Tv-gedrocht Jan de Hoop al na één week van de buis

Geplaatst op ma 04 nov 2019 om 19:23

Het RTL 5-programma Jan Houdt Hoop wordt na slechts één aflevering van de buis gehaald. Niet alleen kijkers en critici, maar ook presentator Jan de Hoop en programmabaas Peter van der Vorst zelf vonden de show heel erg slecht. Dat hebben ze vanavond laten weten aan RTL Boulevard. De Hoop heeft zijn quiz gepromoot van RTL Boulevard tot Pauw, maar na de eerste, felbekritiseerde aflevering kreeg hij toch spijt. Hij belde Van der Vorst op met het verzoek per direct te stoppen.

Het tv-gedrocht tast De Hoops geloofwaardigheid als nieuwslezer aan. “Peter en ik hebben allebei het programma gekeken voordat het uitgezonden werd. Ik heb ook thuis gekeken en toen dacht ik: dit is niet goed“, geeft hij toe. “Ik heb toen Peter geappt en gezegd: ‘Peter, moet dit wel doorgaan?’

Van der Vorst was blij met dat berichtje. “Want ik had exact hetzelfde gevoel. Het was niet het programma wat wij voor ogen hadden, wij allebei niet. De bedoeling was een quiz waarin Jan de algemene kennis van de jongere generaties test, uiteraard met humor en de kwinkslag die Jan daar altijd mee kan maken. Maar dit is echt doorgeschoten naar een soort Lekker Slim 6.0 en dat is gewoon geen match met Jan.

Jan Houdt Hoop was De Hoops eerste uitstapje naar prime time. “We blijven praten over een programma waar we wel blij van worden“, zegt de nieuwslezer.

Het programma, dat vorige week van start ging met 173.000 kijkers, wordt vanaf woensdagavond opgevolgd door herhalingen van Hotter Than My Daughter.

Lees ook:
RTL 5-combi De Villa en Jan Houdt Hoop enorme flop (31 oktober)
Angela de Jong vindt Jan Houdt Hoop een tv-gedrocht (1 november)

Foto: RTL
87 Reacties op “Tv-gedrocht Jan de Hoop al na één week van de buis”


 1. flopperdeflop

  Twitterbericht Jan

  Woensdag kreeg ‘Jan houdt Hoop’ de vuurdoop Ik was zo ontevreden over het eindresultaat dat ik Peter van der Vorst verzocht het van de buis te halen. Ook hij vond het niet goed en besloot het per direct te stoppen. We blijven praten over een programma waar we wel blij van worden.

 2. HalloJumbo

  Ook namens de gehele redactie nog een fijne dag, Jan.

 3. Wanny

  Niet best als je producten naar klanten stuurt die niet voldoende getest zijn.

 4. Norvo

  Wat een bizar verhaal. Jan beweert in een reactie op Twitter ook dat hij de opnames met de domme stelletjes in de studio niet had gezien. Daarom was hij zo geschokt toen ‘ie woensdag de eerste zag. Moeten we nu echt geloven dat Jan pas ’s avonds thuis op de bank zijn eigen progamma voor het eerst zag?

 5. Je dikke moeder

  Oke, leuk…. NEXT!!!

 6. Gwendolyn

  Ze hebben het allebei thuis gekeken voordat het uitgezonden werd. Ze waren het er beiden over eens dat het niet goed was. Vervolgens kwak je het toch de zender op (oké, misschien werkt het wel). Maar dan kom je pas na een kleine week met een reactie. Op donderdagochtend was dit een stuk geloofwaardiger geweest.

 7. Linde

  Wat een mismanagement van heb ik jou daar bij RTL. Blijkbaar heeft niemand naar het eindproduct gekeken en flikkeren ze het zo de buis op. Volgens mij ga je niet zo om met een presentator die al 30 jaar voor een zender werkt, wat een belediging. (Programma van Blue Circle, ook zij zaten weer fout)

  Zeg Peter vd Vorst, gaat lekker he, met die nieuwe baan.

 8. Meneer Kaktus

  Ze zouden ook mijn real lifesoap kunnen herhalen. #gratistip

 9. Eric

  Vd Vorst is NIET de juiste man op dit moment voor RTL in een veranderende TV wereld. Er is een sterke saneerder en visionair nodig. Dat is hij niet. Komt zelf uit “oude tv wereld”.

 10. Zeperd van de maand

  Wat een domme zeperd van pvdVorst

  Voor de uitzending goedkeuren en na de uitzending zeggen dat het voor de uitzending al slecht was.

  Hoe geloofwaardig ben je dan nog.

 11. Peanut

  Er is een reorganisatie geweest vorig jaar. Maar rtl lijkt de weg daarna alleen maar meer kwijt te zijn geraakt. Zonde. Maar Peter grijpt wel in. Dit verhaaltje is natuurlijk voor de buitenwereld, zodat Jan zo min mogelijk gezicht verliest. Maar het is de enige juiste beslissing. De zoveelste de laatste tijd. Misschien toch wat meer aandacht aan programma’s geven voor ze op de buis gaan.

 12. Mart

  Krijgen ze de aflevering van te voren niet te zien of zo?

  Dit is toch wel heel gek… gehoopt zeker dat het misschien nog zou scoren?

 13. Suzy Wang

  Van morgen nog eens nasr het Journaal gekeken. Het gedrocht moest zitten op n kruk. Tijd om te gaan de Hoop.

 14. Nachash

  Heel erg jammer voor Jan de hopeloze eeuwige Hei Elei Kuck Elei ochtend bulletin presentator !.. Fake AD Angela de Jong is toch wel heel erg onbetrouwbaar gebleken !.. Helaas moest zij wel jouw programmaatje slachtofferen om haar promotionele activiteiten voor Baasje Bertelsmann voor het grote publiek te verhullen !.. En u maar boos zitten wezen op John de Mol om witte voetjes te halen bij Fake TV recensente/columniste van het Fake Algemeen Dagblad !..

 15. Snuifje

  Jan de Hoop is heel erg in zichzelf gaan geloven. Op zich menselijk maar toch ook wel dom en jammer.

 16. Pißwasser

  Gewoon Tutti Frutti uitzenden, met Hugo Egon en Monique Sluiter. Trekt vele kijkers, gegarandeerd.

 17. Rambo

  Opmerkelijk. Als programmadirecteur beoordeel je toch eerst programma’s voor je het de buis opknalt? Gek verhaal.

 18. MC bezoeker 45

  Enige juiste beslissing. Ook niet aan een andere quiz beginnen. Ik zou me richten op de ochtendshow.

  Weer een mislukking van de Blue Circle toko. Peter had dit ook eerder moeten signaleren. Leerpuntje voor hem.

 19. Boy

  Lingo werd ook heel erg snel gestopt vanwege erg slechte kijkcijfers,
  nu bij Jan de Hoop alweer net zo.

 20. peacock and whitemen

  Met verbazing gekeken naar dit nieuwsbericht dat op rtlnieuws werd gepubliceerd.

  Je krijgt als presentator van tevoren toch het programma te zien?!

  Het lijkt erop dat rtl dit programma nog erdoor heeft gedrukt in na alle kritieken nu de keutel intrekt en het programma van de buis haalt ivm te weinig kijkers.

  Wel fijn dat van der vorst gelijk programma’s die niet werken van de buis haalt (ook pas geleden nog met het spijt me)
  en het niet aan laat modderen zoals in het galjaard tijdperk.

 21. Chiel

  Wie is de producent?

 22. peacock and whitemen

  @chiel: blue circle, hoe toepasselijk.

 23. Robin Martens Lover

  Wat slecht van RTL om dan zomaar een programma op de buis te gooien zonder dat er goed naar gekeken word of het wel aanslaat en of het wat is.
  treurigheid ten top voor Peter vd vorst

 24. LLRV

  Deze ranzige schertsvertoning is beschamend. Een gek die programmadirecteur speelt geeft aan iemand – een BNer – een programma, complete rotzooi heelaas en dan moet die licht gestoorde BNer (sorry voor deze harde uitspraak) door alle shows toeren om zijn gedrocht te promoten. Die idioten in de respectievelijke redacties vinden dat goed en de interesse veinzende presentatoren, waaronder de grote en door iedereen geroemde Jeroen Pauw (zucht!), roepen “wat leuk” … of krijgen er dik voor betaald. En dan komt het op tv. De keizer is niet alleen naakt, nee het is zó slecht dat het beeldbuisvervuiling is. Terwijl de Boulevard’s en Shownieuwsen hun eigen-stal-gedrocht nog vol aan het bejubelen zijn is het als stinkende afval al ontmaskerd. Angela de Jong maar de schuld geven? Maar als dat niet werkt komt er een verhaal dat zo ongeloofwaardig is als Wendy van Dijk’s “derde person in haar directe omgeving”.

  Geef mee een teiltje … ik moet iets verkeerds gegeten hebben …

 25. Daan

  Maakt wederom heel duidelijk dat het aan alle kanten rammelt bij RTL. Gaat niet goed. 2020 is het jaar van de waarheid voor de CO.

 26. jan de hoop

  Mensen ik heb er spijt van dat het word uitgezonden.
  Ik hoop dat mijn Thaise jongens langskomen om mij te troosten dan ga ik ze lekker helemaal uitwonen.

 27. Anja

  RTL en Talpa gaan het niet redden zo.

 28. Mike

  Big deal, troep van de buis. Klaar. Goed ingegrepen, wel veel te last uiteraard.

 29. Schaap

  Wat is dit gênant zeg! Gewoon het er voor over hebben om achteraf te zeggen dat het niet goed is om daarmee te verhullen dat je iets hebt goedgekeurd wat heel, heel slecht is. Die Peter toch.. Lijkt wel of hij onder 1 hoedje speelt met de Mol.. Verder heeft hij zoveel bagger geprogrammeerd, dat kan niet lang goed gaan.

 30. Jay

  Heel genant. Voor Peter. En ook voor Blue Circle.

 31. Mike

  @Nachash, wat een onzin over Angela. Zij schrijft ook alles van RTL de grond in. Talpa en RTL leveren toch ook bagger op het moment?

 32. Mike

  achash, wat een onzin over Angela. Zij schrijft ook alles van RTL de grond in. Talpa en RTL leveren toch ook bagger op het moment?

 33. Moud

  Men kan zeggen of schrijven wat men wilt, maar rtl4 heeft een primeur. Een programma na 1 aflevering van de buis halen, in samenspraak tussen presentator & directie en het programma incl presentator, niet koste wat kost te laten aanmodderen. Zoals zo vaak gebeurd, voorbeelden hoef ik niet te benoemen.

  Wat mij betreft een dikke chapeau voor rtl4, voor het tonen van lef.

 34. Insider

  Peter en Jan liegen allebei. Ze hebben het programma van te voren gezien en toch de uitzending door laten gaan. Ze wisten wat voor programma het was. Peter is geen programma directeur. De heren in Luxemburg beginnen dat intussen te begrijpen. Binnenkort zijn aftreden.

 35. Moud

  Ach @Mike, ze hebben Angela de Jong wel mooi de kans ontnomen, om wederom los te gaan op dit programma /rtl4.
  Prettig om haar ook eens een stap voor te zijn.

 36. T

  Peter van der Vorst: “Sorry sorry, wij halen Het Spijt Me van de buis af, het was niet zoals we gedacht hadden! En sorry ook voor het cancellen van Jan Houdt Hoop! Wij snappen nu dat tvkijkers meer verwachten van een quiz! Oh, en GTST is kut, we beloven de soap beter te maken!”

  Dat getuigd echt niet van veel visie binnen RTL

 37. Moud

  Men vergeet gemakshalve dat Peter van der Vorst opgescheept zit met een erfenis van wanbeleid uit het verleden, dat lost men niet 1,2,3 op. Dat heeft tijd nodig.
  Niet dat sbs6 op dit moment nou zo bijzonder is, maar nog niet zolang geleden stelde sbs6 helemaal niets meer voor, zoniet ten dode opgeschreven. Ook daar is men eea aan het uitproberen.

  Geef ze een eerlijke kans, heb geduld.

  Voor nu welterusten 😁

 38. OMG

  Dit is niet enkel een probleem van RTL, heel de Nederlandse tv industrie doet niet aan pilots maken, testen, focusgroepen, testgroepen etc. Er wordt vanuit een ivoren toren een programma bedacht, meteen in productie genomen en uitgezonden. Dan hopen dat het aanslaat…

 39. Nachash

  Daling in de advertentie inkomsten vanwege lage aantal kijkers dit seizoen bij GTST en onverwachte lage kijkers bij Het Spijt Me versie 2.0 en de totale afwijzing in de media van Jan Houdt hoop beloofde ook niet veel goeds voor de inkomsten !..
  RTL gaat het nog heel moeilijk krijgen in Nederland !..

 40. Nachash

  Daling in de advertentie inkomsten vanwege lage aantal kijkers dit seizoen bij GTST en onverwachte lage kijkers bij Het Spijt Me versie 2.0 en de totale afwijzing in de media van Jan Houdt hoop beloofde ook niet veel goeds voor de inkomsten !..

 41. Peter

  Daling in de advertentie inkomsten vanwege lage aantal kijkers dit seizoen bij GTST en onverwachte lage kijkers bij Het Spijt Me versie 2.0 en de totale afwijzing in de media van Jan Houdt hoop beloofde ook niet veel goeds voor de inkomsten, RTL gaat het nog moeilijk krijgen de komende jaren.

 42. M00i

  TV maken is toch echt iets anders dan TV programmeren. Daar lijkt van der Vorst nu toch echt de plank heel hard mis te slaan. Dit had nooit op zender gemogen.

 43. Mick

  RTL is het oude SBS aan het worden. Vroegtijdig schrappen en verschuiven. Het loopt na dertig succesvolle jaren compleet in de soep. De opvoerende concurrentie van Talpa en vooral vod-diensten als Netflix maken RTL Nederland kapot.

 44. Mike

  @Peter, het wordt zwaar voor RTL en Talpa. Beide zendergroepen gaan het niet redden op deze manier, niet zonder samenwerken.

 45. Mike

  @Mick, maar het gaat ook echt niet goed met SBS, flinke budgetten, weinig kijkers. Bij RTL denk ik dat Peter niet zo geschikt blijkt te zijn.

 46. J

  Ze moeten dus betere afspraken met de producent, om gedrochten te voorkomen.
  Heb inderdaad gehoord dat Jan houdt Hoop eerst anders zou worden maar het op het laatste moment dit van was gemaakt, inderdaad Lekker Slim 6.0 (maar dan ook slechter).

  Over RTL5, de programmering is ook niet helemaal juist. Het profiel wordt zo ook niet duidelijker. De Villa had op een avond gemoeten met La Carihuela bijvoorbeeld.

 47. Mick

  ‘Het was niet wat we verwacht hadden.’ Misschien is dat ‘micromanagement’ van John de Mol zo gek nog niet in de televisiewereld, kennelijk is er niemand die denkt: ‘WTF zijn we nu eigenlijk voor een shit aan het maken.’ Die Dit Is Mijn Lijf versie van Het Spijt Me, Hoe Zal Ik Het Zeggen en Jan Houdt Hoop zijn stuk voor stuk hersenloze troep.

 48. Mink Vaillant

  Raar verhaal. Programma op de buis gegooid zonder er eerst zelf naar te kijken? Wat is dat voor amateurisme? Arme Jan.

 49. Norvo

  Dus Jan Houdt Hoop wordt vervangen door herhalingen van Hotter Than My Daughter? Dus SBS-ster Patty Brard moet retroactief RTL uit ’t slop trekken? Tis toch om te gieren.

 50. Zomaar een persoon

  @Mick – Vergeet ook ‘Je kent me toch, schat’ niet. Van hetzelfde kaliber als die troep met Jamai.

 51. Peter

  Op zich is het niet verkeerd wat John de Mol doet, alleen is het soms net iets te, bij dat advocaten programma op net5 bijvoorbeeld ktijg je haast het idee dat je een bedrijfsfilm aan het bekijken bent. Het is erg goed geproduceerd maar het creëert toch een bepaalde afstand bij de gemiddelde kijker.

 52. WaveX

  Als je al 30 jaar dezelfde slobber sweater draagt van de Zeeman, dat verveelt een keertje.

 53. Geert

  Ik geloof hier helemaal niks van. Van a tot z bij elkaar gefantaseerd.
  Mocht het toch echt zijn dan zitten er heel wat mislukkelingen daar in het management.

 54. Ron

  Ik wist niet wat ik zag en hoorde bij Boulevard vanavond! Dit programma bekijk je toch eerst voor dat je het op zender gooit. Dan had je kunnen weten hoe het er uit zou zien. Wat slecht dit en een faal van optima forma.
  Jan de Hoop valt in deze niets te verwijten die moet gewoon iets hebben wat dicht bij hem past, gewoon in de ochtend met een ochtendshow er om heen a la NBC’s Today. En dat is dus géén quiz zoals de betweters aan de desk vanavond opperde…

 55. Geert

  @Ron lees even wat beter. Ze zeggen dat ze het vooraf thuis gezien hebben.

  Ik kan me best voorstellen dat een programma zo ge-edit is dat je je idee en jezelf er niet meer in herkent, maar daarom bekijk je het ook vooraf en besluit je dan of het geschikt is voor uitzending.

 56. Realist

  Jammer voor Jan. Hij had tegen zichzelf beschermd moeten worden voor het presenteren van zo’n wanprodukt. Aardige jongen (ik ken hem al heeeel lang), maar hij moet gewoon nieuws en nieuwtjes presenteren en that’s it. Of stoppen.

 57. Peter

  Peter maakt een vermoeide indruk sinds hij programma directeur is geworden.

 58. Mart

  Herhalingen van Hotter Than My Daughter dus? Ben benieuwd dat dit is met Patty of met Gordon.

  Toch hadden ze het iets anders moeten programmeren.

  Misschien dit iets?

  Maandag
  20.30 Holland’s Next Top Model
  21.30 Nienke & Resley

  Dinsdag
  20.30 Kees van der Spek: Oplichters aangepakt
  21.30 In Overtreding (HH)

  Woensdag
  20.30 De Villa
  21.30 La Carihuela

  Donderdag
  20.30 Team Spoedeisende Hulp
  21.30 De Andere Kant van Nederland (HH)

  Vrijdag
  20.30 De Deurwaarders (HH)
  21.30 Voor de Rechter (HH)

  Zaterdag
  18.30 Ambulance: Down Under
  19.30 Team Spoedeisende Hulp (HH)
  20.30 In Overtreding (HH)
  21.30 Politie USA Live

  Zondag
  17.30 Holland’s Next Top Model (HH)
  18.30 Nienke & Resley (HH)
  19.30 De Andere Kant Van Nederland (HH)
  20.30 Kees van der Spek: Oplichters aangepakt (HH)
  21.30 Expeditie Robinson: Eilandpraat
  22.30 La Carihuela (HH)
  23.30 De Villa (HH)

 59. Kijkcijfers

  Beter gewoon Suits seizoen 5 door zetten met eerste vijf in hh.
  Hotter then my daughter hh zou ik dan voor Zondag neerzetten waar de hh van Jan programma stond.

 60. Robin Martens Lover

  Producent; Blue Circle ! dan weet je het wel! blue circle moeten ze helemaal niet meer mee in zee gaan!

 61. Er ist wieder da

  Er is geen hoop meer was een betere titel…

 62. A.D.J.

  Of topic: COBY TIMP VERDIENT EEN GOUDEN KALF!

 63. Lies

  Beter zo.

 64. By the way

  Zou Jamai al met Peter hebben gebeld? Of hebben ze geen alternatief voor zijn programma op de plank liggen?

 65. T. Rabe

  Was ist das? Waarum schmeist der idiot diese drek aufs sender? Ist das ein witz?

 66. TV Kijker

  ‘Als het kalf verdronken is, dempt men de put’

 67. Bertus V.

  Dit gun je niemand. Sterkte Jan.

 68. Brammetje

  Kijk even naar de foto bij dit artikel en je weet: Dat Komt Niet Goed!!!!

 69. oijoepio

  Ik geloof hier helemaal niks van. Peter en Jan voeren samen een toneelstukje op om de schade te beperken. Ik geloof er gewoon NIKS van, zo is het niet gegaan. Amateurisme ten top en dit moet Van der Vorst – want die is eindverantwoordelijk – niet nog een keer doen, want dan zou het wel eens snel afgelopen kunnen zijn met zijn directeurschap.

 70. Ron

  @Geert: dat hebben ze duidelijk NIET gedaan anders hadden ze dit kunnen weten. Dus lul niet.

 71. Koos

  Wat een slechte programmadirecteur ben je dan. Pas bij uitzending zien dat k u t is. Dat hoor je op die positie al eerder te zien ruim voor het op zender gaat.
  Nee die Van der Vorst zit niet lang op die plek als de zaken zo doet.

 72. Koos

  Wat een slechte programmadirecteur ben je dan. Pas bij uitzending zien dat k u t is. Dat hoor je op die positie al eerder te zien ruim voor het op zender gaat.
  Nee die Van der Vorst zit niet lang op die plek als de zaken zo doet..

 73. Kip Assen

  Jammer, ik heb me er prima mee vermaakt.

 74. Simon Dekker

  Ik had er al een hard hoofd in toen gisteravond de latenight herhaling op RTL5 was vervangen door een HELE oude Foute Vrienden. En dat moet echt last minute besloten zijn, want in de gids stond Jan Houdt Hoop nog.

 75. Pino

  Grappig op Videoland staat er tweede aflevering nog wel.

 76. Pino

  En trouwens ook veel te langdradig. Een oude babyboomer die op een jongerenzender aan het vertellen is over zijn kipjes die Bassie en Adriaan heten. Dat hadden ze niet kunnen voorzien bij de directie van RTL….

 77. WaveX

  RTL 4 is meer de zender voor de krampachtige, hippe koppeltjes uit de Vinex wijk die schijnbaar het ene succes met het andere avontuur aan elkaar rijgen. Gay posertjes uit vooral de randstad zijn daar het toonbeeld van stoere kerel. Opgestroopte colbert mouwtjes, zijden sjaaltjes, opzichtige houten kettinkjes en stoere tattoos vormen het beeld. En natuurlijk in ELK programma DEZELFDE tronies waar de nep en gemaaktheid vanaf spatten.

 78. WaveX

  Mart @22:24;
  Je bent vergeten te melden dat in jouw overzicht het 100% over meervoudige herhalingen gaat. Daar zijn ze heel bedreven in. Uitwringen tot de vaste kijker het automatisch kan meedreunen. Lekker goedkoop scoren!

 79. MediaPrak

  Waarmee Jan de Hoop en vd Vorst de “Ket vd Bruggen” Award 2019-2020 winnen. Deze award is vernoemd naar de presentatrice van de legendarische Avro tv productie “Telefoto” uit 1990. Er waren 11 afleveringen geplant. Maar na de eerste waren de recentie en (toen nog gemeten) waarderings cijfer zo slecht, dat de Avro besloot het project direct van de buis te halen.

 80. Den Draaiert Joost

  Goeie beslissing. Dit getuigd van vakkennis van van der Vorst. Niet gaan modderen, maar meteen een daadkrachtig besluit nemen.

 81. Jay

  Iedereen binnen en buiten RTL weet allang dat Peter tekort schiet en misschien nog belangrijker, dat er zsm een bezem moet door het zendermanagement van RTL. En als eerste moeten die vastgeroeste Ellen Meierse en Paul Cormont eruit worden gegooid.

 82. Timo

  Ik vind dit netjes. Als de productie het laat afweten, de kandidaten slecht gescreend zijn, dan kun je moeilijk de presentator / directeur van RTL de schuld geven. Het is de redactie die hier enorm heeft zitten falen en het is netjes om dan per direct te stoppen. Daar leren ze hopelijk het meeste van. Jan vindt wel wat anders.

 83. Peter Wingender

  Ik zag gisteravond het excuus aan de kijker van Peter v/d Vorst. Maar als zender is hij opdrachtgever van Blue Circle en had van tevoren moeten ingrijpen. Hij ziet toch de eerste aflevering? En zo niet, dan moet hij dat dringend gaan doen want de mensen om hem heen hebben duidelijke de juiste radar ook niet aan. En hoe kun je je nieuwslezer op een dergelijk programma inzetten? En waarom krijgt Blue Circle eigenlijk zo veel krediet? Stinkt ook naar de misdaad.

 84. Suzy Wang

  Mevrouw Zuurtje en Pruimpje.

 85. Timo

  Suzy Wang weet het wel

 86. John de Mol

  Altijd krijg ik bagger over me heen en nu doe ik iets goeds en denk niet alleen aan geld, maar zeker ook aan mijn laagopgeleide kijkers. Ik licht ze niet meer op en breng ze zekerheden door alle programma’s klakkeloos te kopiëren.

  Kunnen jullie nu eens vriendelijk tegen me zijn?

  Groetjes,

  DE Narcist himself

 87. John de Mol - Narcist

  Altijd krijg ik bagger over mij heen en nu doe ik eigenlijk ook niet goeds en denk ik alleen aan geld, en zeker ook niet aan mijn laagopgeleide kijkers. Ik licht ze meer op dan ooit en breng ze weinig vernieuwing door alle programma’s klakkeloos te kopiëren.

  Groetjes,

  DE Narcist himself

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.