Erland en Wendy in restaurants niet tegelijk op iPhone

Als Erland Galjaard en Wendy van Dijk in een restaurant aan het dineren zijn, zijn ze nooit allebei tegelijkertijd met hun iPhone bezig. Ze is dan namelijk bang dat mensen denken dat ze uitgepraat zijn met elkaar. Dat onthulde de RTL 4-baas gisterenavond in RTL Boulevard. Galjaard en Van Dijk zijn hét koningspaar van RTL Nederland en hebben een imago hoog te houden. Van Dijk wil niet dat ze straks allebei append in een roddelblad staan en daarom verbiedt ze haar man te appen als zij ook appt.

Af en toe wordt Galjaard nog terechtgewezen. “Ik krijg alleen op m’n donder als we in een restaurant zitten. Op een gegeven moment zegt ze iets en dan denk ik: oh, dat moet ik even opzoeken. Dan ga je allebei tegelijk op je mobiele telefoon zitten.”

En dat is wat Van Dijk nou net níet wil. “Dan zegt ze altijd: ‘Nee, nooit tegelijk! Dan lijkt het net of we elkaar niets meer te vertellen hebben.’ Terwijl het tegenovergestelde waar is. We praten nog heel veel.

Lees ook: ‘Wendy doet mindful, maar zit alleen maar te appen’ (juli)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen