Shownieuws belt aan bij vader ex Connie, leeft gewoon

Shownieuws is volledig in de nieuwste rel rondom Connie Witteman gedoken. De showrubriek heeft gisteren aangebeld bij de vader van haar ex Eugène van Dun en die blijkt nog gewoon te leven. Dat meldde Evert Santegoeds ’s avonds op SBS 6. Witteman zegt te worden bedreigd door haar ex en om dat te bewijzen heeft ze enkele appjes en mailtjes van haar ex gedeeld met Santegoeds. In één van de berichtjes beweert Van Dun dat zijn vader is overleden, maar dat blijkt een grove leugen.

Het past bij de bewering van Witteman dat Van Dun een fantast is, aldus Santegoeds. “Hij zegt dat alles uit zijn verband is getrokken, dus wij dachten: hoe zit het dan met die overleden vader? De redactie is vandaag met een ploeg naar Brabant gegaan, heeft aangebeld bij die ouders en die vader deed open, dus die leeft inderdaad nog. Die zei: ‘Dat is dan het goede nieuws, ik ben er nog.’

Die ouders vinden hun zoon ook een beetje raar. “De vader wilde niet in beeld en niet letterlijk geciteerd, maar hij gaf aan geen goed contact te hebben met Eugène. Na de breuk met Connie in december hebben ze niets meer van hem gehoord. Hij zegt dat het een man is met twee gezichten en dat is ook het verhaal dat Connie naar buiten brengt. De vader verwacht dat Eugène met veel meer dirt naar buiten komt.

Van Dun reageerde eergisteren tijdens de uitzending van Shownieuws op de nieuwste berichtgeving. Hij gaf aan Santegoeds één op één te willen spreken.

Ik heb hem in de reclametijd nog teruggebeld, hem aangehoord en hij zei: ‘Alles wat ze stuurt is uit zijn verband getrokken en ik stuur je alle hele conversaties.’ Dat heeft hij niet meer gedaan en we hebben vandaag niets meer van hem gehoord.

Lees ook:
Connie bij SBS los over ex: ‘Nam overdosis vitamine C’ (2 oktober)
Woeste ex slaat terug na optreden Connie op SBS 6 (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen