Rapper Donnie hoopt dat SBS hem vraagt voor Lingo

Rapper Donnie hoopt dat SBS 6 hem benadert voor de presentatie van Lingo, de vroegere NPO-hit die na de zomer terugkeert als vooravondprogramma van de commerciële zender. Dat heeft hij gezegd in de tweede uitzending van Café Hendriks & Genee. Donnie zou het leuk vinden om de presentatiekant op te gaan. Waar wil hij over vijf jaar van nu staan? “Ik hoop dat ik dan nog steeds kan doen wat ik kan doen, of anders Genee achterna: een beetje presenteren“, zegt hij.

Wat zou hij dan willen presenteren? “VI“, grapt hij. “Nee, weet je wat ik zeer graag zou willen presenteren? Ik zou een soort Villa Felderhof willen presenteren of een soort Lucky Letters. Ken je dat, met Victor Reinier? Half acht op RTL 4.”

Wilfred Genee: “Daar hebben ze mij ook nog voor gevraagd, voor Lucky Letters. Ik heb één keer een screentest gedaan. Dat was niet echt een succes.”

En Lingo dus. “Hoi, directie van Lingo, als je kijkt: mijn e-mail staat open. Organisatie van Lingo, als je nog een presentator zoekt: mijn inbox staat open. Dank jullie wel.”

Lees ook:
SBS 6 brengt Lingo terug op de buis (7 juni)
Nance wordt volgens 6 Inside presentatrice Lingo (8 juni)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen