Connie bij SBS los over ex: ‘Nam overdosis vitamine C’

Geplaatst op wo 02 okt 2019 om 11:00

Connie Witteman was gisteren aan de desk van Shownieuws behoorlijk loslippig over haar ex Eugène van Dun, met wie ze slaande ruzie heeft over hun gezamenlijke bezittingen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Witteman stond aan de desk om te vertellen over de lastige periode die ze achter zich laat. “Je hebt met de break-up en met de inbraak echt een heftige periode achter de rug. Heb je veel steun gehad aan familie of vrienden?“, vroeg Airen Mylene aan de societyster.

De presentatrice: “Je geeft aan dat je een klap hebt gehad op je hart. Ben je er bovenop of zit je nog steeds in een proces van verwerken?

Vervolgens wijdde Witteman uit over haar turbulente weekend. “Nou, ik heb een heel vervelend weekend wel gehad moet ik zeggen. Ik bedoel: ik kon het huis niet uit, omdat ik dreigementen krijg van: ‘Ik kom eraan.’ Ik vind dat niet fijn in mijn positie. De kleinkinderen zouden komen logeren en dan krijg ik vanuit het niets: ‘Dief, je hebt spullen gepakt. Ik kom er nu aan en je krijgt er spijt van. Je straat staat dadelijk vol met pers.’ Dan kun je de hond even uitlaten om drie keer naar buiten te kijken, maar de logeerpartij met mijn kleinkinderen heb ik afgezegd. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt met Hans. Dat vind ik wel heel triest.”

Vitamine C

Moet ze dat niet aan de politie melden? “Nee, daar maak ik geen melding van, want diep in mijn hart vind ik het een fantastische vent. Het is een heel fijne man, alleen hij is heel erg veranderd in die acht maanden. Het kan natuurlijk stress geweest zijn, of wat hij zegt te veel vitamine C genomen waar je dan agressief van zou kunnen worden.”

Ik weet het niet, maar ik vind het heel vervelend en ik vind het ook vervelend om dit te zeggen. Dat was ook niet de bedoeling, want ik bedoel: we zouden het over leuke dingen hebben, maar het is wat het is en dat vind ik een nare eigenschap van iemand. Ik ben 1 meter 58 en ik ben 68 en ik heb geen zin om te gaan liggen vechten.”

Tv

Wil Connie eigenlijk weer wat gaan doen op tv? “Het grappige was: Björn (een sieradenontwerper, red.) was gisteren bij ons en we zaten even gezellig te babbelen en toen zei hij: ‘Jemig Con, luister, je bent altijd zo met interieur bezig, zo met beauty en zo met haar en je weet overal je leuke stekjes en hotels en je weet leuk waar je wil gaan eten en noem maar op. Waarom laat je niet gewoon een camera meedraaien?’ Daar zit ik wel nu over te denken, ja. Er is vrijdag een vergadering over.

Aan het eind van de uitzending richtte ze zich tot de camera. “En ik wil nog even al mijn Insta’s gedag zeggen, want ik heb hele trouwe volgers en daar ga ik mee lunchen. Met veertien. Volgende week.”

Yolanthe absent

Eigenlijk zou ook Yolanthe Cabau aan de desk verschijnen, maar zij had zich ziekgemeld. Showkenner Evert Santegoeds: “Ja, daar hadden we ons heel erg op verheugd met z’n allen, want ze zou komen praten over haar nieuwe film Fuck de Liefde en ze zou natuurlijk ook alles vertellen over de scheiding en hoe het er nou voor staat met Wesley.

Nou, nee, dat denk ik niet, maar ze zou wel hier komen en openhartig zijn en we mochten haar alles vragen, maar ze heeft zich om zes uur ziekgemeld, dus helaas: we moeten het met de andere diva’s doen die we vanavond hebben.”

Foto: SBS
60 Reacties op “Connie bij SBS los over ex: ‘Nam overdosis vitamine C’”


 1. T.E.D

  Te veel vitamine c? Wat een onzin! Je pist wat je teveel hebt gewoon weer uit!

