NPO Radio 2-dj verliest controle: ‘Godverdegodver’

Radiomaker Timur Perlin is zijn fatsoen kortstondig verloren tijdens de uitzending van zijn programma op NPO Radio 2. Hij draaide het nieuwe Nederlandstalige nummer van Anouk, kreeg daar kritiek op en werd daar boos om. Dat was te horen op de radio. Haar nieuwe single ‘Het is Klaar’ is heel erg Anouk, vrij ordinair dus, en daar is niet iedereen van gecharmeerd. Daar werd ook Perlin op gewezen. “Godverdegodver, Gijs. Ja, er zit dan weer iemand te appen… Ik word hier heel boos om!

Perlin zag de negatieve berichten binnenstromen tijdens de plaat. “Ik snap het ook wel hoor, maar ohhh. Ik vind het zo mooi dat het in het Nederlands wordt gezongen en dan krijg ik allemaal van die kút-sms’jes van iedereen.”

De berichten kwamen massaal binnen. “Van die mensen die zeggen: ‘Mag dit uit?’ En: ‘Wuhduhduh!’ Hou toch eens op met dat gekut op die Nederlandse muziek. Jongens, het is verdómme gewoon mooi! Jesus Christ!

Is dit niet allemaal een beetje agressief en overtrokken? “Nee, tuurlijk, iedereen heeft recht op z’n eigen mening. Sorry. Je hebt gelijk: als je het niet mooi vindt, is het ook goed.”

De beelden:

Foto: NPO Radio 2

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen