‘Wendy doet mindful, maar zit alleen maar te appen’

Wendy van Dijk propageert in haar lachende-mensen-blad om ongelooflijk mindful te zijn: bewust aandacht te schenken aan alles wat er om je heen gebeurt, met álle bijbehorende emoties, en dan het liefst op Ibiza. Weekblad Privé stuurde een fotograaf af op het vakantie-eiland en ontdekte hoe haar mindfulness in de paktijk uitpakt. En daar valt de RTL 4-diva toch wel een beetje door de mand. Het is de fotograaf niet gelukt om een foto van Van Dijk te maken zónder een iPhone in haar handen.

Privé vraagt zich af of Van Dijk op vakantie meer zand heeft gezien of meer pixels. Volgens het blad was ze namelijk voortdurend in de weer met haar smartphone.

En dat terwijl Van Dijk laatst in haar blad nog lyrisch babbelde over haar Ibiza-gevoel. “Wij hebben hier een huis waar we fijne herinneringen verzamelen. Hier zijn we vrij, hebben we tijd voor elkaar. Als we hier de deur opendoen, laten we de drukte van alledag achter ons. Er is hier een magische energie, ik laad daar enorm van op. Dat komt ook door het licht, er is hier zo’n mooi, helder licht! Eén weekje op Ibiza en ik kan er weer wéken tegen.”

Dat neemt de Privé met een korreltje zout: “Waar we Wendy ook spotten, het is nooit zonder de smartphone. Wendy onder de parasol? Met telefoon. Wendy wandelend over het strand? Telefoon in de hand. Wendy op haar handdoek? Aan het appen.”

Hopelijk is er af en toe ook nog een momentje om even ouderwets, zonder toetsen in te tikken, bij te praten.”

Een uitgebreide beschouwing over het gedrag van Wendy van Dijk op haar vakantie-adres kunt u lezen in de Privé (via Blendle).

Foto: RTL Late Night

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen