Woeste ex slaat terug na optreden Connie op SBS 6

Connie Witteman kwam twee weken geleden speciaal uit haar vissenkom om aan de desk van Shownieuws haar ex Eugène van Dun te fulmineren. Hij zou haar zeer dreigende berichtjes sturen, waardoor ze haar kleinkinderen niet eens meer thuis durfde te ontvangen. Ondanks hun gelukkige tijd, is Van Dun volgens haar ernstig veranderd, mogelijk door een overdosis vitamine C. Inmiddels is die ex wakker geworden en vechten de twee via hetzelfde Shownieuws hun liefdesbreuk uit.

Meneer Van Dun werpt alle aantijgingen van zich af. “Connie probeert zichzelf te verschonen met een vuil hemd. Het is heel makkelijk om te zeggen dat ik agressief zou zijn geweest. Er was in onze relatie altijd maar een die met deuren gooide, en dat was Connie. Ik heb haar niet bedreigd.

Hij laat weten allemaal informatie over Witteman te hebben, ook over haar vroegere relatie met Hans Breukhoven. “Als ik mijn mond open doe en vertel hoe het daadwerkelijk in elkaar steekt… Daar lusten de honden geen brood van. Connie doet nu hetzelfde als wat ze bij Hans Breukhoven deed: ze wil het onderste uit de kan.

Connie is not amused en heeft Evert Santegoeds de appjes gestuurd die ze van haar ex heeft ontvangen. “Zal ik je eens een leuk liedje sturen?“, vraagt Van Dun in die appjes. Zij daarop: “Nee.

Ex Van Dun vervolgens: “Anouk heeft een heel mooi liedje geschreven. Dominique. Draai ik op je begrafenis. Keihard.

Santegoeds, die goed bevriend is met Connie, vindt het walgelijk. “Dat zijn toch rare teksten? Als je dan alleen zit in dat grote huis… Het komt bij haar heel bedreigend over.

Van Dun heeft aangegeven één-op-één met Santegoeds in gesprek te willen. Of dat ook de televisie haalt, zal de komende dagen blijken.

Lees ook: Connie bij SBS los over ex: ‘Nam overdosis vitamine C’ (2 oktober)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen