Caroline Tensen laat Peter R. heel bij Boulevard-debuut

Geplaatst op di 11 jun 2019 om 9:05

Caroline Tensen heeft Peter R. de Vries maandagavond niet aangevallen tijdens haar debuut als presentatrice van RTL Boulevard. De misdaadjournalist stond lange tijd vlak naast haar aan de desk, maar aan het eind van de uitzending was hij nog heel. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Toen Tensen werd aangekondigd als de nieuwe presentatrice van RTL Boulevard, deed dat bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. Ze heeft namelijk een pittig verleden met De Vries.

Dertien jaar geleden raakten de twee verwikkeld in een tv-ruzie van ongekende proporties, toen Tensen de misdaadjournalist een ‘matennaaier’ noemde, omdat hij steeds beelden uitzond van haar presentatieklus bij een onderwereldfiguur.

De Vries wist op dat moment al dat Tensen kwaad was: “Het kwam mij te staan op haar eeuwig durende vijandschap. Als blikken konden doden was ik bij de keren dat ik haar tegenkwam direct gecremeerd geweest.

Maar goed, als ik dan een matennaaier ben, weet ik wat Caroline Tensen is. Een vrouw die zich verkoopt aan een wereldwijd gevreesde drugsdealer is dan gewoon een gangstersletje.

Inmiddels lijkt alles uitgepraat. Sterker nog: Tensen vond het hartstikke leuk om de hele tijd naast De Vries te staan. “Ja, dit was mijn eerste RTL Boulevard. Ik vond het heel leuk!“, zei ze aan het eind van de uitzending.

Foto: RTL
27 Reacties op “Caroline Tensen laat Peter R. heel bij Boulevard-debuut”


 1. Lies

  Pauw was helemaal niet sterk want er is TOTAAL niet ingegaan op de kwestie Opstelten vs. Wilders. Dat is BREAKING NEWS en de NOS/NPO doet er niks mee.

  Je zou er haast wat van gaan denken.

 2. Dr phil

  Niet op reageren op die honden l.u.l is het beste links laten liggen top Caroline

 3. Dr phil

  Lies je hoeft niet te denken het is gewoon zo

 4. Boris

  Dit interesseert niemand. We willen het artikel over Olcay die alle dikke mensen in Nederland woedend heeft gemaakt.

 5. Sam Humorloos

  Er was sprake van een Carolien Intense(n) situatie hehehehe *kletst op dij*

 6. Merel

  Waar blijft het artikel over Olcay?

 7. #NPO kijker#

  Wat een achterbaks figuur is die Tensen toch

  Gadver

 8. Buddy Odor

  Ach ja, een berg geld maakt veel, zo niet alles, goed bij dit soort sneu(k)neuzen!

 9. White Angel.

  Ik wacht op berichten over die deugniet Opstelten, maar helemaal niks te horen of te zien, ook niet bij het nieuws.
  Waarom horen of zien we niks over het leed en bedrog wat Geert Wilders is aan gedaan?
  Bij RTLB hebben ze toch altijd de laatste nieuwtjes.

 10. White Angel.

  Caroline, leuk je gezien te hebben bij RTLB, het ging je goed zo voor de eerste keer.

 11. Mark2

  Vond Tensen niet zo goed presenteren, had beter van haar verwacht

 12. Arie Aardappel

  Caroline Tensen op tv = zombie apocalyps

 13. Huib

  Ze deed het hartstikke leuk!

 14. Beau ter Ham

  Ze deed het goed.

 15. Klaasje v

  Andersom liet heel kijkend Nederland geen spaan heel van Carolien en Olcay, en kwamen Peter en Ronald heel wat beter uit de verf.
  Schandalig zoals beide “dames” ,voornamelijk Olcay, zich uitspraken over wat vollere dames. Ik heb het met stijgende verbazing aan zitten horen.
  Zou n redactie van te voren niet doornemen wat er gezegd gaat worden? Dit kon echt niet!

 16. Jantje

  Ze deed het prima! En dit stuk is al 3x herhaald, we weten het wel MC.. makkelijk scoren. Tenminste, poging tot.

 17. A.Zijn

  @Klaasje v: de dikke medemens kan maar beter boos zijn op zichzelf in verband met het van alles naar binnen schuiven.

 18. Danny

  Ik ben zo blij dat Olcay Gulsen binnenkort weggaat bij RTL Boulevard, nooit meer dat gezeur van haar aan te horen. Lekker gaan naar SBS 6 waar je thuis hoort. En het commentaar op dikke mensen slaat natuurlijk nergens op. Geen wonder dat niemand haar mag behalve zij zelf. Arrogant is ze gewoon.

 19. Ron

  @Danny: oh zo mee eens. Vanaf juli is het al zo ver toch?

  Caroline deed het steady, die kun je wel om een boodschap sturen v.w.b. presenteren. Al is dit een heel ander programma om te maken dan de grotere shows die ze doorgaans deed. Maar staat buiten kijf dat ik het een vervelend, hittepetitterig en niet sympathiek personage vind.

 20. JohanV

  Wat een afgang van Tensen om Boulevard te gaan presenteren.

 21. A.Zijn

  @Danny: commentaar op dikke veelvraten slaat wel degelijk ergens op. Het is toch echt hun eigen schuld. Niemand dwingt ze om zichzelf vol te proppen.

 22. tubeless

  En dan vragen ze zich nog steeds af waarom de jeugd geen televisie meer kijkt.

 23. Wyatt

  De dikke zeugen zijn natuurlijk pissig op Olcay… Ze had gewoon gelijk… Pure marketing van Nike. Alsof fitgirls zo’n maat hebben.

 24. Danny

  Ron dat klopt, dan zijn we van dr af… eindelijk..

  Jullie commentaar ben ik het echt mee eens!! ze moet wel openlijk bij Boulevard haar oprechte excuses maken en dan niet gaan janken waar ze goed in is, gewoon hop doen en dan weer nuttige dingen gaan doen(euhm heeft ze nuttige dingen dan )

  BOYCOT OLCAY FOR LIFE

 25. Peter Post

  Olcay is een modepop met weinig kennis van zaken – We missen Fiona die kon terplaatse feiten op tafel leggen en had humor en zelfspot – alles wat ontbreekt bij Olcay – een keer zaken gedaan met haar assistent ook z’on omhooggevallen ego,

 26. Afgang

  Is toch een bloedverschutting dat, Carolientje, Carolientje, Carolientje wil een man, nu verplicht rtl Boulevard moet presenteren? hahahaha verdiende loon. K*th**r

 27. Meint

  @Lies

  Laat ik het even heel duidelijk vragen; ben jij nu zo ontzettend dom, of loop je gewoon bewust te liegen.

  Dit geval met Wilders en Opstelten, is niet alleen op het journaal geweest, in meerdere NOS/NPO programma’s uitgebreid besproken, maar ook nog eens bij Pauw!

  Je kunt de links naar andere programma’s en de berichten van de NOS online zelf maar opzoeken..maar die naar Pauw is hier: https://pauw.bnnvara.nl/media/690206

  Die soort van broedermoord op rechts wordt dus helemaal niet uit het nieuws gehouden. Tijd voor Lies om zich een potje te gaan schamen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.