6 Inside-collega’s vertrouwen Leonie ter Braak niet

Leonie ter Braak wordt niet vertrouwd door haar collega’s van 6 Inside. Hoewel de presentatrice in de uitzending van woensdag ontkende dat ze net terug is van de opnames van Wie is de Mol, werd ze door ál haar collega’s aan de desk niet geloofd. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Er zijn ieder jaar weer mensen die het heel interessant vinden om de kandidaten van Wie is de Mol te voorspellen. Dat doen ze voornamelijk door hun social-media-gedrag in de gaten te houden.

Naast Nathan Rutjes, Ron Boszhard, Jennifer Hoffman, Kalvijn en Nadia Moussaid, wordt ook de naam van Leonie ter Braak genoemd. Ze twitterde namelijk wél volop tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival, maar níet tijdens de finale.

Albert Verlinde confronteerde Ter Braak ermee tijdens de uitzending van 6 Inside. “Jij weet hier niks van, maar we gaan het toch vragen. De afgelopen tijd ben jij lang weggeweest en er gaan allerlei geruchten dat dat te maken heeft met een bepaald televisieprogramma. Ik weet dat je het niet mag zeggen, maar klopt het decor waar je nu in zit?

Ter Braak daarop tegen Victoria Koblenko: “Geen idee. Jij kent het. Heb jij niet meegedaan aan het tv-programma?

Koblenko: “Ja, het was vreselijk. Ik vond mezelf echt afschuwelijk, dus ik hoop dat je het beter hebt gedaan.

Verlinde: “Hoe was het om te doen?

Ter Braak: “Ik was in het buitenland voor privézaken. Ik moet wel zeggen: als dit voor mij de sollicitatie is naar het programma, dan houd ik me van harte aanbevolen om ooit mee te mogen doen. Het was echt even een privékwestie dit, maar het was geen vakantie.”

Verlinde daarop: “Wie denkt – en dan gaan we stemmen – dat Leonie weggeweest is voor de opnames van de Mol.”

Alle drie haar collega’s aan de desk staken hun vinger op. “Nou, dat is een ruime meerderheid“, besloot Verlinde.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen