John de Mol kan niet meer stuk bij Roelvink-zoontjes

De zoontjes van Dries Roelvink zijn helemaal verknocht aan John de Mol, sinds hij hen kwam opzoeken in hun favoriete restaurant La Brochette in het troosteloze Buitenveldert. Ze willen dan ook niet terug naar RTL. Dat vertelt Dries in De Telegraaf. John de Mol kan rekenen op de loyaliteit van de Roelvinkjes. Die bewuste avond in Buitenveldert vergeten ze niet meer. “We hebben een dinertje met hem gehad om te praten over soortgelijke programma’s. Hij kan bij Dave en Don niet meer stuk.”

Dave en Donny Roelvink voelden zich vereerd. “Ze vonden het geweldig dat zo’n man voor ons naar ons favoriete restaurant was gekomen. Ze hebben ook een selfie gemaakt die avond en online gezet. Die stond meteen bij jullie op de site”, zegt hij in de krant.

Na Effe Geen Cent Te Makken zijn ze nu te zien met De Roelvinkjes passen op de winkel. “John de Mol was erg blij met de kijkcijfers van Effe geen cent te makken.”

Gaat er ook nog een echte reallifesoap over hun leven komen? “Vooral Dave en Don zeggen dat ze dat niet meer zien zitten. Het heeft geen doel.”

We vinden dit leuker, we doen graag iets voor een ander.”

Het Telegraaf-interview met Dries Roelvink kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen