John de Mol bezoekt hamburgertent Gordon

Tv-miljardair John de Mol heeft een bezoek gebracht aan de nieuwe hamburgertent van zijn SBS 6-ster Gordon. Hij is een hapje komen eten in de horecazaak in Amsterdam. Dat laat de presentator zien op Instagram. Gordon deelt een vrolijke foto waarop hij en de tv-miljardair samen poseren. “Mijn grote held en mijn baas kwam even eten bij me in The Burger Room Amsterdam. Ze vonden het geweldig en lekker! Daar kan ik dan weer zo blij mee zijn! Held“, zegt hij.

De Mol ging vorig jaar ook al een keer uit eten met Gordons SBS-collega Dries Roelvink en zijn familie en daar zijn ze nog steeds niet over uitgepraat. De Roelvinkjes zijn zwaar vereerd dat John de Mol himself met hen is gaan eten in hun favoriete restaurant La Brochette.

Ook voor Gordon is het dus een grote eer. De zanger is recentelijk overgestapt van RTL 4 naar SBS 6 en boekt momenteel weinig succes bij de tv-zender van John de Mol.

Alle programma’s van Gordon sinds zijn overstap zijn mislukt: DanceSing, Mars tegen Venus én De Gordon tegen Dino Show.

De foto van Gordon:

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen