Marc-Marie vindt Dries Roelvink op Radio 1 vreselijk

Marc-Marie Huijbregts begrijpt er niets van dat Sven Kockelmann voor zijn dagelijkse programma op NPO Radio 1 een samenwerking is aangegaan met Dries Roelvink. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in De Wereld Draait Door. Al geruime tijd belt Roelvink elke dag in tijdens de uitzending van 1-op-1 om zijn mening te geven over de actualiteit. Zelf blijkt Kockelmann dat een gouden vondst te vinden, maar Roelvink als NPO Radio 1-prominent gaat Huijbregts iets te ver.

Huijbregts vindt het één grote radioblunder. “Ik luister inderdaad veel radio. Ik zet hem ook weleens af, want naar sommige mensen kan ik niet luisteren. Naar Dries Roelvink kan ik bijvoorbeeld echt niet luisteren.”

De volkszanger moet gewoon van de ether af, aldus Huijbregts. “Hij zit bij Sven Kockelmann en ze doen zelf altijd alsof het heel goed gevonden is dat hij daar komt, maar ik kan er gewoon niet naar luisteren.”

Hij snapt de relevantie van Roelvink niet.  “Waarom moet ik luisteren naar Dries Roelvink wat hij van de wereld vindt? Ik zet hem altijd af als hij dréigt te komen zelfs. Dan hoeft hij er nog niet eens echt te zijn.”

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen