‘Waarom houdt oud wijf Catherine zich bezig met seks?’

Catherine Keyl heeft het gevoel dat er een taboe is op het hebben van seksuele gevoelens als vrouw van boven de 45 jaar. Dat benoemt ze vandaag in haar column in De Telegraaf. Volgens Keyl vinden vooral vrouwen dat vrouwen van boven de 45 geen seksleven meer hebben. “In de loop der jaren heb ik af en toe over dit onderwerp geschreven en kreeg ik de felste reacties van vrouwen die zich afvroegen waarom zo’n oud wijf (dat ben ik dus) zich nog met seks of liefde bezighoudt.”

De presentatrice kan zich die reacties voorstellen, omdat ze vroeger ook dat vooroordeel had. Lang geleden maakte ze een documentaire over de seksindustrie en toen filmde ze ‘een 70-jarige vrouw die zich elke week door verschillende mannen liet nemen’. “Ik was in shock. Maar waarom eigenlijk?

Ook Keyl dacht dat vrouwen stopten met seks na een bepaalde leeftijd, maar, zo concludeert de presentatrice nu: “Het is nergens op gebaseerd.

Overigens vindt het Iraanse volk onze Catherine Keyl ook niet helemaal kuis. Ze choqueerde de bevolking van dat land afgelopen lente met het dragen van teenslippers.

De Telegraaf-column ‘Laat’ van Catherine Keyl kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Chef in je oor

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen