Catherine Keyl laat sekskennis testen bij de NPO

De 72-jarige tv-legende Catherine Keyl is een van de deelnemers aan de Spuiten en Slikken Sekstest 2019, die volgende week maandag wordt uitgezonden op NPO 3. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Het is niet zo gek dat de tv-makers bij La Keyl uitgekomen zijn, want in haar columns heeft ze het regelmatig over seks gehad. Zo schreef ze vorig jaar nog dat ze seks zonder klaarkomen ook lekker vindt. “Je kunt toch ook van seks genieten zonder klaar te komen, maar alla.

Keyl vindt seks hartstikke lekker. Ze heeft veel gevoel in haar seksorgaan. “Wij hebben maar liefst 8000 zenuwuiteinden in onze vagina zitten, twee keer meer dan in een penis.

De beste vriendin van Viola Holt heeft het idee dat er een taboe rust op mensen van zeventig die nog seks hebben. “In de loop der jaren heb ik af en toe over dit onderwerp geschreven en kreeg ik de felste reacties van vrouwen die zich afvroegen waarom zo’n oud wijf (dat ben ik dus) zich nog met seks of liefde bezighoudt.”

Toch blijft Keyl het doen, vooral om mannen te inspireren. “Er is nog heel wat werk aan de winkel, want te weinig vrouwen komen aan hun trekken.

De andere BN’ers die volgende week meedoen aan de sekstest zijn zangeres Merol (bekend van Hou Je Bek En Bef Me), rapper Bizzey, actrice Anne-Marie Jung, YouTuber Gio Latooy, Temptation Island-verleider Alex Maas en acteur Rick Paul van Mulligen.

De presentatie is in handen van Emma Wortelboer en Jurre Geluk.

Lees ook:
‘Waarom houdt oud wijf Catherine zich bezig met seks?’ (juli 2017)
Catherine Keyl vindt seks zonder klaarkomen ook lekker (juli 2018)
Frank Dane vindt Catherine Keyl libidokiller (juli 2018)

Foto: KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen