Jack van Gelder weigert WIDM, 6 Inside, It Takes 2, Art

Geplaatst op za 01 jun 2019 om 9:30

Jack van Gelder heeft aanbiedingen om mee te doen aan Wie is de Mol, 6 Inside, It Takes 2 en Zomer met Art afgeslagen. Dat vertelt de Ziggo Sport-presentator dit weekend in AD. Van Gelder wordt ‘best regelmatig’ gevraagd voor gastoptredens in televisieshows, maar weigert die bijna stelselmatig. “Programma’s als Wie is de Mol? bijvoorbeeld. Maar dat is mij veel te avontuurlijk. Ik ben een stijve hark en ik zie mezelf daar niet graag voor paal staan“, geeft de talkshowhost aan in de krant.

Hij was ook in de race om een van de insiders van 6 Inside te worden. “Ik voerde nog twee gesprekken voor wat later 6 Inside werd. Daar hoorde ik niets meer van. Later begreep ik dat ze een soort RTL Boulevard wilden maken, terwijl het eerst meer de nieuwskant op leek te gaan.

SBS 6 greep ook mis met It Takes 2, dat momenteel elke vrijdagavond op zender is. “Ik werd recent gevraagd voor It Takes 2, maar ik heb geen zin in een competitie. Ik denk dat ik best een beetje kan zingen, maar ik hoef niet te horen dat ik er geen reet van kan of dat ik niet lekker kan bewegen. Dat laatste klopt overigens wel.

O, en of ik een week lang naast Art Rooijakkers wil zitten in zijn nieuwe RTL-zomerprogramma. Maar om nou sidekick te worden? Zulke dingen strelen het ego, maar ik zie het niet meer gebeuren.’

Het AD-interview met Jack van Gelder kunt u lezen via Blendle.

Foto: DWDD
16 Reacties op “Jack van Gelder weigert WIDM, 6 Inside, It Takes 2, Art”


 1. #NPO kijker#

  Als hij er geen euro’s voor ontvangst dan weigert hij.

  Het is een geldwolf.

 2. Sandertje

  Wie is de mol? lijkt me leuk! Ook al ben je een stijve hark, dat boeit niks. Kijk naar Sinand, die stond bij bijna elke opdracht meer aan de kant dan in het spel.

 3. Joop

  Helemaal gelijk Sjek allemaal k.u t programmas.

 4. Eva

  Goedzo Jack, logisch ook, zelf ben je je hele televisie leven al afhankelijk van gasten dat ze langskomen in je programma’s. Nu is het jouw beurt en dan heb je er geen zin in. Goed man. Veel succes met je sport talkshows en hopelijk blijven daar wel gasten aanschuiven want anders heb je geen programma. Het is niet te hopen dat jouw gasten jouw bewonderenswaardige houding tov tv programma’s hebben want dan zit je daar alleen. Succes Jack!!

 5. #NPO kijker#

  Als hij er geen euro’s voor ontvangst dan weigert hij.

 6. Ron

  ‘Voor paal staan’ staat ie elke week al met dat marginale Rondo van hem…

 7. Ron

  En op de paal zitten doe ik elke dag…

 8. ano@niem.nl

  We weten toch al lang dat Jack het liefst zichzelf ziet en hoort praten.
  Een show waarin hij de tweede viool is gaat hij nooit aan beginnen.

 9. Robert

  Cheque van Geld doet alles voor de money. Anders is het te min voor hem.

 10. Schele Christina

  Die eikel is VIES-DIK

 11. Schele Christina

  DIKKIE DICK

 12. Ja toch niet dan?

  De allerslechtste voetbalhoernalist van de afgelopen 30 jaar.
  Slijmbal, hielenlikker, wil veel te graag aardig worden gevonden.
  Bezoekt huiskamerconcertjes van René Froger, nuff said!!

 13. Rieke

  ..maar doet wel Mamma Mia en Les Miserables, waar hij ook echt miserabel speelde en de castleden letterlijk en figuurlijk op de kast joeg met zijn arrogantie

 14. Umfufu

  Gelukkig !!!

 15. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Jack van Gelder heeft gelijk.

  Wat hebben die programma’s hem nou te bieden?
  Bij Veronica inside zou het nog nét passen mits hij door de deur kan met de ego’s van deze helden.

  Jack van Gelder altijd +1.

 16. Kris

  En weer aandacht voor die Junk. R*T op Patty je wórdt keivervelend met je geze÷k over je privéleven. Dik dun dochter Ibiza patries, sodem×ter een eiland verder weg. Mensen kotsen je eerdaags weer helemaal uit. Kijk maar naar je dochter!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.