RTL-pand in Hilversum staat niet op instorten

RTL 4 wordt op prime time inmiddels op de meeste avonden ingehaald door SBS 6, Goede Tijden Slechte Tijden stikt half in het kijkcijfermoeras en de nieuwe leading lady van de zender Chantal Janzen wordt op zaterdagavond afgemaakt door de oude leading lady van de zender, maar toch staat het gebouw van RTL Nederland in Hilversum niet op instorten. Wel zijn de corridors van het achterste gedeelte van het RTL-pand hermetisch afgesloten, omdat het plafond daar grove gebreken vertoont.

De corridors zijn ’tot nader order afgesloten’, mailde RTL maandag aan zijn werknemers. “Vandaag is hier onderzoek naar gedaan. Tijdens dit onderzoek zijn bouwkundige gebreken ontdekt. De corridors blijven daarom gesloten totdat veilige doorgang kan worden gegarandeerd. Tot die tijd zijn de corridors verboden gebied.

Een woordvoerster van RTL laat aan De Gooi en Eemlander weten dat werknemers elders in het gebouw geen gevaar lopen. “We hebben de deuren afgesloten en mensen moeten nu via de parkeergarage naar hun werkplek lopen. We zijn liever safe than sorry en zorgen ervoor dat niemand door dat deel loopt.

Ik weet niet precies wat er mis is, maar aan het plafond was iets te zien wat niet normaal was. Op die manier zijn wij erachter gekomen dat er iets aan de hand was“, aldus de zender. “Nee, het staat niet op instorten.”

Foto: Google

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen