Glennis Grace: ‘Ik word een grote ster in Brazilië’

Al jaren roept Glennis Grace dat ze ‘Nederland niet in de steek laat’ en ‘altijd weer terugkomt’, maar de werkelijkheid is dat de zangeres in haar huis in Almere nog altijd hopeloos wacht op een internationale doorbraak. In de nieuwste Veronica Magazine gaat ze verder met dagdromen. Nu zou het Brazilië zijn waar wordt gevochten om haar hand. “Ik krijg veel buitenlandse optreedverzoeken. Uit Amerika en Londen en, sinds America’s Got Talent overal op Netflix te zien is, bizar veel uit Brazilië.

Haar ster is rijzende in Brazilië, aldus Grace. “Ze vinden me daar te gek en maken een diva van me – in de goede zin van het woord. Er komen zeker Braziliaanse optredens aan.

Eerst gaat ze deze zomer naar Spanje toe, al mijdt ze de Costa del Sol. “Hartje zomer twee jaar geleden liet ik me overhalen om naar Playa de la Carihuela in Spanje te gaan, daar waar onder andere Mike van Oh Oh Cherso een bar heeft. Mijn beste vriendin ging mee. Het werd de verschrikkelijkste vakantie ooit.

Waarom? “Op de boulevard, te midden van alle Hollandse bars en bepaald… volk, kwamen we per ongeluk terecht in een grote vechtpartij. We belandden er middenin, echt de hel. Ik kreeg nog ruzie met mijn vriendin ook. Ik wil nóóit meer naar die regio. Ben er nog van aan het bijkomen.

Ruziemaken is Grace’ specialiteit. Ze deed het onlangs nog met haar vriend, toen hij niet zei hoe mooi ze was. “Ik had een prachtige, nieuwe outfit aan. En ik paradeerde al drie keer heen en weer voor Lévy’s gezicht, maar meneer zegt precies drie keer niks. Ik wilde gewoon een complimentje. Laten we zeggen dat ik dat dus uiteindelijk ook kreeg.

Lees ook:
Glennis doet het weer: ‘Ik blijf Nederland trouw’ (oktober 2018)
Glennis stelt DWDD-kijker gerust: ‘Ik kom altijd terug’ (oktober 2018)
Shownieuws spreekt Glennis Grace: ‘Het was niet eng’ (april 2019)

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen