Olcay Gulsen tekent voor drie jaar bij Talpa Network

Olcay Gulsen heeft een driejarig exclusief contract getekend bij Talpa Network. Ze maakt komend najaar haar debuut op SBS 6 met een maatschappelijk programma over huiselijk geweld. Dat heeft het mediabedrijf laten weten in een persbericht. Gulsen deed bij RTL 4 alleen RTL Boulevard en krijgt bij Talpa de kans om meer te doen. “Talpa heeft mij een fantastisch programmapakket voor de volgende drie jaar aangeboden waar ik geen nee tegen kon zeggen“, zegt ze.

Ze verheugt zich erg op de komende jaren. “Ik verheug mij op een heel spannende periode. Talpa geeft mij de mogelijkheid de programma’s te mogen doen die altijd op mijn verlanglijstje stonden. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol en Marco Louwerens in mij hebben.

Marco Louwerens is de nieuwe Directeur Televisie van Talpa Network. Hij zegt: “Ik ben heel blij met de komst van Olcay. De afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig talent met een heel eigen karakter en uitgesproken mening.”

De tv-baas heeft grote plannen met Gulsen. “We gaan de komende tijd met Olcay bekijken welke programma’s we voor en met haar kunnen bedenken. Ik geloof dat we met Olcay veel kanten op kunnen. Zo is ze nu bezig met de ontwikkeling van een programma over huiselijk geweld, waar zij zelf helaas als kind mee te maken heeft gehad.”

Het is belangrijk voor ons om ook dit soort maatschappelijke thema’s te behandelen. Ik zie Olcay ook in dit opzicht als een verrijking voor Talpa.

Het nieuws over de overstap van Gulsen werd vanochtend bekendgemaakt, vlak na een kritische publicatie van RTL Z over haar gesjoemel bij SuperTrash.

Foto: William Rutten

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen