Cornald Maas vindt Anna Nooshin schaamteloos

Cornald Maas vindt het schaamteloos hoe massaal BN’ers zich aanmelden voor de presentatie van de Nederlandse editie in 2020. Dat laat Mr. Songfestival weten op Twitter. Anna Nooshin is de meest recente BN’er die volstrekt ongeschikt is maar zich toch naar voren schuift. Maas: “Grappig toch hoe allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’ die nooit een cent om dat hele Songfestival gaven zichzelf nu schaamteloos naar voren schuiven voor ‘n plekje in de frontlinie.

Nooshin heeft nog nooit eerder interesse getoond in het Songfestival. Ze is in het dagelijks leven vooral actief als wandelende reclamezuil op Instagram, recentelijk bijvoorbeeld voor Corendon, de reisorganisatie voor mensen die ’s ochtends om zes uur gillend naar het zwembad rennen om met hun handdoekje een strandstoel te bezetten.

Al met al heeft Maas dus geen oren naar dit soort geveinsde interesse in het liedjesfestijn. Dolf Jansen grappend op Maas’ twitterbericht: “Oh maar dán wil ik ook echt heeeel graag presenteren 😊.

Maas: “Dan zijn we rond 😂.

Overigens bood nóg een bekende Nederlander zich dinsdag voor de presentatie van het liedjesfestijn aan: Richard Groenendijk. “Ik zeg: ik weet wel wie de green room moet gaan doen. Ja, iedereen zit open te solliciteren. Ja, ik wil wel hoor, absoluut. Ik ben good in English also.”

Het liefst ziet Groenendijk het liedjesfestijn wel georganiseerd in Rotterdam. “Rotterdam is een grote stad, kosmopolitisch en mooi voor de beelden. Brabant is ook prachtig, maar ik heb daar eens gefietst en op zaterdag kom je niet fatsoenlijk met de fiets door Tilburg, laat staan met een bus met achtergrondzangeressen. Dat gaat niet.”

Foto: NPO

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen