RTL wist alle online sporen tv-gedrocht Jan Houdt Hoop

Geplaatst op di 05 nov 2019 om 16:15

RTL heeft Jan Houdt Hoop niet alleen na één aflevering van de buis gehaald, ook alle online sporen van het programma zijn of worden gewist. Daardoor is het vrijwel onmogelijk om het programma van Jan de Hoop nog terug te kijken. “Geen halve maatregelen: tv-flop Jan Houdt Hoop is niet alleen van de buis gehaald, je kunt het nu ook niet meer online terugkijken. Via de online tv-gids van enkele providers en NLziet nog wel heel even. Prima, en door“, twittert tv-kenner Ron Vergouwen zojuist.

Het programma van De Hoop was een soort Lekker Slim, maar dan nog veel erger. Het was schadelijk voor zijn statuur als nieuwslezer, dus RTL probeert nu alle sporen te wissen.

Vergouwen gunt het De Hoop dat dit straks uit ieders tv-geheugen verdwijnt. “Ik hoop voor Jan dat iedereen dit snel vergeten is.”

De Hoop verzocht tv-baas Peter van der Vorst om het programma na de eerste aflevering van de buis te halen. Hij wist al wat er uitgezonden ging worden, maar kreeg toch spijt.

Lees ook:
Tv-gedrocht Jan de Hoop al na één week van de buis (gisteren)
Bridget en Ron: ‘Rare actie Peter van der Vorst’ (vandaag)

Foto: RTL
16 Reacties op “RTL wist alle online sporen tv-gedrocht Jan Houdt Hoop”


 1. Shaniquilia van der Putten™©

  Wat jammer voor ze, heb hem al gedownload.

 2. Tim

  Vergelijkbaar dus met hoe ik alles wanhopig probeer te wissen als ik een dronken bui een dickpic naar een vrouwelijke collega heb gestuurd.

 3. Muts

  Oke,dat zijn programma geflopt is en van de buis is gehaald ben ik mee eens.Maar waarom noemen jullie hem gedrocht moderatie ?Jullie hadden het ook anders kunnen omschrijven.Respect is ver te zoeken,sorry.

 4. Job

  Zelfs de afleveringen van RTL LN met Twan Huys staan nog online.

 5. Zomaar een persoon

  Ik krijg bijna spijt dat ik het van de harddisk gewist heb, niet wetende dat het een curiositeit zou worden.

 6. iefkleinhertje

  Dat moesten ze ook eens met die Paul de leeuw doen die is nog enger en slechter.

 7. @Muts

  Je bent inderdaad een muts, ze noemen het programma een gedrocht.

 8. Johnny👀

  Nu die rare nicht nog dumpen bij het nieuws.

 9. Solomon

  Arme Jan de hopeloze Hei Elei Kuck Elei ochtend bulletin presentator die zich liet ophitsen door een listige column van Angela de Jong van het AD !.. Niet wetende dat hij later zelf geslachtofferd zou gaan worden om als excuus te dienen ter maskering van haar partijdigheid voor RTL Group van de Duitse multimiljardair !..

  …Dat komt er nou van Meneer de Hopeloze als u gaat geloven in de valse uitleg van deze Fake tv columniste van het AD omtrent het ontslag van Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem !.. Helaas heeft u zich ten onrechte boos laten maken door het gestook van valse Angela !.. Ze heeft u zelfs zover gekregen dat u in de media in navolging van haar veelvuldig zelf de valse beschuldigingen over John de Mol als de zogenaamde seksist bent gaan uitspreken !.. Dacht u daarmee werkelijk een wit voetje te kunnen halen bij valse Angela ?!.. Zodat zij misschien in het allerbeste scenario voor u ervoor zou kiezen om uw nieuwe programma te negeren om er dan maar geen column over te gaan schrijven ?! …Of dacht u in uw naïviteit dat zij uw programma zou voorzien van een milde column waarin zij u haar welbekende Fake adviezen zou geven waar u in principe totaal niets aan zou hebben gehad ?..
  Totaal Kansloos van u Jan de Hopeloze zure RTL er !..

 10. Bob

  https://www.rtl.nl/video/699269a2-dcd2-1956-41dc-05e7a9baec79/

 11. Mart

  Meestal zet je na een uitroepteken niet meer 2 punten. Beetje gek dit.

 12. Sandertje

  Hier nog een video:
  https://youtu.be/zxxrmau-DIo

 13. Pino

  Stond gisteren nog op videoland inclusief aflevering twee.

 14. Pino

  Pijnlijk was het stukje waarin babyboomer Jan op jongerenzender rtl5 en minuut of 5 aan het vertellen was over zijn kipjes. En hoe hij een eitje eet of zijn koffie maakt

 15. Zomaar een persoon

  @Pino – Het leek zowat een montagefout, alsof het eigenlijk niet in de uitzending hoorde te zitten.

 16. Peter Wingender

  Bijzonder vreemd hoe het kan dat zenderbaas Peter v/d Voorst dit van te voren ziet en toch laat uitzenden. Je kunt het oordeel toch niet door de kijker laten maken? Moet je eens nadenken wat de schade is: weer Blue Circle onderuit, waarschijnlijk een hoop uitzendingen in de prullenbak en een beschadigde nieuwslezer. Waarom Jan de Hoop zich hiervoor liet lenen laat zich ook raden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.