Henny teleurgesteld in Matthijs: ‘Zo ken ik hem niet’

Henny Huisman is teleurgesteld over de wijze waarop hij in januari werd benaderd door Matthijs van Nieuwkerk in zijn talkshow De Wereld Draait Door. Dat zegt de voormalig RTL-ster in gesprek met de Nieuwe Revu. Huisman zat samen met Wilfred Genee aan tafel om te vertellen over hun plan om hem in te zetten als brandjesblusser voor de mannen van VI. Het plan, dat nooit is gerealiseerd, stond destijds nog in de kinderschoenen en het leverde dan ook een behoorlijk flutgesprek op.

Het was een beetje gênant dat ze aan tafel zaten over een programma-idee dat nog niet goed doordacht was. “Dat is ook exact wat ik de redactie vertelde toen ze me belden. Het plan was om personen die door Johan Derksen beledigd waren op te zoeken met een bloemetje, maar concrete voorbeelden hadden we nog niet.”

Toch schopten ze het tot de live-uitzending van DWDD. “Matthijs en zijn medewerkers wilden me echter koste wat kost in de uitzending hebben en drongen erop aan toch aan tafel te verschijnen. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan, om vervolgens op live-tv van Matthijs het verwijt te krijgen dat er nog niks was.”

Heel erg flauw van Van Nieuwkerk, vindt hij. “Een beetje mosterd na de maaltijd, want dat wist ik zelf natuurlijk ook wel. Geen aardige actie, zo ken ik hem helemaal niet.”

Het Nieuwe Revu-interview met Henny Huisman kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Wilfred en Henny komen niet uit de verf in DWDD (januari)
Wilfred vond optreden in DWDD surrealistisch (februari)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen