Frank Dane vindt Catherine Keyl libidokiller

Frank Dane en zijn collega’s op Radio 538 hebben vanochtend flink gegierd om de uitspraken van Catherine Keyl over haar seksleven. Dat was te horen in het programma Evers Staat Op. Keyl heeft in haar Telegraaf-column medegedeeld dat ze niet altijd hoeft klaar te komen tijdens de seks; gemeenschap zonder orgasme vindt ze ook lekker. Op die uitspraken zaten Dane en zijn collega’s niet bepaald te wachten. “Sorry, er kwam wat ontbijt terug. Heuhh!“, liet een van zijn sidekicks weten.

Frank Dane vindt de uitspraken van Keyl wel positief. “Dit is wat wij als mannen natuurlijk moeten omarmen, hè, jongens? Dit scheelt zo veel werk.”

Zijn sidekick: “Ik ga nu thuis ook zeggen: ‘Ja, maar Catherine Keyl hoeft ook niet…’

Frank Dane vindt het echter geen goed idee om tijdens de seks aan Keyl te denken. “Ik denk dat als ik tijdens de seks aan Catherine Keyl denk dat het mij ook niet gaat lukken om klaar te komen. Dat helpt wel om het een beetje uit te stellen.”

Hij vindt haar uitspraak over lesbiennes – Keyl denkt dat vrouwen op vrouwen vallen omdat de seks beter is – wel heel vreemd. “Ze denkt niet dat het aangeboren is?

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen