Vooravond SBS 6: Utopia 18, MBH 19.30, Lingo 20.00 uur

SBS 6 bevestigt vandaag de terugkeer van Man Bijt Hond én maakt direct de nieuwe vooravond van de zender bekend. Utopia verhuist naar 18.00 uur en wordt gevolgd door Hart van Nederland om 19.00 uur, Man Bijt Hond om 19.30 uur en Lingo om 20.00 uur. Dat is te lezen in een persbericht. Utopia is momenteel het enige vooravondprogramma van SBS 6 dat redelijke kijkcijfers scoort en met de verhuizing naar 18.00 uur hoopt de zender de rest van de vooravond te stuwen.

Man Bijt Hond krijgt een belangrijke rol in de vooravond. “We willen met SBS 6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor“, zegt Marco Louwerens, televisiedirecteur bij Talpa Network.

Alle welbekende rubrieken, zoals De Babbelbox en Hond Aan Tafel, keren terug, mét de markante stem van Michael Abspoel. “Op geheel eigen wijze brengt het programma de bijzondere, ontroerende en waarachtige verhalen die zich in ons land afspelen. Zeker ook buiten de Randstad, waar de media zich naar mijn mening nog te weinig op concentreren.”

Hij vervolgt: “Naast wat we natuurlijk al doen in Hart van Nederland kunnen wij die verhalen nu ook via Man bijt hond vertellen, hoe mooi is dat? Ik ben er dan ook enorm trots op dat SBS 6 Man bijt hond weer op de buis brengt en ik hoop dat we daar veel kijkers een plezier mee zullen doen.

Met de komst van Man bijt hond is de nieuwe vooravond van SBS6 compleet. Vanaf 26 augustus 2019 zal deze vooravond er als volgt uitzien:

18.00 uur: Utopia
19.00 uur: Hart van Nederland
19.30 uur: Man bijt hond
20.00 uur: Lingo.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen