Sanne Hans eet regelmatig met John de Mol

Niet alleen Dries Roelvink en Gordon worden vereerd met etentjes met John de Mol himself, maar ook Sanne Hans. Sterker nog: ondanks haar kleine rol in zijn tv-imperium doen ze dat zelfs regelmatig. Dat laat de zangeres blijken in Veronica Magazine. Sanne Hans stapte uit eigen initiatief op bij The Voice of Holland, maar is vanaf zaterdag te zien als panellid in De Mols nieuwe SBS 6-show Thank You For The Music. Tijdens de proefopnames heeft hij kritiek op haar geuit.

De Mol vindt dat Sanne Hans meer zichzelf moet zijn. “De enige kritiek die ik van John de Mol krijg, is dat ik soms een rol speel omdat ik het gevoel krijg dat ik niet aan de verwachtingen voldoe.”

De tv-miljardair vertelt dat tijdens etentjes met de zangeres. “Als we dan weer eens samen gaan eten, zegt hij: ik huur jou in om jezelf te zijn, je hoeft verder niks anders te doen. Als je dat hoort van je baas, dan is dat toch wel het mooiste compliment dat je krijgen kunt.

Sanne Hans heeft wel even getwijfeld of zo’n programma op SBS 6 wel goed is voor haar credibility. “Ik dacht: is het niet slecht voor me als ik aan dit soort programma’s meedoe? Nemen de mensen mij dan nog wel serieus? Maar ik vind het uiteindelijk gewoon leuk om te doen.

En uiteindelijk betaalt het ook gewoon goed, besluit ze. “Ik ga straks vijf maanden op tournee en dan is het ook heerlijk om vier opnamedagen te hebben op één plek en daar loon voor te krijgen. Daar ben ik heel eerlijk in.

Lees ook:
John de Mol kan niet meer stuk bij Roelvink-zoontjes (vorige maand)
John de Mol bezoekt hamburgertent Gordon (maandag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen