Volkskrant vindt ‘nare man’ Timur Perlin mediaflop

De Volkskrant roept Timur Perlin, een van de presentatoren van NPO Radio 2, uit tot mediaflop van de week. Hij ontmaskerde zichzelf afgelopen week als een nare man. Dat schrijft redacteur Loes Reijmer in de krant. Perlin verloor in september al eens zijn zelfbeheersing op de radio en nu is het weer raak. Waar hij toen ‘kut’ en ‘godverdomme’ begon te roepen omdat luisteraars kritisch waren over een Nederlandse plaat die hij draaide, kreeg hij het dit weekend aan de stok met een luisteraar.

Luisteraar Dave (58) is door verschillende dj’s op de zwarte lijst geplaatst vanwege bepaalde berichten die hij naar de studio appte. Perlin belde Dave op als onderdeel van zijn ‘radiovergevingsdienst’.

Dave was verbaasd dat hij überhaupt op de zwarte lijst stond. “Ik sta hier wel een beetje van te kijken, maar misschien is het zelfbeeld van de heren en dames niet al te sterk en moet dat worden gecompenseerd door een beetje staatshoofdengedrag.

De heren werden het niet eens en uiteindelijk besloot Perlin om luisteraar Dave de huid vol te schelden. Bizar, vindt Reijmer van de Volkskrant. “Radio-dj’s denken nog weleens dat ze God zijn.”

Dave stuurde berichtjes als ‘dat is niet eens muziek, dat is slootwater’. “Wat dan weer te denken geeft over het incasseringsvermogen van de mensen bij NPO Radio 2“, aldus Reijmer. “Dave bleek welbespraakter dan Perlin.”

Uiteindelijk gaf Dave aan dat hij zich niet weg wil laten zetten als nare man. “Maar voor de luisteraars was het allang duidelijk. Die nare man zat aan de andere kant van de lijn.”

De rubriek Top & Flop kunt u hier lezen en het bewuste fragment kunt u onderstaand bekijken.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen