Wendy van Dijk gaat tijdje van social media af

De aan social media verslaafde SBS 6-ster Wendy van Dijk stopt een tijdje met instagrammen om van haar kinderen te genieten. Dat laat de presentatrice weten op Instagram. Wendy en haar man Erland Galjaard zijn zó verzot op hun telefoontjes, dat ze er zelfs een etiquette voor hebben bedacht: als ze aan het dineren zijn in een restaurant, dan mogen ze nooit tegelijkertijd met hun iPhone bezig zijn, omdat mensen dan denken dat ze uitgepraat zijn met elkaar. Dat wil ze niet hebben.

Nu stopt Wendy dus echt een tijdje met haar social media. “En.. de vakantie is begonnen! Ik ga even een tijdje offline. Even geen social media, geen afleiding. Geen: ‘Mam doe je telefoon nou weg!’ Even echte aandacht voor elkaar.

Hoe lang duurt haar socialmediastop eigenlijk? “Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en tot over een paar weekjes! Geniet! #unplugged.

Twee jaar geleden verbaasde weekblad Privé zich er nog over dat Wendy tijdens haar gezinsvakantie zo veel met haar telefoon bezig was. “Waar we Wendy ook spotten, het is nooit zonder de smartphone. Wendy onder de parasol? Met telefoon. Wendy wandelend over het strand? Telefoon in de hand. Wendy op haar handdoek? Aan het appen”, was toen te lezen in het blad.

Hopelijk is er af en toe ook nog een momentje om even ouderwets, zonder toetsen in te tikken, bij te praten.

Lees ook:
‘Wendy doet mindful, maar zit alleen maar te appen’  (26 juli 2017)
Erland en Wendy in restaurants niet tegelijk op iPhone (31 augustus 2017)
Erland en Wendy mogen wél tegelijk op één iPhone (7 september 2017)
WhatsApp zegt goedemorgen tegen Wendy van Dijk (25 april 2018)
Wendy van Dijk voelt zich eenzaam door social media (4 april 2019)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen