Yvon Jaspers wil niet naar Café Hendriks & Genee

Yvon Jaspers wil zondag niet te gast zijn in de talkshow Café Hendriks & Genee om te reageren op de uitspraken die Jeroen Pauw daarin over haar heeft gedaan. Dat heeft haar management gemeld aan de redactie van de Veronica-talkshow. Het imago van Jaspers is aan diggelen door haar onhandige optreden bij Pauw. De talkshowhost schaarde zich in Café Hendriks & Genee achter de massale kritiek op de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw. Een vrij pijnlijke situatie dus.

Genee wilde Jaspers de gelegenheid geven om te reageren, maar dat wil ze niet. “We hebben haar uitgezet. We hebben een verzoek neergelegd bij Yvon Jaspers of zij eventueel langs wil komen. We dachten bij de redactievergadering dat dat een goed idee zou zijn. Dan kan ze reageren op wat Jeroen Pauw zei en wat de hele wereld tegen haar heeft gezegd. Ik vind het een hele goede.

De redactie van Genee stuurde het volgende verzoek: “In onze meest recente uitzending was Jeroen Pauw te gast. Zijn opmerking over Yvon Jaspers hebben nogal wat stof doen opwaaien. Het leek ons wel zo netjes om Yvon ook een kans te geven om haar kant van het verhaal te vertellen en daarnaast is zij natuurlijk een geweldige gast.”

Daarop stuurde het management van Jaspers een kort en bondige reactie: “Momenteel is Yvon te druk om op het verzoek in te gaan. Ze zal het dan ook niet doen.”

Sidekick Niels van Baarlen is verbaasd. “Wat heb je te doen op zondagavond tien uur?!”

Overigens werd Yvon Jaspers even later volledig door de mangel gehaald door VI-columnist Jan Roos. Hij zei: “Yvon Jaspers is dat nietszeggende trutje van Boer Zoekt Vrouw. Ik vind haar vreselijk eng. Ze doet alsof ze een beetje dommig is, alsof ze heel spontaan en lief als een vlindertje door het leven fladdert, maar ik geloof haar niet. Volgens mij is ze een enorme uitgekookte, irritante bitch die die achterlijke boeren nog met een traktor zou overrijden als het haar wat geld op zou leveren.

Lees ook: Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers (maandag)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen