6 Inside-collega’s vertrouwen Leonie ter Braak niet

Geplaatst op do 13 jun 2019 om 11:30

Leonie ter Braak wordt niet vertrouwd door haar collega’s van 6 Inside. Hoewel de presentatrice in de uitzending van woensdag ontkende dat ze net terug is van de opnames van Wie is de Mol, werd ze door ál haar collega’s aan de desk niet geloofd. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Er zijn ieder jaar weer mensen die het heel interessant vinden om de kandidaten van Wie is de Mol te voorspellen. Dat doen ze voornamelijk door hun social-media-gedrag in de gaten te houden.

Naast Nathan Rutjes, Ron Boszhard, Jennifer Hoffman, Kalvijn en Nadia Moussaid, wordt ook de naam van Leonie ter Braak genoemd. Ze twitterde namelijk wél volop tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival, maar níet tijdens de finale.

Albert Verlinde confronteerde Ter Braak ermee tijdens de uitzending van 6 Inside. “Jij weet hier niks van, maar we gaan het toch vragen. De afgelopen tijd ben jij lang weggeweest en er gaan allerlei geruchten dat dat te maken heeft met een bepaald televisieprogramma. Ik weet dat je het niet mag zeggen, maar klopt het decor waar je nu in zit?

Ter Braak daarop tegen Victoria Koblenko: “Geen idee. Jij kent het. Heb jij niet meegedaan aan het tv-programma?

Koblenko: “Ja, het was vreselijk. Ik vond mezelf echt afschuwelijk, dus ik hoop dat je het beter hebt gedaan.

Verlinde: “Hoe was het om te doen?

Ter Braak: “Ik was in het buitenland voor privézaken. Ik moet wel zeggen: als dit voor mij de sollicitatie is naar het programma, dan houd ik me van harte aanbevolen om ooit mee te mogen doen. Het was echt even een privékwestie dit, maar het was geen vakantie.”

Verlinde daarop: “Wie denkt – en dan gaan we stemmen – dat Leonie weggeweest is voor de opnames van de Mol.”

Alle drie haar collega’s aan de desk staken hun vinger op. “Nou, dat is een ruime meerderheid“, besloot Verlinde.

Foto: SBS
20 Reacties op “6 Inside-collega’s vertrouwen Leonie ter Braak niet”


 1. Ron

  Kan ook voor Expeditie Robinson zijn, dat wordt in deze periode van het jaar ook gedraaid. Al was Leonie niet zo heel bruin dus zal het naar alle waarschijnlijkheid toch WIDM zijn…

 2. laurens

  Nog 1.5 week en dan gaat de stekker er echt uit…. Geen wonder als je blijft praten over nietszeggende onderwerpen. En al helemaal als het over je mede-presentatoren gaat. In 1999 zou zo iets nog vernieuwend zijn geweest. Maar nu, anno 2019?

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Blabla.
  ..en dan gaan we nu stemmen over het gerucht…

  Kijk dan lieve kijkbuiskindertjes, dáárom is Kwalbert dus kansloos.
  Wat een stakker.

 4. Norvo

  Maar, waarom zou Ron Boszhard voor een tweede keer mee (mogen) doen?

 5. S. Stokvis

  Hoffman wn boszhart hebben al meegedaan, dus dat slaat nergens op

 6. J

  Opnames van WIDM hebben plaatsgevonden tussen ongeveer 12/15 mei en 6/10 juni. Leonie was precies toen afwezig. Ook Lucas van de Meerendonk en Tina de Bruin doen mee. O.a. deze zijn elkaar gaan volgen op instagram.

  Expeditie Robinson wordt komende tijd opgenomen. Kaj en Nicolette zijn sinds 2 dagen afwezig op instagram. Die gaan komende tijd sowieso foto’s posten uit de oude doos.

 7. anymousin

  Leonie ter Braak wordt niet vertrouwd door haar collega’s van 6 Inside.

  Niet vertrouwen is niet het juist gekozen woord in deze.
  Ze geloven Leonie niet dat ze naar het buitenland geweest is voor prive zaken.

  Leonie mag en kan gewoon niets zeggen op straffe van een fikse boete. Dus een beetje flauw (gemeen) van de collega’s 6-Inside, om Leonie zo voor het blok te zetten.

 8. Verschrikkelijk drama

  Ik snap niet dat die WIDM deelnemertjes niet gewoon even een paar zinloze tweets tussendoor de wereld insturen om zo de verdenking van zich af te laten schuiven: “Goh ja dus nou echt he ja inderdaad poeh poeh” en weer paar dagen offline.

 9. Bart

  Leonie wat een misselijk wijf is dat.

 10. 123

  Ron Boszhard lijkt me niet, die heeft al eens meegedaan. Of het moet de gimmick van dit jaar zijn, maar dat lijkt me niet.

 11. Ti Thismsi

  Ongelooflijk dat Avrotros dit soort gelul niet eens kan voorkomen. Zo gaat het dus een keer mis en praat iemand echt zijn mond voorbij. Die onkunde belooft nog wat voor het Eurovisie Songfestival.

 12. Lucy Banaan (wereldster)

  Ik ga absoluut niet prijsgeven of ik meedoe dit seizoen. Ik kom zeker in aanmerking, ik ben immers een grote wereldster.

 13. kookie

  @Ti Thismsi AVROTROS heeft t toch voorkomen? Ze heeft niks gezegd. Datmensen er naar gissen kun je never nooit voorkomen.

 14. Paulus

  Wat sneu om dit te willen weten, dan beleef je echt weinig spanning in je eigen leven.

 15. Enzo Voorthuijsen

  Nog twee weken 6 Inside, wie boeit het nog.

 16. Bart

  Heel apart dat Victoria Koblenko steeds maar gevraagd blijft worden voor van alles en nog wat. Zit echt helemaal niemand op te wachten.

 17. Ed

  @Barť: jij niet, want jij bent zo’n vieze homo. Zo’n tegennatuurlijk gedrocht dat helemaal niets bijdraagt aan de menselijke evolutie.

 18. Bart

  @Ed Jij helaas wel!

 19. ano@niem.nl

  Artikel klopt alweer voor geen malle moer. Een beetje redactie weet dat Jennifer Hoffman al een keer heeft meegedaan…

 20. ano@niem.nl

  Dan was ik Ron Boszhard nog vergeten… Artikel is van het bureau flut

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.