 2. Remi

  … Ik had me zó op Yolanthe verheugd.
  Belde af, helaas … “Ik ben ziek”.

  Triest.

 3. Smeerworst

  Ik dacht dat ik zapte naar een aflevering van Ghost Whisperer. Maar nee, het was een ander spook. Overdosis vitamine C. Haha. Ja daar moet ik ook altijd voor oppassen als ik sinaasappels eet.

 4. Karel

  Hoewel je een teveel aan vitamine C uitplast, kun je klachten krijgen als je veel vitamine C binnenkrijgt. Meer dan 2 gram vitamine C per dag kan leiden tot darmklachten of diarree en een verhoogde uitscheiding van oxaalzuur met de urine.

 5. Curryworst

  Ik heb het “interview” met die geplastificeerde bejaarde niet gezien maar het bovenstaande komt op mij over als een sketch van Koefnoen.

 6. Sven L.

  Reallife soap van Connie op LINDA.tv Ik zie dat nog wel gebeuren.

 7. Mediamaatje

  Wat een aanfluiting was dat interview! Is dit de destijds gevreesde roddelkoning Santegoeds, dit schutterende schoothondje van Connie Witteman? Hij mompelde af en toe een onverstaanbaar vraagje en Airen moest soms journalistiek ingrijpen. Santegoeds droeg een stopdas op deze feestdag dat hij naast Connie mocht stralen. Connie volgde intussen haar eigen koers en draaide haar gewenste verhaaltje af.

 8. Ben Zine

  Als je iemand ergens op tv van beschuldigd maar niet naar de politie gaat ben je niet alleen vuil bezig maar ben je zelf een k*twijf. De betreffende man kan zich niet verweren.

 9. Grace321

  Niet interessant

 10. MediaPrak

  Ze heeft zichzelf een ‘Sylvie Meis’ coupe aangemeten. Hoeveel uur zou ze in de wasstraat hebben gezeten? Kunnen die Cnny & Silvie niet iets samen doen? Ipv Harry Mens’ Businnes Class, Klaplopers Paradise Beetje keuvelen over (gratis) shoppen (gratis) reisjes (gratis) drank en hapjes bij premières (gratis) beauty etd. Werktitel:”Een Uur Plamuur”

 11. Jan

  Dat wijf is door en door verrot…

 12. anoniem

  mooie

  connie

  je hebt deze soort publiciteit niet nodig

  leen je niet voor aub

 13. Brakieba

  Die opmerking over haar ex was laag. Even een klap in de zak geven. Je kunt Connie wel uit de prostitutie halen, maar de prostituee niet uit Connie.

 14. Jan

  https://www.nu.nl/column/1080424/connie-is-geen-hoer.html

 15. Suzy Wang

  Eenzame vrouw.

 16. sukkel

  Botox trien over Vit, C ze verkocht potjes voor heel veel geld aan mensen die opgegeven waren Wijf is een charlatan….de grootste golddigger die er bestaat

 17. Santegoeds

  Die santegoeds verzwijgt al jaren dat die Conny jarenlang de hoer heeft gespeeld. Hij wil veel te graag in een goed blaadje bij jhaar staan

 18. Guttegut

  Wat een voorbeeld voor miljoenen vrouwen om nooit aan Botox te beginnen.

 19. Huismaker

  Help me. Heeft zij aandacht gekocht. ? Of vriendjes ? Geef me 1 argument waarom ik in godsnaam een onderlinge ruzie moet bijwonen. Zelfs deze bladvulling begin mensen de strot uit te komen. Wellicht voor een aantal bejaarden die zich de hele dag vervelen.

 20. jahaha

  Wat een enge alien!!!

 21. Sylvana S.

  Sommige delen aan Conny zijn nog echt. Wat een vertoon van wit privilege!

 22. anonymous

  Overdosis vitamine C 🤭

 23. anonymous

  Vitamine C plas je gewoon uit.
  Kun je nooit een overdosis van hebben.

 24. Bas

  Dat was wel even een sneer naar haar ex. En daar heb je dan van gehouden?

 25. K.C.T.

  Nationale golddiggende onbeschofte, valse, aandachtshoer!

  Dit is het enige echte aan deze (diva) DEL

  Rest is gespoten, gesneden, geplamuurd of gejat !!!

 26. Eric

  Fijn voor Connie dat gisteravond weer eens kon bij snabbelen. Met alleen AOW is het ook geen vetpot.
  Wat Connie ooit voor Nederland heeft mogen betekenen? Niemand die het weet.

 27. Norvo

  Vitamine C? Is dat niet gewoon code voor cocaine?

 28. K.C.T.

  @ vals zingen en de gefortuneerden uitzuigen!

 29. K.C.T.

  @ Eric ,,,,, vals zingen en de gefortuneerden uitzuigen !

 30. David

  Teveel vitamine C(onnie)?

 31. vanessa

  up side down and dizzy does it make me
  up side down and dizzy but okay
  upside down and dizzy does it make me
  upside down and dizzy but okay
  nanananananananananananannananananananananananananananananananananananananananana

 32. vanessa

  up side down and dizzy does it make me
  up side down and dizzy but okay
  upside down and dizzy does it make me
  upside down and dizzy but okay
  nanananananananananananannananananananananananananananananananananananananananana VITAMINE C

 33. Pauline

  Conny is de tijd vergeten dat ze zich een slag in de rondte werkte in de strand tent van haar vader en ze elke man met geld probeerde te versieren. Is haar vele malen gelukt en daar plukt ze nu de vruchten van. Botox hoofd, uren in de plamuur dan lijkt het nog wat. Een programma presenteren ? Voor wie? Veel kijkers zijn blij met de Action, Xenos en kwantum voor woonspulletjes en gaan 1x per jaar op vakantie naar de camping.
  En mevrouw ………. huurt Eric Kusters in, laat 1x per week de duurste bloemist van Amsterdam zuid uitrukken om haar huis van beeldige boeketten te voorzien, eet in sterren restaurants of laat thuis cateren en verblijft in hotels van 1000 per nacht of over haar design kleding maar te zwijgen.
  En die gaat mij tips geven ???????? Krijg ik daar haar geld bij?
  Wat een vreselijk mens!!

 34. G.ossip

  Ze vind het zo rot om het allemaal te zeggen maar ondertussen doet ze het toch maar,ze jongleert met de messen die ze vervolgens in de rug van haar ex deponeert, vies moeder dat ze er rond loopt.

 35. G.ossip

  Moeder moet loeder zijn.

 36. Greet

  Slechter dan Connie bestaan ze niet, inderdaad, door en door verrot.Haar exen en kinderen zijn de dupe van deze ontzettende valse vrouw.Evert weet dat, waarom laat hij zich weer voor haar karretje spannen?Gebrek aan shownieuws?Degenen die deze vrouw nog een podium geven moeten eens aan Hans denken en aan Jordy en Shanna.

 37. Alotta Fagina

  Heb ook ff gekeken, het leek alsof men iemand van statuur verwachtte, Evert met zijn pak en stropdas. Airen die tot drie keer toe vermeldde dat Connie een heftige periode had gehad. Dat weten we nu wel. Breed uitgemeten in de media. Das toch niets nieuws meer. Slecht voorbereid stuk op die laatste paar minuten, rek rek rektijd. Wat ik wel leuk vind is dat Connie gewoon rechtuit is en zegt wat ze denkt, zou wel eens een avondje gezellig willen kletsen en lachen met haar. Je moet door die façade heenkijken, uiterlijk zegt niet alles, als zij hier blij mee is wie zijn wij, niet is haar lijf en leven. Ook de zorg voor haar zus en ex man vind ik dan toch wel heel bijzonder. Er gaat altIjd meer in iemand om dan wij zien in eerste instantie.

 38. joke wildschut

  Aandacht trekken,dat is gezond! Word eens volwassen!

