de manier is om de gewoonte dieren eindelijk eens anders te laten stemmen dan is dat helemaal prima toch. Helemaal niets mis met Bohemain Rhapsody maar de meeste mensen stemmen er uit gewoonte op en niet omdat ze het de beste plaat vinden. Als iedereen nu eens echt elk jaar zou stemmen op zijn 35 favoriete nummers dan krijg je een hele andere lijst. Eigenlijk zouden ze die longlist niet moeten hanteren en 35 vrije keuzes moeten doen.

 18. Bart

  Timur gaat uiteindelijk Felix vervangen bij Spijkers met Koppen.

 19. Ferry Mulder

  Bart: Ik gok op Renze Klamer als vervanger van Meurders.

 20. Paul

  @luisteraar. Je schrijft: ‘
  Hier reageren weer kippen zonder kop die het fragment niet gehoord hebben. Timur speelde dat hij boos was. ‘ Speelde dat hij boos was? Dan heb je zijn ‘exvcuusvideo’ niet gezien. En watius dat voor een manier om een show te vullen? Mensen framen en voor rotte vis uitmaken om te ‘spelen’ ?

 21. Paul

  Meneer Dave: http://radio.nl/819588/boze-radio-2-luisteraar-dave-niet-blij-met-recente-uitspraken-timur

 22. Paul

  Drie maanden na de rel trapt Perlin in een interview nog na richting die Dave en schaart hem daar onder de psychotici en de persoonlijkheidsgestoorden. En Dave is de ergste want ‘hij is de enige die niet van de Zwarte Lijst is gehaald.’ Meneer Dave slaat fraai terug op radio punt nl .

  “Afgelopen zomer ben ik in een vete terecht gekomen met Timur Perlin en Corné Klijn van NPO Radio 2 die via radio, televisie, krant en internet nationaal aandacht kreeg.

  Radio.NL deed recent verslag van een interview met Perlin op de site van BnnVara op 18 oktober en tot mijn verbijstering waagt Perlin het om, na drie maanden zelfonderzoek te kunnen hebben gepleegd, de karaktermoord richting mijn persoon niet alleen te herhalen, maar ook nog te verdiepen: ik zou nu niet slechts nare taal hebben gebezigd in mijn vier sms’jes naar de studio, eerste helft 2019, maar zelfs ‘de mensen hebben uitgescholden’ , waar ik alleen de term ‘verwaande man’ heb gebruikt. (En dit komt van een DJ die vreselijk kan vloeken en schelden op Radio en internet!)

  Ik heb BnnVara opgeroepen om de sms’jes te publiceren, en het originele gesprek integraal uit te zenden. Maar men gaf geen gevolg. Zou men wél publiceren, dan zou men ook niet horen dat hij er, zoals hij nu zegt, bij mij ‘niet tussen kwam’ , maar dat, omgekeerd, ik herhaaldelijk aan het begin werd onderbroken bij het beantwoorden van zijn vragen, en áls hij al antwoord kreeg, en hem dat antwoord niet aanstond, hij doodleuk een nieuwe vraag stelde. Ik vond, zonder overdrijving, dat ik met een persoonlijkheidsgestoorde man sprak.

  Tot slot suggereert Perlin dat zijn luisteraars het allemaal wel prachtig vonden. Nu, 95% van Nederland stond op Internet achter mij, en de overige 5% bracht het niet verder dan ‘luister dan geen radio’ (wat overigens mijn eigen zaak is.) En wie het Twitter account van Perlin in de dagen na de uitzending leest, ziet, dat zijn luisteraars de kachel met hem aanmaken.

  Meneer Perlin draait zijn hand niet om voor domme leugens, en klunzige, laffe pogingen tot karaktermoord. En trapt zelfs na, door aan het eind van het interview te stellen dat ik (Dave dus) ‘geloof ik de enige ben die niet van de Zwarte Lijst is gehaald.’ Waarom Perlin wat mij betreft nu zelf op de Zwarte Lijst kan.

  Ik roep BnnVara op deze man, die herhaaldelijk heeft gelogen, smaad gepleegd, een gesprek stiekem heeft opgenomen, op het gemene af verknipt, onrechtmatig heeft uitgezonden, niet tot wezenlijk zelfonderzoek in staat is, zichzelf een eikel en een lul noemt, en zo ook wordt gezien door het overgrote deel van de getuigen van deze misselijke soap, om die man te ontslaan.

  Want mensen die evident van de straat zijn, agressief, en persoonlijkheidsgestoord, horen wat mij, belastingbetaler betreft, niet op een radio die door belastingbetalers word gefinancierd. Wat ook de reden is dat er afgelopen zomer zelfs een petitie is gestart om deze man uit het zadel te wippen.

  Ik weet dat je bij de NPO héél ver kunt gaan vóór je ontslagen wordt, zelfs herhaald, evident antisemitisch gedrag van een collega van Perlin leidt daar niet tot congé, maar in zake Perlin is wat mij betreft de maat nu vol.”

 23. PatatmetMayo

  Timur is echt een eindbaas in onuitstaanbaar zijn.De beste man is zo vreselijk irritant daar kan Peter R. nog een puntje aan zuigen.
  Ik mag dat wel,een enorme narcist met ook nog eens de neiging om in een depressie te raken primetime in het weekend te programmeren.
  Met Ramon ging het nog wel maar in zijn eentje met een stage lopertje als sidekick is het echt GGZ radio op zijn best

 24. Martin

  Dave heeft gelijk.
  Timur hoort niet thuis op de radio.
  Jammer dat daar nu weer over gediscussieerd moet worden.

 25. pieter

  @Paul Fri 06 Dec 2019 om 14:21: jij hebt echt geen leven he, dat je tijd hebt om met deze niet ter zake doende volzinnen te smijten. En jouw maat is nu vol… oeioei, wat zullen ze bij 3FM nu sidderen!!!

 26. Paul

  @Pieter Niet ter zake doende volzinnen? Noem er eentje. En ik heb geen leven? Pardon? En het is Dave die ik citeer cock, en Hij is het die zegt dat nu de maat vol is. En in Hilversum hebben ze goed geridderd. Misdrijf onder privacywet, DRIE vergaderingen, ‘excuus’ video van Perlin, reacties van luisteraars verwijderd, reactiemogelijkheid gesloten, Dave een uur vrij draaien aangeboden. En 95% van luisterend NL tegen zich in het harnas gejaagd. Maar om dat nou sudderen te noemen…

 27. Paul

  PS Mijn iPhone spelt er lustig op los.😁

 28. Paoo 2.0

  Terecht. Timus is een goede gast, de ‘geblokkeerde’ man aan de andere kant van de lijn destijds was een pedante eikel.

 29. Paoo 2.0

  Timus=Timur.

 30. Bart

  @Ferry Mulder Is allang bekend dat het Timur gaat worden. Is toen teruggedraaid omdat ze besloten dat Felix mocht blijven.

 31. Paul

  @Paoo 2.0 Ja, nee, Timur is een goede gast. Daarom is ie ook door het stof gegaan in die tweede video. En die Dave heeft op Geenstijl en Radio NL pedante stukken geschreven.

 32. Expert

  Wat een verhaal.
  Die Tim is niet goed bij z’n hoofd.
  Net zoals het gros van de radio-freakshows.
  Ze dénken dat ze iets kunnen, maar ze weten niet dat het geen reet voorsteld omdat iedereen maar roept dat ze het zo goed doen.
  Nieuwsflash: ik kan een prima playlist maken op spotify ínclusief irritante reclames en ik kan nog een hele hoop andere zaken waarin ik óók heel erg goed ben (en erg veel geld verdien, en waarvan ik een grote auto rijdt en waar ik met erg veel mensen serieus business doe) Haha, maar ik noem mezelf geen dj met een enkele skill. Dave uit de opname heeft vanaf het begin tot het eind gelijk. En Tim hoort onder een brug thuis, met een kartonnen doos om in te wonen, want het is een lollige misbaksel, achterbaks en doortrapt.

 33. Expert

  Dus.
  Kut voor je Timur.
  Jammer.
  Je bent af en je ligt eruit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.