Jack van Gelder weigert WIDM, 6 Inside, It Takes 2, Art

Jack van Gelder heeft aanbiedingen om mee te doen aan Wie is de Mol, 6 Inside, It Takes 2 en Zomer met Art afgeslagen. Dat vertelt de Ziggo Sport-presentator dit weekend in AD. Van Gelder wordt ‘best regelmatig’ gevraagd voor gastoptredens in televisieshows, maar weigert die bijna stelselmatig. “Programma’s als Wie is de Mol? bijvoorbeeld. Maar dat is mij veel te avontuurlijk. Ik ben een stijve hark en ik zie mezelf daar niet graag voor paal staan“, geeft de talkshowhost aan in de krant.

Hij was ook in de race om een van de insiders van 6 Inside te worden. “Ik voerde nog twee gesprekken voor wat later 6 Inside werd. Daar hoorde ik niets meer van. Later begreep ik dat ze een soort RTL Boulevard wilden maken, terwijl het eerst meer de nieuwskant op leek te gaan.

SBS 6 greep ook mis met It Takes 2, dat momenteel elke vrijdagavond op zender is. “Ik werd recent gevraagd voor It Takes 2, maar ik heb geen zin in een competitie. Ik denk dat ik best een beetje kan zingen, maar ik hoef niet te horen dat ik er geen reet van kan of dat ik niet lekker kan bewegen. Dat laatste klopt overigens wel.

O, en of ik een week lang naast Art Rooijakkers wil zitten in zijn nieuwe RTL-zomerprogramma. Maar om nou sidekick te worden? Zulke dingen strelen het ego, maar ik zie het niet meer gebeuren.’

Het AD-interview met Jack van Gelder kunt u lezen via Blendle.

Foto: DWDD

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen