Wendy van Dijk: ‘Heel SBS dolblij op feest DJ Errie’

De sfeer is echt top bij SBS 6 nu Martien Meiland de zender zijn tweede Gouden Televizier-Ring ooit heeft bezorgd. Dat heeft Wendy van Dijk, door insiders ook wel ‘derde persoon’ genoemd, gisteren gezegd in Shownieuws. SBS is door het dolle heen. “Het was ook wel te merken, want mijn man Erland heeft gedraaid voor het feestje wat achteraf werd gehouden voor de Meilandjes en alle mensen eromheen van SBS en hij zei: ‘De sfeer was zó goed, iedereen was echt dolblij en dolgelukkig.’

Van Dijk vindt het zo fijn voor SBS 6. “SBS heeft natuurlijk echt wel een zware tijd achter de rug en het is zó’n kers op de taart voor iedereen bij SBS die zo hard gewerkt heeft de afgelopen tijd. De afgelopen jaren eigenlijk.”

De enige andere Ring die SBS 6 ooit heeft gewonnen was voor Van Dijks eigen Hart in Aktie, uit de tijd dat ze nog populair was. “Ik was er totaal niet op voorbereid. Ik vond het een grote eer dat ik tussen de grote televisiemensen mocht zitten.”

Toen Shownieuws vroeg wat er met die ring is gebeurd, kreeg de showrubriek een primeur in handen: die is vorig jaar buitgemaakt tijdens de inbraak in hun woning. “De ring is gestolen. Ja, erg hè? Ja, het is echt heel erg. Die is weg en ik moet daar eigenlijk nog iets mee, want het is wel jammer. Ik moet eigenlijk nog vragen of die nog een keer gemaakt kan worden ofzo. De ring is weg.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen