‘Humberto was in de race voor Radio 1-show Dionne’

Geplaatst op vr 14 jun 2019 om 9:30

Humberto Tan was serieus aan het praten met NPO Radio 1 over het nieuwe dagelijkse programma in de middag, dat gisteren werd aangekondigd met zijn oud-minnares Dionne Stax als presentatrice. Dat heeft Wilfred Genee gezegd in zijn show op Radio Veronica. Het is volgens Genee geen grapje. “Het grappige is – en het is echt niet flauw bedoeld wat ik nu zeg – is dat ik heb gehoord dat iemand anders gevraagd was om dit programma te gaan doen en dat is Humberto Tan“, zegt hij.

Het is echt geen grap, aldus Genee. “Ik heb gehoord dat Humberto Tan echt heel ver was hiermee en dat hij dit radioprogramma mede zou gaan doen. Dat gaat nu dus niet door.”

Genee was best verrast toen hij het nieuws las dat de show naar Dionne Stax en Toine van Peperstraten gaat. “Ik las vandaag over Toine van Peperstraten. Het is echt geen grap, hè? Ik hoorde van meerdere mensen die ik serieus neem dat Humberto in de race was en dat hij al heel ver was voor een dagelijks radioprogramma.”

Toen hoorde ik vandaag dat Dionne Stax er ook bij was, dus misschien heeft dat ook een rol gespeeld.”

Lees ook:
Dionne Stax gaat exclusief aan de slag voor AVROTROS (gisteren)
Hommeles bij NPO Radio 1 vanwege komst Dionne Stax (vandaag)

Foto: RTL
25 Reacties op “‘Humberto was in de race voor Radio 1-show Dionne’”


 1. MolTalk

  Een duopresentatie dan maar? Ze zijn tenslotte op elkaar ingespeeld.

 2. rooie Rinus

  Tan heeft het ooit bij BNR geprobeerd. Was geen succes. De man is wat dat aangaat geen multitalent, zeg maar.

 3. Richard

  Precies hierom ben ik blij dat Dionne Stax is vertrokken. NOS hoort neutraal over te komen, met nieuwslezers die niet afleiden van het nieuws. Dionne kon haar kont niet keren of het ging over Humberto Tan. Dan is je positie mij betreft niet meer houdbaar.

 4. Zalmneusje

  Waarom maar blijven trekken aan het dode paard Tan?

 5. Meneer Kaktus

  Virgien en Django Wagner zouden dit ook prima kunnen.

 6. Werelds

  Alsof dat te combineren zou zijn met Late night… totaal onlogisch verhaal

 7. Jordao

  Wat een gemene rat is die Genee! Hij blijft maar stoken op Tan. Die Genee moet wel een bloedhekel hebben aan die man. Hij besteedt er maar weer aandacht aan, kan het blijkbaar niet laten…

 8. Badmeester Falafel

  Genee is als het jongetje van een jaar of 14 dat op de handen van een meisje van zes gaat staan als ze uit het zwembad probeert te klimmen.

 9. anymousin

  Wilfred Genee, ik heb het gehoord, jaja. Maar gooit wel vaker geruchten de wereld in, om het vuurtje aan of op te stoken.
  Vervolgens wast hij z’n handen in onschuld. Achterbakse man.

 10. Klaasje v

  Genee moet bij alles wat hij zegt benadrukken dat het niet flauw bedoeld is en dat het geen grap is. En dan het ondertoontje waarmee hij zoiets vertelt.
  Zegt alweer genoeg over hem.
  Wat is dat toch n nare man!

 11. Remi

  We kunnen op de Buienradar nu ook een uur terúg kijken.
  Een geweldige innovatie.

 12. Virginia Rens

  @Remi

  Klopt het dan wel?

