Olcay Gulsen stapt over van RTL naar Talpa

Olcay Gulsen sluit zich aan bij de vele RTL-sterren die de overstap maken naar Talpa Network. Ze heeft een contract getekend bij het mediabedrijf van John de Mol. Dat heeft haar management bevestigd aan RTL Boulevard. Gulsen gaat namen als Johnny de Mol, Gordon, Linda de Mol, Jandino Asporaat en Patty Brard achterna, die hun RTL-werk ook inruilden voor een contract bij de mediamiljardair. Tot nu toe pakt dat niet best uit voor die oud-RTL-sterren: al hun SBS-titels floppen.

Bij RTL 4 heeft Gulsen momenteel niet heel veel te doen. Ze is al sinds juni 2014 een van de vaste deskundigen in RTL Boulevard en sinds het faillissement van haar modebedrijf is ze ook verslaggever.

Gulsen kreeg vorig jaar ook de kans om de presentatie van Beter Laat Dan Nooit over te nemen van de zieke Jamai Loman en verder is ze ook het gezicht van het online programma Temptation Gossip.

Mogelijk heeft Talpa haar meer tv-activiteiten aangeboden. “Wat Olcay precies bij Talpa gaat doen, is nog niet duidelijk“, meldt Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen