Mark Labrand uit kritiek op radiocollega Timur Perlin

Geplaatst op vr 26 jul 2019 om 8:30

Radio 538-dj Mark Labrand vindt dat NPO Radio 2-presentator Timur Perlin te ver is gegaan met het uitschelden van luisteraar Dave op de radio. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws, dat alleen relletjes van niet-Talpa-station bespreekt. Perlin nam een gesprek op met de kritische luisteraar Dave en besloot dat later met voorbedachte rade, zónder toestemming, uit te zenden. Tijdens het gesprek scheldt Perlin de man op een gegeven moment al schreeuwend uit voor eikel.

BNNVARA heeft nu erkend dat Perlin te ver is gegaan en Labrand sluit zich daarbij aan. “Ik heb het begin van mijn radiocarrière echt aan hem te danken, dus ik ben wel een beetje bevooroordeeld, maar het weerhoudt me er niet van om hier wel mijn mening over te geven. Het is natuurlijk behoorlijk kansloos wat hier gebeurt.”

Je moet áltijd toestemming vragen voor je iets op de radio gooit, aldus Labrand. “Timur heeft het opgenomen en de redactie of Timur zelf hebben niet aan Dave gevraagd of ze het mochten uitzenden. Dat is wel zo netjes. Als ik iets opneem op 538, zeg ik: ‘Je komt over vijf minuten in de uitzending.’ Dan kunnen mensen altijd nog zeggen dat ze het niet willen.”

Inmiddels heeft Perlin zijn excuses aangeboden. “Ik heb jaren met hem gewerkt en weet zeker dat hij dit superklote vindt.”

Foto: SBS
30 Reacties op “Mark Labrand uit kritiek op radiocollega Timur Perlin”


 1. Broodje

  Ik mis nog de mening van de schoommaakster van Mark Labrand.

 2. Rensje

  Hou maar op jongens met jullie relletje voor de aandacht, radio is een marginaal gebeuren geworden. Het maakt niet meer uit wat voor doorzichtig en opzettelijk drama of gedoe jullie ervan proberen te maken.
  Radio is autobehang. Meer zal het niet meer worden.

 3. Roelof

  Timur heeft typisch al een NPO houding ontwikkeld. Bij het minste kritiek kun je op een zwarte lijst terecht komen. Als ik zo de rest van de video’s op YouTube beluister dan is het een kansloos item. Man, je moet als dj toch wel een kronkel hebben om zoiets te verzinnen.

  Zelfs een oud vrouwtje die rustig aangegeven heeft bij Gerard Ekdom (toen werkzaam bij de npo) bleek niet zo gecharmeerd te zijn van het ‘Pet shop boys alarm’ en is al op zo’n lijst terecht gekomen.

  NPO SCHAAM JULLIE

 4. Teun

  Kijk naar de foto, dan weet je meteen waarom Talpa het niet heeft en het nooit zal hebben.

 5. Rensje

  Niks mis met de persoon op de foto, Teun.
  Voldoen de uiterlijke kenmerken niet aan jouw normen?

 6. Wegens omstandigheden gesloten

  Wie is die OETL*L?

 7. Paolo

  Afgelopen zaterdag kwam Timur er zelf op terug in de ‘ Radiovergevingsdienst’ met een grappig telefoongesprek., en wel met zijn alter ego. Leuk idee van de makers en goed geknipt en geplakt. Je kunt ook doorslaan met hier eindeloos en dan op deze site over te zeuren.
  Timur is een vette peer,en elkaar na praten is heel gemakkelijk.

 8. Nope

  Alles weer even lekker uitmelken. Ga buiten spelen. :))

 9. Piet

  Deze gozer heeft iets van een haartransplantatie of haarstuk in. Tot 1 jaar terug altijd petjes en inhammen en nu elke dag met een elvislok hahahah.

 10. Bah en nog eens Bah!

  Bovenstaand p0ephoofd heeft wel een erg hoog h0m0-gehalte.
  Als ik die gl ibberige gl ijer al achter de Shownieuwsdesk zie staan zapp ik gelijk weg.

 11. Ellen

  Iets met oude koeien….

 12. Mart

  Niet zo heel vreemd dat SBS flopt als een malle.
  Ze kunnen het beste nóg meer van dit soort nitwits neerzetten, dan is het in rap tempo finito.

 13. Minder of Mirjam

  Mark Labrand, die zelf een verschrikkelijke Voice Over WAS bij National Geographic, gaat nu anti-concurrentie nieuws van de autocue oplepelen bij Sjownieuws.

 14. Annoniemus

  Wie is die gast op foto met dat hoofd als of hij tussen de tramdeuren vast heeft gezeten !!!

 15. Don

  Wat een afschuwelijke LU L is dit zeg! :-(

 16. Sjaak

  Veel NPO’ers reageren hier om hun vriendje te beschermen.

 17. Henk

  MARKY MARKJE LABRANDO DIE NOG NOOIT EEN DEUK IN EEN PAKJE RADIOBOTER HEEFT KUNNEN SLAAN. De aalgladde Mark die de uitgetypte teksten van zijn redacteur letterlijk opleest heeft een mening. Dat is wel verfrissend hoor. De man die overspannen was van twee radio uurtjes per dag, waarin hij ook nog eens niet wist bij te dragen aan zijn eigen programma, want vooral in de sportschool. Nee, deze man is een pareltje voor de radiowereld.

 18. Actries van Houten

  Goed zo, Henk. En zet er ook nog even bij dat Mark zijn pruik achterstevoren op zijn hoofd heeft gezet.

 19. Norvo

  Mark Labrand en Timur Perlin. Tot mijn verrassing was slechts één van de twee gay. En niet degene die je zou verwachten.

 20. wil

  Mark wie?

 21. Hannes

  @wil, 10:55. Mark Labrand. Zijn de eerste 2 woorden in het artikel. Haha, wat ben jij een roeptoeter zeg.

 22. Nog niet ontslagen Giel

  “De man die overspannen was van twee radio uurtjes per dag” – Hahaha, volgens mij klopt dit ook nog….

 23. Paul

  Ik ben een vriend van Dave. Dave heeft de redactie in protest gemailed dat er nooit excuses aan hem zijn aangeboden en gevraagd om rectificatie. Perlin heeft alleen spijt betuigd. Aan zijn bazen. En spijt is niet excuus en die bazen zijn niet Dave.

 24. EO is Enge Omroep

  Paul
  Fri 26 Jul 2019 om 11:33

  Zeg even tegen die vriend van je dan dat hij een onwijze L U L is

 25. Paul

  Pardon? Wie is een l u l en waarom?

 26. Patrick

  Timur Perlin wil aandacht die hij nooit krijgt, nu krijgt ie aandacht, is het nog niet goed. En wat Giel Beelen mag doen en zeggen mag zeker wel, kom nou zeg.. die is met de jaren ook echt slechter geworden. Wat hij ooit was, komt nooit meer terug. Zegt toch al genoeg dat Perlin geen programma van maandag t/m vrijdag heeft, alleen nu inval. Niemand wil hem een programma geven de hele week, komt alleen maar onzin uit en maar roepen en roepen

  EO is Enge Omroep en Paul

  Als jullie toch ruzie maken, doe dat maar tijdens jullie date.. kunnen jullie alles uitpraten en vriendjes worden..

  en de andere reacties: DJs willen nou eenmaal aandacht hebben, daarom maken ze ook radioprogramma’s waar je niks aan hebt, snappen jullie toch wel of niet

  Meeting met alle mensen hier in het echt, kijken of we net zo’n grote mond hebben en reageren als op internet, denk het niet, dan zijn we bange schijterds

  Tot ooit

 27. Paul

  Zeg meneer Patrick, u maakt niet uit wie hier reageert. En sinds wanneer maak ik ruzie? Ik helder iets op in mijn eerste opmerking, vervolgens wordt een vriend van mij zonder opgaaf van reden uitgescholden voor l u l , en dan vraag ik waarom die persoon dat doet. Wat heeft dat met ruzie maken te maken. Over ‘onzin roepen’ gesproken. Kijkt u eerst eens in uw eigen spiegel.

 28. Momo

  @Patrick

  Je bent een beetje dom. Paul is niet degene die ruzie maakt.

 29. Bart

  @Patrick Timur Perlin heeft zelf de overstap gemaakt van 3FM naar Radio 2. Hij heeft doordeweeks geen vast programma omdat daar geen plek is.

 30. Paul

  Mijn dank, Mono. Je leest de raarste dingen. Hoezo moet ik ook daten met ‘EO’? Enfin.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.