 39. Alotta Fagina

  Laatste niet moet ‘het ‘zijn

 40. MediaPrak

  Leuke anekdote: in 1995 maakte Conny als Vanessa een comeback CD. Op de door Peter van Asten geproduceerde CD stond in oorsprong het door van Asten geschreven nummer: “Laissez Faire Laissez Passer”(ook op single uitgebracht). Maar toen Hans Breukheuven attent werd gemaakt op de tekst, en de ‘stille’ hint naar Conny’s verleden als “Haagse Coco”, eisde Hans en Conny een verbod op verdere verkoop van de single en werd de track, onder druk van Breukhoven, van het album gehaald. Breukhoven en zijn Free Record Shop hadden in die jaren enorm veel invloed. Maar goed het leven van Conny; een TV-serie waardig.

 41. Moniek

  Wanneer start Linda de crowdfundactie voor Conny aka Vanessa?
  die arme meid! ;-)

 42. Cora

  Hoe ouder hoe gekker gaat zeker op voor dit plastic geval dat Connie heet!

 43. FlyingLotus

  Begreep dat die lippen op basis van operational lease zijn. Termijn loopt volgend jaar af, zij moet deze dan inleveren.

  Eindafrekening volgt later.

 44. Tempo

  Trek je maar niets aan van de trol van MC ja echt waar het is er maar eentje!

 45. Fred van Leer

  Connie was er niet rouwig om toen Eugène die arme Hans voor haar bedreigde bij de afhandeling van hun vechtscheiding!!!
  Dat weet die ouwe tang maar al te goed, Hans wilde nadat ze hem letterlijk alles had afgepakt, nooit nooit meer zien, hij heeft zelfs bedongen op zijn streven dat zij niet naar de begrafenis mocht komen, en die 2 etters van kinderen (Marvin en dief Constanza) zijn beide onterft, wat ze op de dag van vandaag nog aanvechten.
  Connie is een leugenachtige ouwe narcist, ik hoop dat die Eugene haar helemaal leeg plukt!

 46. Daan

  Heeft ze de lippen van Estelle Cruijff gisteravond geleend?

 47. Dikkiedik

  Connie……. hoe maak je van een leuke vrouw een gedrocht.
  Met plastic en botox.

 48. Ad Visser

  Connie heeft altijd 2 pluspunten gehad. Dom en Digger (“Gold”)

 49. Bep

  Fred van Leer @ Klopt helemaal.

 50. Petra

  Heb vanochtend 5 sinasappels uitgeperst, zit ik nu ook op een te hoog vitamine C level?

 51. Jan Hansmaat

  Deze plastic vrouw heeft echt helemaal niets te melden. Nog steeds niet.

 52. Arie

  @Jan Hansmaat: dat hoeft ook niet.

 53. BOTOX TEEVEE

  vanessa zou zo in mijn nieuwe zender passen ( powerd bij botox)

 54. Rivka Jansen

  @MediaPrak… Haagse Coco???? Vertel! Da’s pas nieuws!

 55. L.de Behanger

  Witteman én Paay…2 oude temijers die het lonken niet laten…
  Wim Sonneveld zong er al over.

 56. Het meisje met de grijze Luger

  Conny is de Pinokkio van de lage landen. Die vrouw liegt al vele jaren alles bij elkaar. Bovendien een vals sekreet. Haar ex-man werd gestoord van haar en zijn hele familie ook. Ik snap niet zo goed waarom programma’s zoals deze haar l#lpraat als nieuws brengen. Negeren, dit fillerfossiel.

 57. Spaanse Eikenprocessierups

  Vitamine c zal wel cocaine zijn.

 58. Meneer Kaktus

  Nagemaakte escort, met je botox-vervormde harses.

 59. Meneer Kaktus

  “Je geeft aan dat je een klap hebt gehad op je hart. Ben je er bovenop of zit je nog steeds in een proces van verwerken?”

  Volgende keer graag op die mismaakte s mo e l van d’r. Enge glibber.

 60. 🌻Ingrid

  Als Conny op tv iets komt vertellen,dan is het om via de tv iemand de oren te wassen.
  Regel je zaakjes lekker stil op en mobiliseer niet de publieke opinie om je ex te beschadigen. Walgelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.