Wilfred vond optreden in DWDD ‘surrealistisch’

Geplaatst op zo 03 feb 2019 om 9:15

Wilfred Genee vond zijn optreden met Henny Huisman in De Wereld Draait Door van afgelopen woensdag ‘surrealistisch’. Dat heeft de presentator laten weten in Veronica Inside. Genee en Huisman kwamen praten over hun idee om de tv-ster van weleer te bombarderen tot de nazorgverlener van VI, maar het werd een waardeloos stukje DWDD. Daar is Genee het eigenlijk wel een beetje mee eens. “Het was surrealistische televisie. Ik zat erbij en keek ernaar“, aldus de televisiester.

De media zaten achter hem aan toen het plan met Huisman bekend werd, aldus Genee. “De Wereld Draait Door belde op, Jinek belde op, Shownieuws, Boulevard. Ze wilden allemaal weten hoe het zat. Ik zei: ‘Er is nog niks, we moeten nog een pilot draaien en kijken of het werkt. Het is voor de radio.’”

Hij vervolgt: “‘Nou’, zeiden die mensen. ‘We zouden het toch heel leuk vinden.’ ‘Ja, maar we hebben echt nog niks.’ ‘Nee, maar kom toch langs, Matthijs vindt nazorg zo’n geweldig idee.’”

Toen zijn we daar gaan zitten en toen was het helemaal niks. Ha ha ha. En we hebben er twaalf minuten over zitten lullen, geweldig was het. Henny heeft er zo veel zin in en probeerde het uit te leggen, maar het was nog niks.”

Foto: BNNVARA
21 Reacties op “Wilfred vond optreden in DWDD ‘surrealistisch’”


 1. Dh

  Gênant

 2. Danny

  Echt lachen met die Wilfred hahaha,,maar eh wat betekent surrealistish ??
  Veel gasten met een niet al te hoog IQ op MC waaronder ikzelf.

 3. Deadly Viper

  @Danny, heb je Google?

 4. Curryworst

  Er ging afgelopen week wel meer mis bij DWDD:
  https://www.trouw.nl/cultuur/drie-beroerde-items-in-een-week-wat-gaat-er-mis-bij-dwdd-~a80b7d10/

 5. Remi

  … Het was 12 minuten gewéldige televisie.
  Ik heb me helemaal gek gelachen ;)

 6. age

  Mooi dat Genee toegeeft dat zijn programma’s helemaal niks zijn..

 7. Marcktv

  De enige die echt door de mand viel was Genee, Huisman te zielig en Mathijs benoemde de situatie op een respectvolle manier..respectvol, lieve reageerders, zoek het op in de Van Dale, je zal het vast niet kennen 🤭😉

 8. west

  @Danny Je vraag wat betekend surrealistisch?

  Als RTL de sterren in hun programmes in kippen zonder kop zouden veranderen
  de kandidaten in the voice als preien zouden laten optreden maar dan paarse preien
  GTST die niet door acrteurs ,maar met kleuters die ook nog een hoofd als een paashaas hebben in de vorm van een gekreukelde krant
  Dus iets in het absurde maken, van wat normaal is !

  Nou moet ik wel mijn pil in nemen hoor… want anders is mn IQ weer uitgewerkt !

 9. Zaterdag

  Genee was de boosdoener. Hij wilde alleen maar stemmen trekken voor zijn prijs. Huisman trapt in dit gemene spelletje van Genee. Zeer misselijk.

  Nu DWDD de schuld geven is zeer laag en dan druk ik me nog netjes uit.

 10. robb

  Iedereen kwam aan zijn trekken ,Dwdd had reuring ,Henny was weer op tv ,Gene had promotie en Nico kan een mooi stukje schrijven iedereen gelukkig.

 11. MM

  Die troep komt toch hopelijk ook op SBS6

 12. jomari

  @
  Marcktv 10.25

  Mee eens.

 13. Danny

  @ hahaha thx voor de uitleg,,MC is het maximale wat mijn IQ trekt

 14. kanonsschot

  Ik vond het leuke tv, ik heb me rot gelachen, is dat erg? nee, dat is vermaak en Henny is het nog niet verleerd hoor om me te laten lachen! Kortom, ik ben nieuwsgierig geworden.

 15. oijoepio

  Het was een luchtig en best hilarisch onderwerpje tussendoor, maar zeker niet ‘waardeloos’. Je hoeft niet in elk item de honger op te lossen toch?

 16. Smulpaap

  Da’s een mooie oijoepio!

 17. Lies

  Gladjakker pur sang. Brrrr…

 18. Simon

  Waarom de redactie van Matthijs dit nazorg onderwerp interessant vond is mij een raadsel. Henny Huisman blijft een TV dominee die zijn roeping gemist heeft.

 19. Mike

  Iemand moet Henny tegen zichzelf in bescherming nemen. Hij is geestelijk echt van het padje af.

 20. Lies

  @Mike: Henny is vermoedelijk alleen maar blij weer op tv te zijn. Dat is hem ook van harte gegund. Respect voor zijn fantastische carriere. Zou het jammer vinden als hij als een soort ‘Adje’ wekelijks moet komen opdraven bij Genee. Henny als gimmick die in de studio belachelijk wordt gemaakt.

 21. liefkleinhertje

  Liesje er is een tijd van komen en gaan , en die huisman is al 25 jaar geleden gegaan.
  Als je 25 jaar geleden ben gegaan is het wel de bedoeling dat je weg blijft ,ik begrijp wel dat een bejaarde als die Huisman graag op TV wil maar dan niet de mijne graag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.