Albert Verlinde: ‘John de Mol riep mij niet op matje’

Albert Verlinde is niet op het matje geroepen door John de Mol en Erland Galjaard na zijn snoeiharde uithaal naar Wendy van Dijk in 6 Inside. Dat zegt de presentator in de Story. Het weekblad, waarvan de hoofdredacteur ook voor SBS 6 werkt, heeft vernomen dat De Mol en Galjaard de showkenner hebben teruggefloten. “Het is absolute onzin dat ik door John en Erland op het matje ben geroepen. Ik heb hen beiden niet gesproken. Alleen Wendy“, zegt hij echter.

Verlinde maakte onlangs gehakt van Van Dijk toen ze in een item beredeneerde waarom juist zij het Eurovisie Songfestival zou moeten presenteren. Een dag later ging Verlinde volledig door het stof, omdat het door de montage net leek alsof Van Dijk zichzelf naar voren schoof.

De showkenner: “Ik heb haar uitgelegd dat het in de montage is misgegaan. Vervolgens is dat in onze uitzending rechtgezet. Het was meer een excuus vanuit de redactie dan van mij, maar ik zit in beeld…

Gelukkig voor Van Dijk heeft bijna niemand het gezien: 6 Inside is een regelrechte flop. “Op 28 juni is de laatste uitzending. Op de een of andere manier zit de kijker er niet echt op te wachten.

Het Story-interview met Albert Verlinde kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Wendy wil Songfestival doen, Albert straft haar af (21 mei)
Albert Verlinde diep door het stof voor Wendy van Dijk (22 mei)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen