Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman stom wijf

Geplaatst op Sat 23 Jun 2018 om 9:15

Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman een stom wijf. Haar beschuldiging dat hij zou stinken is nergens op gegrond. Dat zei hij gisteren in VI Oranje Blijft Thuis op RTL 4. Derksen zat thuis voor de buis toen Zwagerman hem in VI beschuldigde van hygiënegebrek. “Ik kan er gelukkig heel goed tegen en mijn vrouw was alleen maar verbaasd. Ik denk dan: je bent toch niet helemaal goed bij je hoofd als je dat zegt? De feiten kloppen niet en ze heeft geen argumenten.

Ze roept maar gewoon wat, aldus Derksen. “Ik zeg toch ook niet over haar dat ze hangtieten heeft en een druipkut? Dat weet ik niet, dus ik zeg het niet en ik wil het niet weten ook.

De mannen van VI beledigen ook wel eens, maar dan is het in elk geval ergens op gegrond, zegt hij. “Ik denk: als je nou iets naars over iemand zegt, dan moet je een argument hebben en de feiten moeten kloppen. Ik kan die vrouw uit haar droom helpen: ik was iedere ochtend mijn haar. Ik vond het niet leuk, als het humor was, dan was het geen leuke humor.”

Zwagerman wil zich volgens Derksen heel graag profileren. “Die mensen willen zich zo graag profileren, dat ze over de top gaan. Het is eigenlijk gewoon iemand tot op het bot beledigen. Ik heb niets tegen beledigen, maar heb dan een argument erbij. Maar ze kent me niet. Dan denk ik: als je dan vindt dat ik stink, snuffel dan even aan me.”

Overigens vindt Derksen het niet leuk dat Zwagerman doodsbedreigingen heeft ontvangen na haar uitspraken. “Het is een stom wijf, maar verder mag ze honderd worden.”

Joling en Gijp

Ook de andere mannen aan tafel konden niet lachen om Zwagerman. “Jij komt zo onder de douche vandaan, jij bent fris en fruitig. Wat was de reden van die dame gisteren? Het was een columniste, ik weet niet eens van welke krant? O, dus ze is niet echt belangrijk zeg maar?“, zei tafelgast Gerard Joling.

Je ziet dat ze ongelooflijk een punt wil maken. Je ziet ook dat ze rode plekken krijgt op haar borstplaat en vlekken krijgt op haar kin. Ze wil het zó graag kwijt, er zit een soort agressie in.

René van der Gijp: “Dat is hetzelfde als met die Maxim Hartman. Daar zit een geldingsdrang bij die mensjes, het is bijna ziekelijk. Dat is apart.

Lees ook:
Zwagerman beledigt Derksen, Frits wijst haar terecht (gisteren)
Marianne Zwagerman met dood bedreigd na VI Oranje (gisteren)

Foto: RTL
49 Reacties op “Johan Derksen vindt Marianne Zwagerman stom wijf”


 1. Jelle

  Wat wordt er toch ‘nog hoop onzin in dit programma verkocht

 2. Kees Twist

  Vermoeiend deze constante berichtgeving over dit programma rel na rel alles fuer die Werbung. Past allemaal in het businessmodel van de mannen – Who is fooling who ?

 3. pieter 52

  Als Wilders de taal sprak van J. Derksen.. dan had hij de ene na de andere aanklacht
  aan zijn broek geregen !! Smaad beledeingen en eerroof staan ook straffe op!!!
  maar niemand kwaagt hem aan !

 4. Ron

  Wilders stelt niks meer voor. Zijn electoraat loopt bij hem weg. Daar zit hij dan met zijn katten en beveiligers een partij alleen te wezen.

  :D

 5. OokDatNog

  IS OOK EEN DOM WIJF!

  DERKSEN ZELF DAN HAHAHA GRAPJE OP DE VROEGE ZATERDAGOCHTEND

  MOET KUNNEN

 6. pieter 52

  Goed lezen RON heb het niet over zijn politieke partij

 7. Remi

  Johan wist haar in enkele rake zinnen uitstekend neer te zetten ;)

 8. Pieter 52

  Wilders is politicus en Derksen niet. O ja dat snapte ik nog niet. Ben eigenlijk best dom

 9. Ron

  Op zijn Johan’s uitstekend in de hoek geschopt dat mens. Topshow weer gisteren.

 10. Lodewijk

  Wie uitdeelt moet ook incasseren VI

 11. ycheweiz

  Veel besproken show, maar het kan beter. Volgende week een tafel met Jan Roos, Ozturk, Gordon en Hanneke Groenteman, geheid een TOPSHOW. De vraag is, lukt het de redactie, denk het niet.

 12. robb

  Waar is de redactie mee bezig willen ze Johan een hak zetten of om toch nog wat kijkers bij de NOS weghalen ,Marianne heeft er voor gezorgd dat er 175.000 meer hebben gekeken,donderdag maar 500.000.

 13. Dr phil

  Het is en blijft een onbeschoft varken die derksen en varkens stinken goed gezegt Maria niet iedereen durft die honden lul aan te pakken

 14. Dr phil

  Het is en blijft een onbeschoft varken die derksen en varkens stinken goed gezegt Maria niet iedereen durft die honden aan te pakken

 15. Patty

  Rare zin met spelfouten Dr Phil, oftewel Dr Sul.

 16. RaymondVL

  VI Oranje Blijft Thuis gaat niet over WK Voetbal maar doet live verslag van het WK Moddergooien.

 17. anoniem

  Echt top tv! :-P

 18. Dr phil

  Patti dat komt omdat de helft is weg gehaald door MC en sorry voor het foutje

 19. Dr phil

  Patty dat komt omdat de helft is weg gehaald door MC en sorry voor het foutje oeps weer een

 20. SOLANGE

  Derksen heeft gelijk wat een belediging zeg …..

 21. Rubicon

  Viel me wel op dat Genee Zwagerman ook een beetje liet vallen. “Is iemand die overal voor in te huren is” en dat soort opmerkingen. Niet chique. Zo zie je maar weer dat Genee het heerlijk vindt als Zwagerman met zo’n opmerking komt, het helemaal uitmelkt en de volgende dag als een mak lammetje voorzetjes geeft en de heren Zwagerman laten fileren en hij meesmuilend en ginnegappend achteroverleunend bij zit. Ik vond het zwak donderdag van Zwagerman, mijn stijl niet en ongelukkig optreden maar had iets meer loyaliteit verwacht van de gespreksleider die er, gezien de kijkcijfers, alleen maar garen bij spint

 22. 2018

  Nou Derksen, ik vindt je zo vies dat ik in de tram nog niet eens naast je zou willen zitten. Je bent naar mijn idee een vieze , oude , domme en heel erg narcistische man.

 23. A.M.

  2018: ik vind, zonder t en Johan reist niet per tram, dus je hoeft niet bang te zijn dat je eventueel naast hem moet zitten!

 24. danny

  @ Rubicon,,, helemaal gelijk heb je. Ik moet die zwagerman ook niet maar hier zit toch een naar smaakje aan..

 25. Cees

  Derksen rules

 26. Erik2

  Derksen moet zijn bek houden. Als wij vinden dat hij stinkt, dan stinkt hij. Hij ziet er uit als een ongewassen landloper die jasjes uit de kingloopwinkel draagt die stinken naar goedkope sigaren. Hij heeft een mening over alles en iedereen maar de wereld is te klein als wij feiten over hem presenteren.

 27. Me

  Ooit komt die zwerver de verkeerde tegen en beland hij als hij geluk heeft voor
  maanden op de intensive care.

 28. Enzo Voort

  Johan Derksen gebruikt vaak harde verwoording bij zijn meningen, maar heeft vaak gelijk, zo ook gisterenavond. Hij is een blijvertje.

 29. Peter

  Ze zouden een keer die azarkan moeten uitnodigen. Yinek kon hem laats niet aan. En Johan heeft het vaak over hem. Een confrontatie zou wel top zijn en dan arie er ook nog bij.

 30. Gemeente Amsterdam

  @Peter, die Azarkan moet helemaal nergens ooit meer uitgenodigd worden. Yinek is met een J.

 31. Nashua

  Johan Derksen is helemaal geen blijvertje. Zelden zo’n vies, oud, en kwa karakter naar mannetje tegengekomen. En dan heb ik het nog over wat uit die vieze ongewassen bek komt.

 32. Bep

  Johan is zelf stom.

 33. Rogier

  @Nashua: je vergeet de vieze snor.

 34. Nashua

  het woordje ”niet” was weggevallen. Er had moeten staan: ”en dan heb ik het nog niet over wat uit die vieze ongewassen bek komt.”

 35. Sommy

  Jaja Johan Derksen, uitdelen kan je wel, maar incasseren niet, he !

 36. Mei-Ling

  Johan Derksen: bllllg

 37. julske

  Derksen beledigt iedereen, dus dat is zijn straft, Goed dat hij heel hard aangepakt wordt. Ik dacht ook dat hij aan de coke was, en vond hem ook op een junkie lijken, en dakloos.Derksen lekker zo blijven roken.

 38. Sunny

  Marianne Zwagerman is een stom vi es lel ijk ou d w ijf en ze ruikt volgens mij niet fris. Zij is het type vie speuk die teveel parfum draagt een panty met mooi weer brrrrr.

 39. weethetbeter

  Johan heeft gelijk ,ik had die Marianne Zwagerman ook nog nooit gezien,ik heb wel eens iets van haar gelezen.ze heeft Johan nooit gezien of gesproken hoe kun je dan zo”n mening hebben absurd !!!

 40. Henk

  Die vrouw moet gewoon nergens meer uitgenodigd worden en geen columns meer krijgen in de krant of ergens anders.

 41. Max

  Johan Derksen heeft zeker gelijk. Die oude vieze vrouw is niet goed bij haar hoofd.
  Zij is een type met teveel parfum op om de luchtjes uit haar vagijn te maskeren.

 42. Lies

  Als ik Marianne Zwagerman zou heten, dan zou ik me toch een beetje dom vinden. Er met gestrekt been in gaan…
  Dat doet ze helemaal zelf. Haar eigen kuil graven.
  Je komt niet mee met de boys. Ook niet als je je uiterlijk verandert.
  Want dat is precies waar iedereen doorheen prikt. Gefrustreerd, te geforceerd en sans elegance.

 43. Klavvie

  Als je hier het woordt l*l gebruikt komt het niet door de filters, maar het letterlijk quoten van Johan Derksen door de redactie zelf met woorden als druipk*t is geen enkel probleem. Wat een hopeloze k*tsite is dit toch eigenlijk.

 44. Erik2

  Ik moet nodig hard gepaald worden.

  Johan Derksen is King.

 45. Meneer Kaktus

  De poes van Virgien ruikt naar houdbare melk.

 46. Erik2

  Erik2 bericht van Sat 23 Jun 2018 om 22:06

  Zielig om mijn naam te misbruiken. Jij bewijst mijn stelling dat de fans van Johan Derksen en zijn k ontmaatjes van VI laagopgeleide sukkeltjes zijn.

 47. Johann

  @Erik2..,serieus….feiten??? Zwagerman is de allergrootste mediaheks van het land. Xenofoob, VVD snol, en ongelooflijk generaliserend als het gaat om bv werklozen of allochtonen.

 48. Henk

  Zwagerman en Derksen zijn allebei stomme wijven

 49. loki

  Ik denk dat deze 49 reacties een grote zelfbevrediging voor Zwagerman zijn. Ze is een soort Materazzi van de meninkjesclub: altijd met gestrekt been en nooit op de bal, maar op de man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.