Caroline Tensen laat Peter R. heel bij Boulevard-debuut

Caroline Tensen heeft Peter R. de Vries maandagavond niet aangevallen tijdens haar debuut als presentatrice van RTL Boulevard. De misdaadjournalist stond lange tijd vlak naast haar aan de desk, maar aan het eind van de uitzending was hij nog heel. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Toen Tensen werd aangekondigd als de nieuwe presentatrice van RTL Boulevard, deed dat bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. Ze heeft namelijk een pittig verleden met De Vries.

Dertien jaar geleden raakten de twee verwikkeld in een tv-ruzie van ongekende proporties, toen Tensen de misdaadjournalist een ‘matennaaier’ noemde, omdat hij steeds beelden uitzond van haar presentatieklus bij een onderwereldfiguur.

De Vries wist op dat moment al dat Tensen kwaad was: “Het kwam mij te staan op haar eeuwig durende vijandschap. Als blikken konden doden was ik bij de keren dat ik haar tegenkwam direct gecremeerd geweest.

Maar goed, als ik dan een matennaaier ben, weet ik wat Caroline Tensen is. Een vrouw die zich verkoopt aan een wereldwijd gevreesde drugsdealer is dan gewoon een gangstersletje.

Inmiddels lijkt alles uitgepraat. Sterker nog: Tensen vond het hartstikke leuk om de hele tijd naast De Vries te staan. “Ja, dit was mijn eerste RTL Boulevard. Ik vond het heel leuk!“, zei ze aan het eind van de uitzending.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen