Zangshowoorlog van start: All Together vs It Takes 2

De tv-kijker kan vanavond kiezen tussen een zangshow op RTL 4 en een voormalige zangshow van RTL 4 op SBS 6. De nieuwe formule All Together Now met Chantal Janzen en Jamai Loman neemt het op tegen het reeds bekende It Takes 2 met het nieuwe duo Gordon en Winston Gerschtanowitz. Jarenlang was It Takes 2 een grote hit op RTL 4, maar het is inmiddels bewezen dat de kijker niet zomaar mee verhuist naar SBS 6. Die probeert vanavond mogelijk liever de nieuwe show op 4.

Jamai Loman vindt het gek dat hij met All Together Now tegenover zijn vroegere show It Takes 2 staat. Hij presenteerde dat programma altijd met Gordon. “Ik snap dat het een zangshowoorlog wordt genoemd”, zegt hij.

De entertainer gaat voor de winst. “Je hoopt natuurlijk allemaal dat er zoveel mogelijk mensen kijken. Maar ik vind het best vervelend dat we tegenover It takes 2 staan. Niet zozeer omdat ik bang ben slechter te scoren, maar omdat het programma mij ook na aan het hart ligt.”

Het vertrek van It Takes 2 naar SBS vond Jamai jammer, maar nu richt hij zich op dit nieuwe project. “Ik vond het waanzinnig leuk om te doen en jammer dat het naar SBS6 ging. Nou ja, het tv-landschap steekt nu eenmaal raar in elkaar.

Chantal Janzen zit vanavond in M om over All Together Now te praten. Gordon zat gisterenavond bij Pauw.

All Together Now is een zangshow met onbekende mensen en It Takes 2 is een zangshow met bekende mensen. Beide programma’s beginnen om 20.30 uur.

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen