Anna Nooshin wil Eurovisie Songfestival presenteren

Insta-ijdeltuit Anna Nooshin wil in 2020 het Eurovisie Songfestival presenteren op NPO 1. Ze zou daarvoor graag de handen ineen slaan met NikkieTutorials, die YouTube-filmpjes maakt van hoe ze zichzelf opmaakt. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. Nooshin heeft erover nagedacht. “Weet je wat ik dus laatst dacht? Dat vond ik dus ook een hele ambitieuze gedachte, maar ik dacht: hoe fantastisch als ik nu al een soort van ga dromen en hopen dat je zo’n Songfestival mag presenteren?

De ‘influencer’, die zelfoverschatting naar een nieuw plan tilt, is reuze enthousiast. “Dat lijkt me dus ook echt het allerengste op de wereld, maar wel fantastisch om te doen.”

Sander Lantinga: “Dat zie ik jou dan wel weer doen, want jij spreekt goed Engels, toch?

Anna Nooshin: “Ik spreek heel goed Engels, al zeg ik het zelf. Het lijkt me gewoon echt… Zo veel mensen die kijken lijkt me het allerengste op dit moment in mijn carrière, maar wel echt wel iets op mijn lijstje van dingen die ik zou willen doen.”

De RTL Boulevard-bekendheid vindt dat ze het hoofdpodium verdient, maar zou eventueel ook genoegen nemen met een minder prominente rol. “Al moet ik daar de punten voorlezen, dat lijkt me ook geweldig. Ik sta er voor open.”

Meestal kent het Songfestival drie of vier presentatoren. “Wie zouden het moeten doen? Ik weet het niet zo heel goed. Volgens mij heeft Patty Brard gezegd dat het niet zo gepast is om jezelf aan te dragen, dus misschien heb ik nu iets verkeerds gezegd, maar ik zou het leuk vinden als ze onverwachte gezichten neerzetten.”

Nooshin begrijpt dat veel mensen Jan Smit noemen, maar zelf denkt ze aan een andere co-host. “Weet je wie mij ook heel leuk lijkt? NikkieTutorials.”

De AVROTROS maakt de presentatoren van het Songfestival pas in een later stadium bekend, dus Nooshin heeft nog even de tijd om te dromen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen