Luuk Ikink kritisch over KPN’s alternatieven voor FOX

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink is kritisch over de alternatieven die KPN aandraagt voor het verdwijnen van de FOX-zenders FOX, National Geographic en 24Kitchen. Dat laat hij weten op Twitter. De drie relatief populaire tv-zenders gaan per 1 juni uit het pakket, omdat KPN de doorgifte ervan te duur vindt geworden. Ondertussen gaan de prijzen van KPN wel gewoon omhoog. Welke alternatieven komen er dan? Het gaat om TV 538, natuurzender Love Nature en de Duitse RTL.

Merkwaardig, vindt Ikink. “Echt leuk joh.. Geen FOX, NatGeo en 24Kitchen meer, maar wel een Duitse RTL en de webcam van 538. Nee, echt een goede ruil..

538-dj Barend van Deelen probeert Ikink nog warm te maken. “Tv 538 is een lekker zendertje hoor.

Dat lukt niet. “Weet ik! Maar wordt er ook gekookt? ;)

Ondertussen probeert T-Mobile ontevreden KPN-abonnees op te vangen op Twitter: “Ik heb goed nieuws ;) 24Kitchen blijft bij T-Mobile beschikbaar! Dat geldt ook voor de andere zenders die bij KPN per 1 juni gaan verdwijnen. Dus ik zou zeggen, waar wacht je nog op?

Overigens gaat KPN per 1 juni ‘waarschijnlijk’ ook met Disney Channel stoppen. Daar komt NBC Universal voor in de plaatst, ‘bekend van onder andere Shrek en Kung Fu Panda’, aldus KPN.

Lees ook:
KPN stopt met FOX, National Geographic en 24 Kitchen (30 april)
FOX-kok Hugo Kennis: ‘Men dreigt KPN te verlaten’ (1 mei)

Foto: RTL

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen