Peter R. de Vries sluit interview met Taghi niet uit

Peter R. de Vries sluit een interview met Ridouan Taghi niet uit, nu de topcrimineel achter slot en grendel zit. Hij denkt dat er weinig mogelijkheid toe is. Dat heeft de misdaadjournalist gezegd op Radio Veronica. Waar John van den Heuvel al twee jaar lang beveiligd wordt vanwege de dreiging van Taghi, is Peter R. de Vries in een persoonlijke brief rotgeknuffeld door de topcrimineel. Taghi bleek als kind een groot fan de misdaadprogramma’s van De Vries op SBS 6.

Giel Beelen wilde van De Vries weten of hij die connectie gaat gebruiken. “Het is een topcrimineel en hij zit vast, dus het is misschien een domme vraag, maar het is ook iemand die contact met jou heeft opgenomen om aan te geven dat hij jou helemaal niet bedreigd zou hebben. Ga jij proberen om het contact enigszins op te voeren om misschien een interview met hem te doen?

De Vries: “Nou, daar heb ik totaal niet over nagedacht eerlijk gezegd. Ik zie dat ook niet zo snel gebeuren, maar goed, je brengt me misschien op een idee, Giel.”

Het wordt volgens de misdaadjournalist wel lastig. “Hij zit in de EBI in Vught en hij wordt enorm afgeschermd. Ik denk dat hij niemand, behalve zijn advocaat, toegang tot hem krijgt, dus ik geloof niet dat het een reëele optie is hoor.”

Lees ook:
RTL 4 zendt vanavond boodschap Ridouan Taghi uit (15 mei)
Peter R. de Vries toch niet op dodenlijst: ‘Had al twijfels’ (16 mei)
John ergert zich aan boodschap topcrimineel aan Peter (16 mei)
Peter R. niet bang dat Taghi hem alsnog wil doden (25 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen