John de Mol feliciteert onderdanen met Televizier-Ring

Talpa-baas John de Mol heeft Martien Meiland en zijn gezin donderdagmiddag gebeld om hen te feliciteren met het winnen van de Gouden Televizier-Ring. Dat heeft zijn dochter Maxime Meiland gezegd op Radio Veronica. Het is de tweede keer in de geschiedenis van SBS 6 dat de zender de televisieprijs pakt. “Wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken“, zei Martien tot hilariteit van velen in zijn speech op het tv-gala. En daar moet De Mol hem inderdaad voor bedanken.

Ineens hing de grote John de Mol aan de lijn bij de Meilandjes. “John heeft vanmiddag gebeld ja met ons, om ons te feliciteren. Hij zei: ‘Gefeliciteerd. Wat een prestatie. Alles in zo’n korte tijd. Het is zo’n kijkcijferkanon, ongekend.’

Het was voor het gezin Meiland een hele aparte ervaring om op het Televizier-gala ineens tussen alle tv-sterren te zitten. Welke BN’er vond Maxime het leukst? “Chantal Janzen vond ik heel erg leuk.”

Ze heeft kort gesproken met de RTL 4-ster. “Ja, dat is toch wel speciaal. Ik ben fan van haar en ik vind haar heel erg leuk. Het is dan toch wel speciaal om al die mensen van tv ineens om je heen te hebben.”

Foto: NOS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen