Yvon Jaspers wil niet naar Café Hendriks & Genee

Geplaatst op wo 05 jun 2019 om 12:30

Yvon Jaspers wil zondag niet te gast zijn in de talkshow Café Hendriks & Genee om te reageren op de uitspraken die Jeroen Pauw daarin over haar heeft gedaan. Dat heeft haar management gemeld aan de redactie van de Veronica-talkshow. Het imago van Jaspers is aan diggelen door haar onhandige optreden bij Pauw. De talkshowhost schaarde zich in Café Hendriks & Genee achter de massale kritiek op de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw. Een vrij pijnlijke situatie dus.

Genee wilde Jaspers de gelegenheid geven om te reageren, maar dat wil ze niet. “We hebben haar uitgezet. We hebben een verzoek neergelegd bij Yvon Jaspers of zij eventueel langs wil komen. We dachten bij de redactievergadering dat dat een goed idee zou zijn. Dan kan ze reageren op wat Jeroen Pauw zei en wat de hele wereld tegen haar heeft gezegd. Ik vind het een hele goede.

De redactie van Genee stuurde het volgende verzoek: “In onze meest recente uitzending was Jeroen Pauw te gast. Zijn opmerking over Yvon Jaspers hebben nogal wat stof doen opwaaien. Het leek ons wel zo netjes om Yvon ook een kans te geven om haar kant van het verhaal te vertellen en daarnaast is zij natuurlijk een geweldige gast.”

Daarop stuurde het management van Jaspers een kort en bondige reactie: “Momenteel is Yvon te druk om op het verzoek in te gaan. Ze zal het dan ook niet doen.”

Sidekick Niels van Baarlen is verbaasd. “Wat heb je te doen op zondagavond tien uur?!”

Overigens werd Yvon Jaspers even later volledig door de mangel gehaald door VI-columnist Jan Roos. Hij zei: “Yvon Jaspers is dat nietszeggende trutje van Boer Zoekt Vrouw. Ik vind haar vreselijk eng. Ze doet alsof ze een beetje dommig is, alsof ze heel spontaan en lief als een vlindertje door het leven fladdert, maar ik geloof haar niet. Volgens mij is ze een enorme uitgekookte, irritante bitch die die achterlijke boeren nog met een traktor zou overrijden als het haar wat geld op zou leveren.

Lees ook: Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers (maandag)

Foto: KRO-NCRV
36 Reacties op “Yvon Jaspers wil niet naar Café Hendriks & Genee”


 1. Wendy's dealertje

  Gemiste kans of het is de waarheid

 2. Remi

  Yvon Jaspers … die heerlijke golddigger ;)

 3. Zonder Naam

  Van buiten een kleuterjuf, van binnen eerder Eucalypta. Inderdaad.

 4. Tummer

  Eerste keer dat Roos gelijk heeft. Waarschijnlijk ook de laatste.

 5. Klaasje v

  Gelijk heeft ze…bij Genee gaan zitten om dan hatelijke sarcastische opmerkingen te krijgen. Ze zou niet eens de kans krijgen om een soort van sorry te zeggen. Als ze daar behoefte aan zou hebben kan ze beter nog n keertje bij Pauw gaan zitten.Die behandelt zijn gasten tenminste met respect.

 6. 10

  Yvon, hét enige echte kijkcijferkanon, heeft volledig recht van spreken/weigeren.
  4 miljoen, 5 miljoen… cijfers waar de commerzieltjes, met al hun bagger, alleen maar van kunnen dromen.

 7. Enzo Voorthuijsen

  Yvon de verongelijk(t)heid zelve, omdat dat geld op levert.

 8. Wendelien

  Gaan ze van elke gast laten weten als hij/zij niet komt?? Wat een onzin zeg. Natuurlijk komt Yvonne niet, ze zal wel gek zijn.

 9. White Angel.

  Niet doen Yvon…ze zijn alleen maar op sensatie uit, gewoon thuis blijven, laat ze het lekker zelf uit zoeken.

 10. Bears’den

  Hahah Roos was gister weer ouderwets, vooral vóór hij zijn column over Yvon ten gehore bracht..

 11. Sven L.

  Stilzitten als je wordt geschoren. Dat management van Jaspers doet eindelijk waar ze voor betaald wordt. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen hahaha.

 12. man!

  @Wendelien
  Gek is ze inderdaad.

 13. Johan

  Yvon is in werkelijkheid echt een draak van een mens. Bij de Kro-Ncrv wordt ze uitgekotst door collega’s.

