Cornald Maas wil geen NikkieTutorials op Songfestival

Cornald Maas vindt het schaamteloos hoe ditmaal YouTuber NikkieTutorials zichzelf aanbiedt voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Dat laat hij blijken op Twitter. Op de vraag of ze zichzelf ooit op de ‘normale’ televisie ziet verschijnen, antwoordt NikkieTutorials: “Ik heb eigenlijk maar één doel, en dat is iets voor het Songfestival doen. Het lijkt me fantastisch om rond te dartelen in een greenroom, terwijl Jan Smit en Eva Jinek op het podium staan – want ik denk dat zij het gaan doen.

NikkieTutorials staat graag aan hun zijde. “Ik zou het een ongelofelijke eer vinden om in hun nabijheid te mogen staan.

Maas wordt doodmoe van deze open sollicitatie. “En daar heb je d’r weer een“, sneert hij kort maar krachtig.

De Songfestival-bobo doelt op zijn ergernis dat allerlei BN’ers ineens openlijk solliciteren naar de Songfestival-presentatieklus, terwijl ze nog nooit naar het liedjesfestijn hebben omgekeken.

Na de open sollicitatie van Anna Nooshin twitterde Maas: “Grappig toch hoe allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’ die nooit een cent om dat hele Songfestival gaven zichzelf nu schaamteloos naar voren schuiven voor ‘n plekje in de frontlinie.

Nooshin liet eerder weten dat ze graag samen met NikkieTutorials in het presentatieteam van het Songfestival zou willen zitten.

Lees ook:
Anna Nooshin wil Eurovisie Songfestival presenteren (19 juni)
Cornald Maas vindt Anna Nooshin schaamteloos (19 juni)

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen