BNNVARA roept ontspoorde dj Timur Perlin op matje

BNNVARA heeft Timur Perlin op het matje geroepen nadat hij afgelopen weekend een luisteraar heeft uitgescholden via de telefoon. De kwestie is intern met hem besproken. Dat heeft een woordvoerder van de omroep laten weten aan De Telegraaf. Perlin heeft een merkwaardige band met zijn luisteraars. Hij hekelt kritische reacties: eind vorig jaar begon hij al met ‘godverdomme’ te schelden toen iemand sms’te dat hij de plaat van Anouk niet mooi vond en nu was het weer raak.

De radio-dj belde afgelopen weekend luisteraar Dave op, die kritisch is over de dj’s van Radio 2. Uiteindelijk kon Perlin zich niet meer beheersen en besloot hij hem de huid vol te schelden. “Eikel!“, schreeuwde hij.

Volgens de Volkskrant is het geen toeval meer en is Timur Perlin gewoon een heel nare man. Ook op Twitter krijgt de radiomaker flink wat kritiek te verduren.

De woordvoerder van BNNVARA wil er niet te veel over zeggen. Wel laat hij in reactie op vragen van De Telegraaf weten dat het telefoongesprek ’intern bij BNNVARA met Timur Perlin is besproken en geëvalueerd’.

Op andere vragen, zoals bijvoorbeeld of de omroep begrip heeft voor de ophef over het gedrag van Timur of waar over het algemeen grenzen liggen van de omroep, wil de woordvoerder ’naar buiten toe geen mededelingen doen’“, aldus De Telegraaf.

Lees ook: Volkskrant vindt ‘nare man’ Timur Perlin mediaflop (gisteren)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen