‘Hendriks & Genee doet denken aan Linda & Beau’

De nieuwe talkshow van Hélène Hendriks en Wilfred Genee die morgen in première gaat op Veronica, doet Bert van der Veer een beetje denken aan de toenmalige talkshow van Linda de Mol en Beau van Erven Dorens op Talpa. Dat zegt de tv-kenner, die te gast was in de pilot van Café Hendriks & Genee, in Veronica Magazine. De duo’s lijken een beetje op elkaar, meent Van der Veer. Hij wijst op het contrast dat er in beide gevallen is tussen de presentator en -trice.

Net als Linda weet Hélène van de hoed en de rand én is ze altijd goed voorbereid, terwijl Wilfred net als Beau meer van het improviseren is, stelt Van der Veer. “Beau kan een beetje als Wilfred zijn: onbekommerd in het diepe duiken. Linda daarentegen is de koningin van de voorbereiding.”

Het lijkt elkaar aan te vullen, maar het kan volgens Van der Veer ook een valkuil zijn. “Dat Beau toen zo losjes was en Linda zo strak, begon best een tikkeltje te wrijven…

Hij hoopt dat Hendriks en Genee meer succes hebben. “Laat je niet te veel afleiden door jullie voorgangers. Jullie hebben zes zondagavonden om jullie vorm te vinden, dat moet lukken.”

Denkt Van der Veer echt dat het gaat lukken? “Het zal boeiend zijn om te zien wat er van de formule en sfeer is overgebleven als het op 2 juni ‘voor het echie’ zal zijn.

Café Hendriks en Genee is om 22.00 uur te zien op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen