Connie bij SBS los over ex: ‘Nam overdosis vitamine C’

Connie Witteman was gisteren aan de desk van Shownieuws behoorlijk loslippig over haar ex Eugène van Dun, met wie ze slaande ruzie heeft over hun gezamenlijke bezittingen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Witteman stond aan de desk om te vertellen over de lastige periode die ze achter zich laat. “Je hebt met de break-up en met de inbraak echt een heftige periode achter de rug. Heb je veel steun gehad aan familie of vrienden?“, vroeg Airen Mylene aan de societyster.

De presentatrice: “Je geeft aan dat je een klap hebt gehad op je hart. Ben je er bovenop of zit je nog steeds in een proces van verwerken?

Vervolgens wijdde Witteman uit over haar turbulente weekend. “Nou, ik heb een heel vervelend weekend wel gehad moet ik zeggen. Ik bedoel: ik kon het huis niet uit, omdat ik dreigementen krijg van: ‘Ik kom eraan.’ Ik vind dat niet fijn in mijn positie. De kleinkinderen zouden komen logeren en dan krijg ik vanuit het niets: ‘Dief, je hebt spullen gepakt. Ik kom er nu aan en je krijgt er spijt van. Je straat staat dadelijk vol met pers.’ Dan kun je de hond even uitlaten om drie keer naar buiten te kijken, maar de logeerpartij met mijn kleinkinderen heb ik afgezegd. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt met Hans. Dat vind ik wel heel triest.”

Vitamine C

Moet ze dat niet aan de politie melden? “Nee, daar maak ik geen melding van, want diep in mijn hart vind ik het een fantastische vent. Het is een heel fijne man, alleen hij is heel erg veranderd in die acht maanden. Het kan natuurlijk stress geweest zijn, of wat hij zegt te veel vitamine C genomen waar je dan agressief van zou kunnen worden.”

Ik weet het niet, maar ik vind het heel vervelend en ik vind het ook vervelend om dit te zeggen. Dat was ook niet de bedoeling, want ik bedoel: we zouden het over leuke dingen hebben, maar het is wat het is en dat vind ik een nare eigenschap van iemand. Ik ben 1 meter 58 en ik ben 68 en ik heb geen zin om te gaan liggen vechten.”

Tv

Wil Connie eigenlijk weer wat gaan doen op tv? “Het grappige was: Björn (een sieradenontwerper, red.) was gisteren bij ons en we zaten even gezellig te babbelen en toen zei hij: ‘Jemig Con, luister, je bent altijd zo met interieur bezig, zo met beauty en zo met haar en je weet overal je leuke stekjes en hotels en je weet leuk waar je wil gaan eten en noem maar op. Waarom laat je niet gewoon een camera meedraaien?’ Daar zit ik wel nu over te denken, ja. Er is vrijdag een vergadering over.

Aan het eind van de uitzending richtte ze zich tot de camera. “En ik wil nog even al mijn Insta’s gedag zeggen, want ik heb hele trouwe volgers en daar ga ik mee lunchen. Met veertien. Volgende week.”

Yolanthe absent

Eigenlijk zou ook Yolanthe Cabau aan de desk verschijnen, maar zij had zich ziekgemeld. Showkenner Evert Santegoeds: “Ja, daar hadden we ons heel erg op verheugd met z’n allen, want ze zou komen praten over haar nieuwe film Fuck de Liefde en ze zou natuurlijk ook alles vertellen over de scheiding en hoe het er nou voor staat met Wesley.

Nou, nee, dat denk ik niet, maar ze zou wel hier komen en openhartig zijn en we mochten haar alles vragen, maar ze heeft zich om zes uur ziekgemeld, dus helaas: we moeten het met de andere diva’s doen die we vanavond hebben.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen