FOX-kok Hugo Kennis: ‘Men dreigt KPN te verlaten’

24Kitchen-kok Hugo Kennis krijgt veel reacties op het besluit van KPN om zijn zender per 1 juni uit het pakket te halen. Veel mensen dreigen weg te gaan bij de tv-aanbieder. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in Shownieuws. KPN en dochterbedrijven XS4ALL en Telfort stoppen op 1 juni met de FOX-zenders FOX, National Geographic en 24 Kitchen. “Ja, ik vind het sowieso onwijs jammer en slecht nieuws dat ze per 1 juni eventueel gaan stoppen met 24Kitchen“, aldus de kok.

FOX wil een bepaald bedrag hebben voor de doorgifte van de zenders en dat wil KPN niet meer betalen. “Ik vind het serieus – en dat meen ik echt – vooral voor de kijker heel vervelend.”

Veel mensen steunen 24Kitchen, aldus Kennis. “De berichten die ik nu krijg de afgelopen dagen… Ik weet gewoon niet wat ik er op moet zeggen. Ik zeg: ‘Bel KPN, doe iets!’ Mensen dreigen zelfs om over te stappen en naar een andere provider te gaan. Ze smeken of ik er iets aan kan doen, maar wij kiezen het niet, dus ik kan er niks aan doen.”

Kennis hoopt dat het alsnog goedkomt. “Ze zijn nog wel in onderhandeling, dus het zou nog zomaar kunnen dat het wel gaat blijven. Ik hoop dat zo veel mogelijk mensen op zo veel mogelijk kanalen 24 Kitchen kunnen blijven kijken.”

Lees ook: KPN stopt met FOX, National Geographic en 24 Kitchen (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen