Caroline Tensen baalt dat Dionne DNA Onbekend afpakt

Geplaatst op Fri 14 Jun 2019 om 9:00

Caroline Tensen vindt het heel erg jammer dat DNA Onbekend niet met haar meeverhuist naar RTL 4 nu AVROTROS heeft besloten om het programma voort te zetten met de nieuwe aanwinst Dionne Stax. Dat geeft ze aan in het AD. Toen de krant Tensen belde om een reactie te vragen, wist de tv-ster nog helemaal niet dat het programma van haar wordt afgepakt en gewoon bij de NPO blijft. “Het is dat jij mij dit nu vertelt. Ik wist van niks. Ik ga zo eerst even met de producent bellen.

Producent Taco Zimmerman van productiehuis Tuvalu stelt dat het voor hem ook als een verrassing kwam. “DNA Onbekend is zo verklonken met Caroline Tensen dat het denkbaar was dat het met haar mee naar RTL zou gaan.

Die verhuizing zit er echter niet in. “AvroTros en de publieke omroep vinden het programma echter dusdanig belangrijk dat dit niet gaat gebeuren.

Soms gaat het nou eenmaal zo in tv-land, aldus Zimmerman. Hij wijst op Frank Visser. “Die stapte over naar SBS 6, maar toen wilde de publieke omroep ook graag De Rijdende Rechter houden. Dat programma ging dus verder met een andere rechter. Zo gaat dat nu ook met DNA Onbekend. De ene keer werkt dat, de andere keer niet.

Overigens was DNA Onbekend in 2014 ook al te zien bij RTL 4, nadat de NPO kortstondig met het programma stopte vanwege de bezuinigingen. RTL 4 zond het één seizoen lang uit onder de titel Familie Gezocht met Nance Coolen aan het roer. Daarna verhuisde de show weer terug naar Tensen en de NPO.

Foto: Nick van Ormondt
32 Reacties op “Caroline Tensen baalt dat Dionne DNA Onbekend afpakt”


 1. Henk

  Hahaha eerst nadenken voordat je domme programma’s moet presenteren… Het spijt me hahahaha Had net zo goed naar sbs kunnen gaan nu…

 2. #NPO kijker#

  Wat denkt ze wel.

  Er is helemaal niets afgepakt. Je bent zelf vrijwillig verhuist want voor 2 ton wilde je , je nest niet voor uitkomen.

 3. AD (Angela's Dagblad)

  NPO Kijker, hou op met die haatpraat van je! Reageer gewoon niet als je alleen maar gal wilt spuwen. Doe dat maar op facebook.

  MC is een keurige website, met keurige ongekleurde en objectieve verslaggeving. Net zoals de Columns van TV Godin Angela de Jong. Dus gedraag je hier!

 4. HansR

  Wat heeft Caroline te klagen? Ze mag nu zelfs naast de RTL ster Luuk Ikink presenteren (dat jongetje dat balletjes ziet rollen)

 5. Ben Zine

  Een dikke (middel)vinger naar Carolien Tensen, of is dit fatshaming. Daar weet Carolien (en Olcay) alles van.

 6. Pro Du Cent

  Prima toch? Bij Caroline en haar RTL mogen stevige mensen toch geen DNA afstaan tenzij ze aan denigrerende “lekker dikke mensen kijken” programma’s mee mogen doen.

 7. Paolo

  Tensen, niet zeuren.Ik zag je bij ‘Boulevard’ en ook dat is echt een foute beslissing van je bazen.
  Times are changing!

 8. M@rk - Etten-Leur

  Helemaal terecht dat dit programma bij AVROTROS blijft!
  Als Caroline Tensen het had meegenomen naar RTL dan zaten er minimaal twee reclame-breaks in en dat hoort nu eenmaal niet bij dit soort programma’s.
  Erg leuk dat Dionne het nu gaat doen trouwens!

 9. Wim

  Denk dat Tensen nu al spijt heeft van haar overgang naar RTL.

 10. #NPO kijker#

  AD (Angela’s Dagblad)
  Fri 14 Jun 2019 om 9:21

  Het spijt me.

  Ik had moeten schrijven: voor een grijpstuiver (bakellendenorm) komt ze haar nest niet uitrollen.

  Tip: kijk wat vaker in de spiegel.

 11. No. 14

  Is het DNA van Tensen wel eens onderzocht?

 12. Ingrid

  Ja,Carolien,dit is het gevolg van je eigen keuze! Geld gaat voor je integriteit !
  Zo misplaatst dat je nu in Boulevard te zien bent. Ook dat is een keuze. Had je hoger ingeschat! Je was geweldig in dat programma DNA ,maar helaas……
  Dionne zal het geweldig doen in DNA onbekend.
  Het zou toch van de zotte zijn dat iedereen “ zijn” programma maar mee zou nemen naar een andere zender! Geld maakt niet alles goed! Toch?

 13. mark2

  “het spijt me” vergeef me…. tensen bij boulevard niet op haar plek idd. en niet anders dan normaal dat een programma blijft bij de eigenaar. dat weet rtl ook voice of holland enzo).

 14. Jantien Visser

  Ja, dan had je maar niet moeten overstappen voor de poen. Nu sta je ook al als roddeltante bij BLVD.
  En ik vind Dionne een prima vervanger voor DNA onbekend.

 15. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Huh? Afgepakt?
  Caroline Tensen heeft toch zelf ontslag genomen bij de Staatsomroep?
  Dionne Staxx neemt toch ook niet het Journaal mee naar AVRO-Tros nu ze de NPO de rug toekeert?

 16. Suomynona

  Grappig hoe de mensen in de reacties boven deze totaal niet doorhebben hoe de vork in de steel zit:

  Caroline Tensen is eerst en vooral weggegaan bij AVROTROS omdat deze omroep, omwille van eisen vanuit de politiek over amusement op de NPO, gedwongen was te stoppen met Eén Tegen 100. Tensen verhuist al sinds de start van die show mee naar de omroep/zender waar het programma wordt uitgezonden. Toen het in 2005 verhuisde van de TROS naar Talpa/Tien ging Caroline mee, daarna in 2007 naar RTL4, vervolgens in 2009 naar NCRV en in 2014 naar AVROTROS. Dat ze voor die omroepen naast Eén Tegen 100 ook andere programma’s (heeft ge)maakt is simpelweg omdat die haar in hun ‘sterrenstal’ opnemen omdat ze haar er bij krijgen als ze die show uitzenden.

 17. J

  Heeft zij dan dat programma bedacht? Als dat zo is mag dat dan zomaar zonder voor betaald te hebben?

 18. uberalles

  gelukkig komt ze in een warm nest van rtl 4 en andere positieve woorden aldus in de mc ,dus ze moet niet zeuren some times you win some times you lose
  ,

 19. Trudy

  Wordt niks met die Stax ze kan niet presenteren en empathie heeft ze helemaal niet gezien ze de getrouwde Tan lag te krikken Mokkel is net een robot ik kijk sowieso niet ………blij dat die Botoxkop weg is bij het Journaal……

 20. K

  Als je een programma al zo lang presenteert, kan ik mij voorstellen dat Caroline teleurgesteld is, Denk dat Dionne het ook wel goed gaat doen,het format is uiteraard goed ontwikkeld.

 21. J

  Botox en ander gerommel aan het gezicht lijkt ´mooi´ totdat het lichaam ouder begint te worden en alles uit balans raakt. Asymmetrische mondhoeken, ogen wangen, neus, wenkbrauwen en ga maar door.

  https://www.thetimes.co.uk/article/kevin-maher-its-a-short-hop-from-botox-to-wildenstein-0j6jwtmjb

 22. Snavelvrouw

  In het algemeen zijn 35+ vrouwen en 45+ mannen niet meer om aan te zien. Hoeveel werkzaamheden ze ook laten verrichten.

 23. Henk K.

  Wat zijn de mensen hier weer slecht geïnformeerd. De overstap naar RTL4 was geen keuze van Tensen, maar van de Postcodeloterij, waarbij Tensen al 20 jaar in dienst is. Zij verhuist hierdoor altijd met Een tegen 100 mee en krijgt dan bij de zender/omroep die dit uitzend een aanvullend programmapakket. Feitelijk is ze alleen exclusief in dienst bij de loterij. Of is het mensen nooit opgevallen dat de “Kanjers van Goud” en “Bestemming…” segmenten na afloop van Miljoenenjacht op RTL4 ookal sinds 2010 door Caroline werden gedaan?

 24. Martin

  Opro**en vette Tenssen Tensen met je afgeleefde zwaar opgemaakte zuipkop. Een professionelere jongere knappe vrouw neemt het terecht over. Ga jij maar met die lelijke Turkse doos aan de kebab, TR*T.

 25. Teri

  @Martin, dat jij nu van gladgetrokken 20 x geopereerde plastisch chirurgisch scheef getrokken plastic namaakkoppen houdt, wil nog niet zeggen dat wij dat ook beter vinden dan een normaal echt hoofd. Je commentaar zegt echt zoveel meer over jou dan over de persoon waar je het over hebt. Maar dat begrijp jij niet, he.

 26. Martin

  @Teri

  Jij bent dus gestoord en Tensen is dik, oud, lelijk en draagt te veel make-up op dat maffe verlepte hoofd.

 27. Wendeline

  Had je je maar niet over laten halen voor het grote geld, Caroline. Wat een pech, programma weg! Eigen schuld, dikke bult. Niet klagen nu.

 28. Jomanda

  Tensen is een tut hola, straalt er helemaal vanaf, je zou er maar mee getrouwd zijn, heb je als man niets in te brengen.

  Dat als Veronica omroepster, toen was ze nog spontaan.

 29. Lennart

  Goeie zet van Tensen om weg te gaan. Ik kijk namelijk veel liever naar Dionne Stax.

 30. Lies

  Caroline Tensen is een charmante, professionele en charismatische vakvrouw pur sang. Ik ben blij dat ze nu bij RTL de kans krijgt om haar talenten verder te ontplooien.
  Voor wat betreft bovenstaande reacties: vermoedelijk zijn dat geen kandidaten voor ‘Het Spijt Me’…. wegens gebrek aan…. u vult het zelf maar in……

 31. Bart

  Suomynona en Henk K zijn de enige 2 hierboven die snappen hoe het werkelijk zit.

 32. White Angel.

  @Snavelvrouw
  Fri 14 Jun 2019 om 13:19

  Gefeliciteerd, jij hebt vandaag de eerste prijs gewonnen met de domste reactie van vandaag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.