Wilfred Genee vindt Bram Krikke een idioot

Geplaatst op vr 22 nov 2019 om 16:00

Wilfred Genee vindt dat Bram Krikke een totale misstap heeft begaan door ludiek commentaar in te spreken bij seksueel overschrijdend gedrag in het RTL 5-programma De Villa. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Krikke was de voice-over van het ranzige realityprogramma dat RTL per direct van de buis heeft gehaald. Hij zag de beelden bij de montage en leverde er luchtig commentaar bij. “De voice-over gaat er ook een beetje in mee. Bram Krikke, ja“, aldus Genee.

Eén van de mannen die een kandidate lijkt aan te randen, zegt: “Ik werd wel gewoon bloedje geil, maar wel gewoon op een goede manier. Niet op een rare manier.”

Vervolgens is te zien hoe hij op een dame klimt, die daar helemaal niet op zit te wachten. Bram Krikke in de voice-over: “Na alle blauwtjes die Jose heeft gelopen, kan hij het niet laten. Hij probeert het nog één keer.”

Genee vindt het schandelijk commentaar bij die beelden. “Dan gooit hij er een deken overheen en probeert hij er bovenop te kruipen. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd zeg? Dat is toch niet te geloven allemaal?

Het is gewoon een idioot, aldus Genee. “Geil op een goede manier zijn, wat is dat precies? Ik snap het echt niet. Hij probeert haar gewoon te verkrachten.”

Krikke had hier anders mee om moeten gaan, vindt hij. “Een voice-over die gewoon inspreekt: ‘Nou, na zo veel blauwtjes gaat hij het toch nog maar een keer proberen.’ Nou, ha-ha-ha-ha.”

Lees ook:
RTL 5 stopt met De Villa, tikt Blue Circle op vingers (gisteren)
‘Kielhalen De Villa is heel pijnlijk voor Blue Circle’ (vandaag)
Olcay Gulsen: ‘Peter moet geweten hebben van De Villa’ (vandaag)

Foto: SLAM
26 Reacties op “Wilfred Genee vindt Bram Krikke een idioot”


 1. Gerben

  een slechte kop Mediacourant. Wilfred zegt nergens dat hij Bram een idioot vindt, hij geeft aan dat hij die aanrander een idioot vindt. Framing en stemming makerij.

  Reageer

 2. Dorus

  Werd goed betaald…

 3. John de Mol - Narcist

  Wilfred, ik wil dat je nu vooral negatief bent over de Villa. Nee geen eigen mening, ik betaal je toch goed Wilfred?

 4. Bart

  Bram Krikke speelt een rol die over niet al te lange tijd is uitgespeeld. Doet dingen online, op de radio en televisie die al 100.000 keer zijn gedaan. Beter zijn gedaan! Bram Krikke is een non-talent!

 5. Pauline

  Ik ken die hele lul niet, maar qua smoelwerk ziet hij er ook echt uit als een idioot…
  Ik zou mijn benen niet voor hem spreiden…

 6. Curryworst

  Zouden ze De Villa hebben uitgezonden in de Arabische wereld dan viel men niet over deze scenes. Daar had men zich juist enorm druk gemaakt over het alcoholgebruik.
  Dus alles is relatief.

 7. Snuifje

  Dit soort programma’s, echt ongelooflijk. Welke tokkies kijken deze troep?

 8. Help

  Dacht even kijken op videoland maar staat er niet meer op. Ik zeg mijn abbo op.

 9. Anja

  @Snuifje…zie 16:23 uur hahaha

 10. Vermiste mist

  Wat ik me afvraag, zou hij de uitzendingen hebben gezien. Of kreeg hij een papiertje met de tekst, dien hij in moest spreken. Zonder de uitzending te zien. Dat is wel een groot verschil.

 11. Donald Dumb

  Bram kijkt blijkbaar graag naar mensen die aan het krikken zijn…

 12. Jaimy

  Wilfred Genee is dom door samen met met Johan en Rene samen te werken,

 13. Bram

  Mijn naamgenoot doet alles voor een paar centen, erg treurig…

 14. Sjaak

  Dit is Nederland op zijn smalst.

 15. Timo

  Mediacour ant reageert nooit. Het is stemmingmakerij, eenzijdige valse berichtgeving met de bedoeling zoveel mogelijk kliks te genereren en die jongen die deze site runt hoeft niet meer te werken dankzij reclame-inkomsten. Dat je hier nog bent is dom. De balle.

 16. Je dikke moeder

  Hypocriet gedoe, vroeger kon dit allemaal wel gewoon; dit soort televisie programma’s. Sommige muziek video’s zijn ook “grensoverschrijdend” en je hebt nog genoeg seks feestjes vermomd als “danceparty’s” en daar hoor je niemand over…..

  Wat is er allemaal aan de hand dat men ineens zo moralistisch doet??? Iets met een waan van de dag en imago?

 17. Echte Angela

  Genee, zit op de bagagedrager van homofobe fossielen zoals Derksen en Gijp. Alleen dankzij beide bejaarden heeft hij enige populariteit. Zonder beide levende lijken is hij nergens. Hij pretendeert kwaliteit te vertegenwoordigen maar verzandt in oppervlakkige nikserigheid als hij het alleen moet presteren

 18. Gwendolyn

  Bram Krikke ís ook een idioot. Zo! Dat is gezegd…

 19. Jan Wippe

  Nou heeft die Bram z’n achternaam ook niet mee hè?!

 20. Victor Klootwijk

  Dankzij De Villa heb ik een kant van Nederland gezien waarvan ik slechts kon vermoeden dat die bestond. Helaas past De Villa niet meer in de huidige tijd. In de jaren 1990 werd ranzigheid op tv nog op waarde geschat.

 21. Joop55

  Die hele Krikke kan me gestolen worden, incluis de terin gzooi van RTL.

 22. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Beetje slechte keuze.
  Daar zijn we het in elk geval over eens.

 23. Vorst van Peter

  Onder de puberjeugd (13-15) is hij razend populair.

  Dat doet vrezen voor de toekomst.

  Die Krikke moet gestopt worden.

 24. Roel

  En de gouden kooi dan?

 25. je dikke trieste moeder vanuit de US

  je zou eens voor de gein moeten kijken bij de foto’s op de website partyflock; als de villa al teveel voor je is, dan zijn die ranzige steroïden-gorilla en bimbo seks-feestjes die gegeven worden onder het mom van “dance/trance party” of “edm festival” in Nederland waarschijnlijk helemaal het einde voor je….

  En allemaal maar verontwaardigd zijn over een of ander dom programma terwijl er gewoon dingen onder je neus gebeuren waar niemand iets van zegt of er zelf aan meedoen….

  NL op z’n kleinst…

 26. Victor Klootwijk

  In ieder geval zijn de mannelijke kandidaten van De Vila geen idioten. Ik las ergens dat ze bijna iedere dag in het gymnasium te vinden zijn. Blijkbaar was dat een van de selectiecriteria.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.