 14. Uuuh

  Achterlijke boeren???

 15. Sjaak

  @10 Wed 05 Jun 2019 om 12:57
  Dat komt omdat de staats TV veel belastinggeld krijgt en knop 1,2 en 3 op de afstandsbediening hebben. Belachelijk dat anno 2019 staatsactiviteiten zoals TV zenders zoveel voorgetrokken worden.

 16. Pig

  Ga lekker weer aan dochter Kees haar bh ruiken, huilebalk Sjaak.

 17. Wow

  Beetje laf om oorlogsslachtoffer Yvon zo op de huid te zitten. Iemand die zoveel heeft meegemaakt moeten we ontzien.

 18. 10

  @Sjaak: afgunst is de meest oprechte manier van bewondering.

 19. Anoniem

  Ze is natuurlijk enorm door het ijs gezakt, nu ze haar ware gezicht (die eigenlijk iedereen al wel kende) heeft laten zien.
  Onherstelbaar en wat mij betreft; Exit Yvonne.

 20. Gerard

  Wat een bezopen reacties hier.

 21. Anoniem

  Gerard, proost!

 22. Jantien Visser

  BzV blijft hetzelfde kijkcijferkanon als ze deze ‘schattige’ Yvonne zouden laten vervangen door een andere presentator M/V
  Misschien zou ik dan zelfs gaan kijken. Ik heb dat lieve vrouwtje Yvonne met haar hoge stemmetje nooit kunnen verdragen en dus maar niet afgestemd op BzV

 23. K

  Gelijk heeft ze, niet groter maken dan dat het is, grote bult zand erover en verder gaan.

 24. Karel

  Jasper is een echte ‘trien’ en denkt van haarzelf dat ze een levend icoon is, terwijl ze slechts een dating programma voor boeren presenteert. ( wat op zich al hilarisch is)
  Desalniettemin heeft ze gelijk om niet heen te gaan, want ze willen haar alleen gebruiken voor de kijkcijfers en publiciteit.

 25. kl

  Ze heeft groot gelijk, ze heeft wat wel wat beters te doen dan wat sensatie in een nieuwe programma met nog geen 300.000 kijkcijfers.

 26. DVDA

  kl(ootzak) is Yvon zelf.

 27. Lieke van Lexmond Lover

  Yvon Jaspers is de DOTAN van nu, niemand wil haar meer! ze is vergane glorie, weg ermee

 28. Zaterdag

  Boer Zoekt Flop = Y.Jaspers

 29. Fliperdeflap

  Misschien een ‘raar’ verhaal? Maar wel een ‘waar’ verhaal. Sorry, maar ze is inderdaad niet zo aardig.

 30. tim

  De vraag is nu:wat moeten wij als kijkers doen op zondagavond?

 31. Theo

  Iedereen heeft haar zogenaamd door maar niemand die haar echt kent. Ze prensenteerd(e) een programma wat miljoenen mensen interessant vonden om naar te kijken en ze verdiende daar goed mee, wat is daarop tegen? Daarnaast scheen ze nog wat te verdienen aan commerciele zaken die met de agrarische sector te maken hebben. Ik neem mijn petje af voor die vrouw dat ze met beide handen de kansen grijpt die zich voordoen. Het programma waar ze in zat met Pauw heb ik niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen, maar als ze een fout heeft gemaakt, wie is zonder fouten?

 32. Richard

  Jan Roos wiens enige succesverhaal een gevecht met een kind is, die hij een hersenschudding, mondbloedingen en bijna een zooi tanden uit zijn bek heeft geslagen; noemt Yvon Jaspers “nietszeggend”?

 33. Rodrigo

  Vergeleken bij Jaspers is Cruella de Vil een poeslief mens

  Jaspers is een keiharde, onbetrouwbare charlatan.

 34. dominee Bonk

  Net als Lucie Banaan (wereldster), met wie ik een vluggertje meemaakte achter de kansel, twintig jaar geleden toen zij ook al een wereldster was, ben ik van mening dat mevrouw Yvonne Jaspers, die gemene, felle, inhalige haaibaai op staande voet ontslagen moet worden. Wat een venijnige graai-NPO-tante. Zo enorm onchristelijk en van God los. Amen, God hebbe mijn ziel.

 35. Jaap Aap

  Eng akelig secreet met een enorme kutstem. Van de buis graag, voorgoed! Walgelijk wijf.

 36. Renee

  Jaspers laten vervangen door echt empatische presentator, geen schreeuwlelijk met graailust.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.