 13. julske

  Renee Genee (je bent een Gluiperd) Vandaar je lage kijkcijfers. Je bent een 0,zonder Opa Derksen kan je niet presenteren, als je kritische vragen moet stellen, dan zit je met je grote mond vol tanden. En alles te verbloemen met je neppe lach. Roddelen over anderen, daar ben je goed in, je moet je doodschamen, om je Collega met het mes achter de rug te steken. Je bent laf, en erger dan Judas.(onruststoker)

 14. King Alert.

  De ware aard van het ratje Wilfred Genee komt nu naar boven. Zijn talkshow op de tv is een grote mislukking. Dit accepteren als een man is niet zijn karakter. Dus nu slaat hij om zich heen en probeert mensen te treffen waar hij toch al niet op goede voet staat. Verzin een verhaal en zeg erbij dat je het gehoord heb van mensen die het kunnen weten. Oncontroleerbaar maar je heb je doel bereikt.
  Voor ik afsluit wil ik toch nog even een paar nieuwtjes kwijt.
  Ik heb gehoord uit bronnen die het kunnen weten Wilfred al 1 jaar lang een verhouding heeft met een redactrice van zijn show. Zijn vrouw is hiervan op de hoogte maar heeft geen bezwaar want Wilfred staat niet echt bekend als een sexueel wonder. Ook hoorde ik dat Rene al 16 jaar een verhouding heeft met een mannelijke paaldanser om dit te verhullen gedraagt hij zich als een homofoob. Maar Boskamp en Kraay hebben zich al beklaagd over de veelvuldige aanrakingen van van der Gijp tijdens de show. Bij het afscheid vertelde deze bron ook nog dat Johan Derksen al 11 jaar dood en sindsdien wordt vervangen door een typetje van Carlo Boshardt. Dit verklaart dat het feit dat er in VI zelden over voetbal wordt gepraat.

 15. Curryworst

  En dat uitgerekend Genee met dit nieuws komt.
  Humberto Tan heeft een bl0edhekel aan Genee en wil zelfs nooit meer met hem praten.

 16. Trudy

  Heerlijk dat die rascitische kwal Tan het niet krijgt vreemdgaander Tan moet oprotten naar waar hij vandaan komt … bruine vleespet kan niks…. alles flopt bij die fake kwal

 17. Bart

  Dit had voor Humberto Tan beter geweest i.p.v. nu maar blijven aanmodderen en de showmaster uithangen bij RTL. Zonder Dione dan wel natuurlijk.

 18. Lindeboom

  Dit is de prijs die Dionne Stax moet betalen. Haar leven lang zal ze zijn, de blonde die een neger heeft … terwijl die neger een vrouw en kids had thuis. Ja Stax doet alles om bekend te zijn. Kijk haar eens zo netjes doen… mensen trap er niet in.

 19. Lindeboom

  Dit is de prijs die Dionne Stax moet betalen. Haar leven lang zal ze zijn, de blonde die een surinamer heeft … terwijl die neger een vrouw en kids had thuis. Ja Stax doet alles om bekend te zijn. Kijk haar eens zo netjes doen… mensen trap er niet in.

 20. Wannabe

  kijk die zwrte @@p eens lachen

 21. Bart

  @Julske Tan heeft een imago probleem en daar komt hij nooit meer van af!

 22. @ Bart 14:15

  En die Stax ook!!! Ze heeft een vrouw en 3 kinderen veel pijn en verdriet aangedaan om er zelf beter van te worden!!

 23. K

  @Bart,Tan had niet met zijn 3de been moeten denken,in eerste instantie moet hij toch aan zijn vrouw en kinderen denken, was niet Dionne haar probleem,dus die vlieger gaat niet op.

 24. Bart

  @ K,
  Dionne had geen enkele moeite met een man die een gezin heeft!
  En dan ben je net zo schuldig en fout.

 25. Bart

  @15:50 Dat laatste is helemaal waar. Toch heeft zij gek genoeg dat probleem niet. Het heeft bij hem niet alleen maar met dat vreemdgaan verhaal te maken. Hij had er beter eenmalig open over kunnen zijn en daarnaast ook niet mee moeten gaan in dat commerciële praatje van Erland Galjaard toen hij bij Dwdd zat. Dan was het lang niet zo eeg geweest. Dat interview bij Dwdd heeft hem veel schade opgeleverd. De neergang van Humberto en van RTL late night daar is Galjaard mee schuldig aan. Dat vreemdgaan heeft alles nog eens erger gemaakt maar had iedereen kunnen overkomen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.