Johan Derksen nog pissig op Marianne Zwagerman

Geplaatst op Tue 14 May 2019 om 11:10

Johan Derksen is er nog steeds pissig over dat Marianne Zwagerman heeft gesuggereerd dat hij stinkt. Het was een heel erg rare uitspraak. Dat zegt de voetbalanalist in Doordekker. Zwagerman deed de uitspraak een jaar geleden in de talkshow VI Oranje Blijft Thuis van Wilfred Genee en kreeg daar een hoop kritiek op. Ook Derksen kon er niet om lachen. Hij heeft haar nog steeds niet vergeven. “Dat was ook een rare uitspraak van die mevrouw“, briest de voetbalanalist.

Derksen heeft geen hoge pet op van Zwagerman. “Dat zijn van die mensen die een keer op tv komen en dan iets willen neerzetten en iets schokkends willen zeggen. Weet je dat ik die mevrouw helemaal niet ken? Wat doet ze eigenlijk?

Wilfred Genee: “Ze is directeur geweest bij De Telegraaf, toen is haar man bij haar weggegaan, toen is ze in een soort shock gekomen en daarna is ze in de media gaan werken.”

Derksen: “En daar is ze nooit meer uit gekomen uit die shock?

Genee: “Nou ja, ze is best oké. Als je haar zou kennen, zou je best wel met haar kunnen lachen volgens mij. Ze heeft wel een eigenzinnige kijk op het leven, alleen ze slaat soms een klein beetje door.”

Overigens is Derksen nu zelf nieuws vanwege rare uitspraken. Hij vindt dat het Eurovisie Songfestival te veel een ‘homofeest’ wordt, mede omdat Duncan Laurence in zijn videoclip zijn ‘homokontje’ toont.

Lees ook: Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman stom wijf (juni 2018)

Foto: RTL
17 Reacties op “Johan Derksen nog pissig op Marianne Zwagerman”


 1. Jean Paul

  “Weet je dat ik die mevrouw helemaal niet ken? Wat doet ze eigenlijk?”

  Dat zegt de snor tegenwoordig in elke aflevering een paar keer. Het zal de leeftijd zijn.

 2. Pepe

  Marianne is ziek (ménierè is geen shock Wilfred) en verder gewoon een Birch (mede door haar ziekte)

 3. Remi

  Wilfred opnieuw in zijn rol als perfécte aangever …

  “Nou ja, ze is best oké” … dat soort werk ;)
  Geniaal.

 4. Rinus

  Meneer Derksen denkt altijd dat hij alles maar kan zeggen over iedereen maar als iemand iets lelijks over hem zegt is meneer boos…..koekje van eigen deeg.

 5. anymousin

  Hij rookt toch sigaren als ik mij niet vergis. Nou sigaren stinken. Gaat in je kleren “hangen” zitten. hihihi

 6. Jos

  Wat anderen van hem vinden, interesseert hem toch nooit iets. En kijk nu, een jaar na dato. Ja ja

 7. Dennis

  Beetje kinderachtig van Derksen. Als iemand gespecialiseerd is in rare uitspraken, dan is hij het wel.

 8. Enzo Voorthuijsen

  Rokers stinken altijd, maar ze ruiken het helaas zelf niet.

 9. anoniem

  marianne Zwagerman heb je gezegd dat Johan
  stinkt

  foei lafaard van een vrouw

  ga je mond/smoel spoelen

  johan je hebt gelijk nooit vergeven.

  ze leeft van kruimeldief salaris
  der ouders hebben geen eigen bedrijf……..

 10. Guarpit

  Aldus de man die geregeld andere mensen totaal ongefundeerd van van alles beticht en bij de enkels afzaagt.

 11. Anti PVV

  Dikke Sigaren!!!

 12. age

  Het enigste wat Johan interesseert is geld..

 13. Joost

  Derksen moet eens aanhankelijk maken waarom die Zwagerman werkzaamheden voor een sekte doet. Ze doet namelijk werkzaamheden voor de “Straight Line Business School” die erom bekend staat om via sekte praktijken mensen heel veel geld laat betalen voor “afhankelijke” coaching. Ik zou zeggen media….onderzoek die club eens!

 14. Reu Kopa

  Beste Johan, je wil er geen woord voor hebben maar het is waar. Als je een dagje ouder wordt ga je anders ruiken. De frisheid van de jeugd wordt langzamerhand ingewisseld voor ouwe meuk. En als je medicijnen gebruikt wordt dat nog erger. Het proces gaat heel geleidelijk maar wel degelijk. Waarschijnlijk heb je het niet in de gaten maar loop een willekeurig bejaardentehuis binnen en laat je overtuigen. En aangezien jij iedereen de maat neemt moet je dat ook kunnen verdragen van een ander. Derksen: Je stinkt.

 15. MediaPrak

  Marianne Zwagerman… Deed ze niet wat bij De Telegraaf? Digitaal? Ze was zo goed dat De Telegraaf met Belgisch geld gered moest worden..

 16. Denk-na

  Maar meneer Derksen, dat is toch vrije meningsuiting? Iedereen mag toch zeggen wat zij of hij vindt? Wat maakt het nou uit dat je stinkt? Een rat of ezel stinkt ook. Waarom doe je nou zo moeilijk?

 17. Henk

  Flapdrol Johan Derksen kreeg een koekje van eigen deeg

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.