Albert Verlinde: ‘John de Mol riep mij niet op matje’

Geplaatst op wo 05 jun 2019 om 11:30

Albert Verlinde is niet op het matje geroepen door John de Mol en Erland Galjaard na zijn snoeiharde uithaal naar Wendy van Dijk in 6 Inside. Dat zegt de presentator in de Story. Het weekblad, waarvan de hoofdredacteur ook voor SBS 6 werkt, heeft vernomen dat De Mol en Galjaard de showkenner hebben teruggefloten. “Het is absolute onzin dat ik door John en Erland op het matje ben geroepen. Ik heb hen beiden niet gesproken. Alleen Wendy“, zegt hij echter.

Verlinde maakte onlangs gehakt van Van Dijk toen ze in een item beredeneerde waarom juist zij het Eurovisie Songfestival zou moeten presenteren. Een dag later ging Verlinde volledig door het stof, omdat het door de montage net leek alsof Van Dijk zichzelf naar voren schoof.

De showkenner: “Ik heb haar uitgelegd dat het in de montage is misgegaan. Vervolgens is dat in onze uitzending rechtgezet. Het was meer een excuus vanuit de redactie dan van mij, maar ik zit in beeld…

Gelukkig voor Van Dijk heeft bijna niemand het gezien: 6 Inside is een regelrechte flop. “Op 28 juni is de laatste uitzending. Op de een of andere manier zit de kijker er niet echt op te wachten.

Het Story-interview met Albert Verlinde kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Wendy wil Songfestival doen, Albert straft haar af (21 mei)
Albert Verlinde diep door het stof voor Wendy van Dijk (22 mei)

Foto: SBS
13 Reacties op “Albert Verlinde: ‘John de Mol riep mij niet op matje’”


 1. Tinie Parkiet

  Waar riep hij hem dan wel op?

 2. Enzo Voorthuijsen

  @Tinie Parkiet – Ik zag John nog op het matje staan roepen.

 3. anoniem

  meidiacourant

  hou op met schrijven

  over valse albert verlinde

  John de Mol is toch een echte man

  Albert Verlinde niet, 10 keer niet.

 4. Sjors van Kempen

  Heeft Albert niet gedineerd met Ome John?

 5. Benoniem

  Jort Kelder

 6. Tim

  Iemand Albert gezien bij Pauw? Die zei Martine Bijl heeft de Lion King vertaald die nog een aantal weken speelt in Scheveningen. SERIEUS?!? Ga je nou over de rug van haar dood kaartjes verkopen? Dan ben je echt heel eng…

 7. Ben Zine

  Zullen we met z’n allen op 28 juni naar 6 Inside gaan kijken om ze uit te zwaaien?

 8. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  DE PETTEFLET heeft ze in Januari al uitgezwaaid.
  Pas toen Patsie aan boord van het zinkende schip stapte begon het te kapseizen.
  Waarvoor onze dank, Patsie de Patsie.

  Als we binnenkort weer een drankorgel nodig gebben om iets te gronde te richten dan bellen we je gelijk. Nogmaals dank, proost ouwe rups!!

 9. anoniem

  albert reacties blijven
  weg

  het volk kots van je valse N.

 10. Luca

  Laat die man lekker lullen, een ander programma krijgt ie toch niet meer, te oud en te slecht om uit te zenden. Laat m lekker met zn musicals bezig gaan en Jan Versteegh en Patty Brard mogen van mij part ook wel van de buis, heb je niks aan, nu niet, nooit niet, niet te moeite waard om voor thuis te blijven en geld aan uit te geven. Kunnen niks, willen niks en zullen altijd losers zijn.

  Patty Brard is al jaren niks meer waard, laat haar gewoon naar Ibiza gaan en blijven en daar de mensen lastig vallen met dr gezwam. Klaar met dit soort verhalen besteed er aub geen aandacht meer aan MEDIA COURANT, maar media geil he, je bent nieuwsgierig naar het commentaar en daarmee verdoe jij je de hele dag..net zo erg als die mensen die ik net noemde

 11. tim

  Is hij niet wezen eten met John? Alleen de echte sterren eten met hem.

 12. Deadly Viper

  Albert Verlinde is niet relevant meer in Showbizzland.

  Is 6 Inside al van de buis trouwens?

 13. Actries van Houten

  Wie kan het nog wat schelen wat Albert Verlinde uitboert of -reutelt. Weg ermee. Je bent de zwakste kakel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.