Johan Derksen nog pissig op Marianne Zwagerman

Johan Derksen is er nog steeds pissig over dat Marianne Zwagerman heeft gesuggereerd dat hij stinkt. Het was een heel erg rare uitspraak. Dat zegt de voetbalanalist in Doordekker. Zwagerman deed de uitspraak een jaar geleden in de talkshow VI Oranje Blijft Thuis van Wilfred Genee en kreeg daar een hoop kritiek op. Ook Derksen kon er niet om lachen. Hij heeft haar nog steeds niet vergeven. “Dat was ook een rare uitspraak van die mevrouw“, briest de voetbalanalist.

Derksen heeft geen hoge pet op van Zwagerman. “Dat zijn van die mensen die een keer op tv komen en dan iets willen neerzetten en iets schokkends willen zeggen. Weet je dat ik die mevrouw helemaal niet ken? Wat doet ze eigenlijk?

Wilfred Genee: “Ze is directeur geweest bij De Telegraaf, toen is haar man bij haar weggegaan, toen is ze in een soort shock gekomen en daarna is ze in de media gaan werken.”

Derksen: “En daar is ze nooit meer uit gekomen uit die shock?

Genee: “Nou ja, ze is best oké. Als je haar zou kennen, zou je best wel met haar kunnen lachen volgens mij. Ze heeft wel een eigenzinnige kijk op het leven, alleen ze slaat soms een klein beetje door.”

Overigens is Derksen nu zelf nieuws vanwege rare uitspraken. Hij vindt dat het Eurovisie Songfestival te veel een ‘homofeest’ wordt, mede omdat Duncan Laurence in zijn videoclip zijn ‘homokontje’ toont.

Lees ook: Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman stom wijf (juni 2018)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen