Nance Coolen wil niet terug achter de kassa

Nance Coolen vindt het lastig om met haar staat van dienst weer een baantje aan te nemen achter de kassa van een supermarkt. Dat vertelt ze in de rijdende talkshow van NU.nl. Coolen zit zo erg om werk verlegen dat ze ermee akkoord ging om vorige week dronken in beeld te verschijnen bij Comedy Central. Het is niet de eerste keer dat de presentatrice langere tijd werkloos is. Het gebeurde haar in de jaren 90 ook toen het niet meer zo lekker liep met haar bandje Twenty 4 Seven.

Ze besloot destijds om gewoon weer ‘normaal’ werk te gaan doen. “Het liep op een gegeven moment spaak en toen had ik geen werk meer en toen ben ik heel simpel gewoon in een supermarkt achter de kassa terechtgekomen. Niets om je voor te schamen – ik vond het hartstikke leuk, want ik had toch contact met mensen – maar dat zou nu moeilijker zijn.”

Nu ziet Coolen dat niet als een optie. “Als je een bepaalde carrière opbouwt, dan ga je niet meer zo heel makkelijk achter die kassa zitten. Daar zou iedereen wat van vinden en dat is best wel heel moeilijk.

Coolen vindt het sowieso lastig dat ze als BN’er zo onder een vergrootglas ligt. “Mensen vinden er al heel snel wat van als ik daar wat van vind en dat vind ik vaak moeilijk. Ik ben een mens en ik heb gevoelens, net als ieder ander mens. Alleen als je op tv bent en er gebeuren dingen in je leven op werkgebied – want presenteren is gewoon werk, hè – die niet gaan zoals je hoopt dat het gaat, dan mag je daar als BN’er niet over piepen.”

Toch probeert Coolen niet te veel te klagen. “Als je dat gezeur allemaal niet wil, moet je ook niet bekend worden.”

Foto: Comedy Central

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen